Oulu

Vaateketju Kekäle avaa Oulussa syyskuun alussa – kak­si­ker­rok­si­nen myymälä työllistää 15 henkilöä

Kekäle avaa liikkensä paikalle, jossa sijaitsi aiemmin KappAhl. KUVA: Jarmo Kontiainen
Oulu 11.8.2019 11:11
Inkeri Harju

Joensuulainen vaateketju Kekäle avaa ensimmäisen myymälänsä Ouluun syyskuun alussa. Ketjun kymmenennen myymälän avajaisia vietetään torstaina 5. syyskuuta. Myymälä sijaitsee osoitteessa Isokatu 30, Isokadun ja Saaristokadun kulmassa. Tällä paikalla toimi aiemmin vaateliike KappAhl, joka muutti Kirkkokadulle vuonna 2016.

Uusi myymälä tuo Ouluun 15 uutta työpaikkaa. Yrityksen toimitusjohtaja Joonas Kekäle kertoo, että rekrytoinnit hoidettiin touko-kesäkuussa, ja kaikki paikat on täytetty. Osa työntekijöistä on jo aloittanut työnsä uuden myymälän valmistelussa, loput aloittavat Kekäleen mukaan lähiaikoina.

– Paikoista oltiin todella kiinnostuneita ja hakijoita oli paljon. Pistin merkille, että hakijat olivat mahtavia tyyppejä. Saimme myymälään erityisen hyviä oululaisia tekijöitä, Kekäle kehuu.

Tulevalta syksyltä yritys odottaa Joonas Kekäleen mukaan eritoten oululaisten asiakkaiden tapaamista. Hän toivoo, että myymälän toiminta lähtee käyntiin mahdollisimman nopeasti.

Myymälän valmistelu on toimitusjohtaja Kekäleen mukaan sujunut ongelmitta. Ouluun avattava liike on ketjun pohjoisin myymälä. Kaksikerroksinen kauppa myy naisten- ja miestenvaatteita. Lasten vaatteet eivät sisälly Oulun myymälän valikoimaan.

– Lasten vaatteet löytyvät nettikaupasta. Niitäkin voi tietenkin halutessaan tilata myymälään ja noutaa sieltä.

Kekäle kommentoi asiaa Kalevalle myös aiemmin tänä vuonna, jolloin hän korosti yrityksellä olevan jo oululaista asiakaskuntaa verkkokaupassa.

– Oulu on meille kiinnostava paikka, olemme etsineet sieltä sopivia tiloja jo pitkään.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (104)

Tervetuloa Kekäle! Tuossa risteyksessä on perinteinen oululainen vaatekauppapaikka. Muistuupa mieleen Lauri Kela ja vastapäätä Teini Femila. Kelaa ennenkin siinä on pidetty vaatekauppaa tosin eri rakennuksessa, Siinä edeltäjässä ei tullut kylläkään käytyä kun ei saanut tulla vielä silloin kaupungille (keskustaan) ja ei tainnut olla rahakaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olet väärässä risteyksessä. Kela ja Femila oli Saaristonkadun ja Isokadun risteyksessä. Kelan paikalla on nyt Tokmanni, Femilan paikalla lienee ravintola Mango

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voiko joku lopettaa näiden uutiskuvien photoshoppauksen? Hirveän näköisiä vaaleita länttejä, ja moraalisestikin aika harhaanjohtavaa. Uutiset uutisina, kiitos?

Kenelle tästä pitää antaa palautetta, kun ei tunnu menevän viesti perille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voisitko perustella tarkemmin? Siinähän on sateinen ilma tuossa kuvassa. Ja yleensäkin nykyisin on ihme iilmiö mikä varmaan johtuu siitä kun roikutaan vaan netissä ja sometetaan että ihmiset yrittää olla muuta ku on ja netissä pädetään ilman mitään faktoja asioista ja jos joku oikasee faktojen kanssa niin ennemmin kuin myönnettäis että oli väärässä niin suututaan ja aletaan inttään vastaan.

Mahtaa olla aika huono minäkuva sellasilla ihmisillä ja lisäksi luulevat olevansa parempia kuin muut vaikka eivät edes tunne itseään kun ei ole selkärankaa tutkia itseään rehellisesti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei tarvi enää tilata Kekäleeltä, vaikka sekin toiminut heillä todella nopeasti👏Sokokselta ei saa kuin tätimuotia, joten mahtava uutinen on tämä🤗

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulussa tulee kilpailua vaateliikkeille, hinnat laskevat, sitä odotetaan. Sijainti on sopiva muiden isojen vaatekauppojen lähellä, voi käydä vertailemassa hintoja. Oulussa kiristyy monessa perheessä talous, nyt täytyy varautua laskusuhdanteeseen säästämällä rahaa myöhempään tarpeelliseen kulutukseen.
Rahaa ei ole paljon ylimääräisiin hankintoihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä homma, että saadaan Sokokselle kilpailijoita. Sokos on aivan liian kallis liike.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hieno homma, lupaan ostaa sukat ja kalsarit uudesta liikkeestä, ja katson muutakin tarjontaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kekäle on tuttu ja hyvä vaatekauppa. Ei liian fiini, mutta kunnollinen ja laadukas. Tervetuloa Ouluun.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (104)

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Työeläkkeisiin on myös puututtava

214 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Itsensä peukuttavat ja itsensä kanssa keskustelut

Minäpä nostanki molemmat peukut pystyyn kun keksin hyvän jutun jonka sitte jaan muiden kans. Mitäpä kyttääjänä olet siit... Lue lisää...
Mitäs siihen sanot, ...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

26.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image