Oulu

Uutta Oulua juhlittiin näyttävästi Raksilassa - Katso kuvat!

Uuden Oulun avajaistapahtumassa nähtiin muun muassa tulitaidetta. KUVA: Leinonen Jukka
Oulu 31.12.2012 23:00
Kaleva

Monituhathenkinen yleisö saapui seuraamaan uuden Oulun juhlavuoden 2013 avajaistapahtumaa Raksilan pesäpallostadionille.

Kaupunki oli selvästi panostanut ohjelmaan. Tunnin aikana nähtiin muun muassa Oulun Luistinkerhon  taitoluisteluesitys, kuultiin Finlandia-hymni suurkuoron esittämänä sekä Talent-voittaja Danielin runoesityksiä.

Tapahtuman huipensi näyttävä ilotulitus.

Oulun poliisin johtokeskuksesta kerrotaan, että juhlinta Oulussa on alkuillan aikana sujunut varsin rauhallisesti. Poliisilla on ollut runsaasti pieniä tehtäviä. Poliisi on joutunut puuttumaan muun muassa alaikäisten ilotulitteiden ampumiseen.

Katso lisää kuvia tapahtumasta kuvagalleriasta!

Lue lisää 02.01.2013 Kalevasta.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (118)

Olipa heikko esitys juontamisen suhteen. Jos kerta tällainen tapahtuma järjestetään niin olisi voinut hoitaa paikalle edes kunnon juontajan. "Pelleä" yritti esittää nainen, joka kirkui ja huusi niin, että kotikoneesta värit häipyi. Turha se on yrittää vinkua että Oulussa osataan..olisi varmaan onnistunut joka kaupungilta samanlainen setti toteuttaa. Mutta yksi asia mikä Oulussa osataan paremmin kuin missään muualla on se, että merenrantakaupungista on osattu saada merellisyys katoamaan tyystin. Vanhat neuvostoaikaiset rakennukset komistavat kaupungin rantoja toriksi kutsutun paikan ympärillä ja vanhat sodanaikaiset rakennukset on osattu ansiokkaasti jyrätä maantasalle. Toriksikin kutsutulla aukiolla "helppoheikit" ja kaikenmaailman rättikauppiaat pitävät parhaat myyntipaikat ja käsityön/maatilan tuotteiden myyjät on hätistelty toripäällikön toimesta takareunaan, ihmisten ulottumattomiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihanaa, ihanaa ja vielä kerran ihanaa! Voi, kun saatas näiltä palstoilata ne ainaiset nurisijat pois. Kuntaliitoksesta en tykkää, mutta hienosti oli järjestetty juhla. Mielestäni koko ohjelma näkyi kaikille, vaikka en tosiaan ollut parhailla paikoilla. Liikenne sujui , tapahtuman huomioon ottaen lähestulkoon loistavasti. Kiirellä ei kannata lähteä, kun ihmiset liikkuu ja nauttii. Kiitos "Uuden Oulun" juhlatoimikunnalle, vapaaehtosille jne. En tiiä keitä on ollut mukana. Hyvää Tätä Vuotta 2013 kaikille!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kokonaisuus oli muuten hyvä, mutta pellen rääkyminen käsittämättömän typerää ja pyöräilyhousujen näyttely ("en näytä muuta" ja "se on konjakkia juomassa"-kommentein) täysin perhejuhlaan sopimatonta. Myötähäpeä oli päällimmäisin tunne tilaisuuden alussa - näin isolta juhlalta odottaisi asiallisuutta, vaikka huumoria olisikin (tässä pellen juonto oli amatöörimäinen, yleisöä aliarvioiva ja kaikesta päätellen täysin valmistautumaton).
Tuliesityksen musiikin toki olisi suonut olevan myös pohjoisen musiikkia. Muuten mukava, sopivan pituinen ja ilotulitus oli tialnteeseen nähden sopivan pitkä ja tarpeeksi näyttävä - ison asian kunniaksi iso tulitus.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä sinne pääkatsomoonki olis vielä mahtunu seki porukka, joka ouluhallin puoleisessa sivukatsomossa seisoskeli. Ainaki jäähallin puoleisella laidalla oli rutkasti tyhjää meijän eessä. Juhlista autolla lähteneet tarjosivat tälläkin kertaa pettämätöntä hupia, ai sitä tööttäilyä ja höntyilyä, aikuset ihimiset. Mihin on niin kiire? Ite seurasin jäähallin pihalla tätä sirkusta reilun kakskyt minuuttia. Oman (surkean?) hupinsa tarjosi hälytysajossa olleet ambulanssit, jotka yrittivät ruuhkan läpi luovia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Huonosti järjestetty. Autolle eikä ihmisille paikkaa. Ei näkyny isojen ihmisten takaa mitään. Lapset olivat pettyneitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joko joku ehti jo vetää työttömyyskortin? Ärsyttävää kitinää aina kaikesta. Ostakaa omat raketit jos ilotulitus oli huono ja menkää muualle katselemaan jos ohjelma ei kelpaa. Oulunsalolaiset voi mun mielestä pysyä siellä Oulunsalossa jos se on nyt niin hel..tin hyvä paikka. Ugh kun ärsyttää pikkusieluiset natisijat!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toivotaan, että nämä negatiiviset kirjoittelijat on Kempeleestä kun niin kateellisia ovat. Meillä Oululaisilla on juhlan paikka ja tehdään uudesta Oulustamme hyvä paikka asua, niinkuin vanha Oulu on! Kempeleellä on vielä edessä yhteistyö kumppaneiden haku, nyky Oulu on riittävän iso kehittymään, toivottavasti Etelä tyytyy tähän! On kesällä kiva antaa Kirin porukalle pesäpallossa selkäsauna, onneksi jäitte yksin kärsimään!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

...mutta mikä se naisjuontajapelle oli? Kamala rääkynä, välillä jopa vihamielisen kuuloinen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Juhlikaa lisää kun kunnallisverot nousee ja kallioparkki alkaa syömään varoja yli budjetoidun summan toisin kuin vanhuksille ei enää jaeta lämmintä ruokaa eikä leipää siinä meillä uutta konkurssikypsää Oulua ja juhlimisen aihetta oikein parhaasta päästä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kylla minua naurattaa kun Oulu ja koko Suomi lainaa niin paljon rahaa ulkomailta (Kiinasta) ja tilaa konttikaupalla raketteja (Kiinasta) ja ampuu kaikki savuna ilmaan muistoksi niistä jää vaan saaste pilvet sokeutuneita silmiä ja silpoutuneita käsiä ja Suuri määrä uutta valtion velkaa tänäkin vuonna ammuttiin 50 miljoonaa savuna ilmaan.
Siis sama raha joka olisi varmistanut laivatilauksen saannin,nyt sekin jäi saamatta kun Hallitus ei ole saanut raketeja kielelttyä ja tuhlas laivatilauksen tänäkin vuonna raketteihin .Nyt valtiolta saamatta verotuloja ja 25000 mies työvuotta kun on menetetty niin pitäähän se porukka elättää sosiaaliturvalla mm. työttömyys tyrva,asumistuki,toimeentulotuki kokonais kustannukset tästä tulee varovaistenkin arvioiden mukaan maksamaan 500 miljoonaa euroa.
Kyllä Suomaliaset on sitten tyhmiä ei voi kuin nauraa:) ja Kiinalaiset ne vasta Suomalaisten tyhmyydelle nauraakin:)
Ja politikot ja Virkamiehet sanoo vaan että otetaan lisää velkaa Kiinasta:) ja Kiinalaisethan antaa ja myy kaikkea rihkamaa jolla ne saa houkuteltua samat rahat aina takaisin Kiinaan.
Tässäkin pitää vanha sanonta paikkansa se parhaiten nauraa joka viimmeksi nauraa ei tarvi olla hirveästi ennustajan lahjoja niin voi veikata että kyllä ne Kiinalaiset parhaiten nauraa:)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Meidän perhe kiittää ilmaisesta, alkoholittomasta ja mukavahenkisestä juhlasta. Daniel oli parasta :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tiedoksi toimitukseen, että taitoluistelijat edustivat Oulun Luistelukerhoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kiitos hyvästä etäkatselumahdollisuudesta, kunnon yhteyksillä näkyi hyvälaatuinen kuva ja ilman mitään pätkimistä. Millä lie mokkuloilla jotkut yrittäneet katsoa tapahtumaa. Kuvakulmissakaan ei ollut muuta vikaa kuin kuvaajien "nukahtaminen" kun ilotulitus alkoi ja meni vähän aikaa löytää laajakuva ja oikea kamerakulma. Kiitoksia!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitähän juhlimista tässä nyt oli. Suurempaa puutetta ja köyhyyttä kuin ennen, herroille juhlavat palkat ja toimi- ja lautakuntia entistä enemmän. Niille johtajia, joille lokoisat palkat, rooppikulut kasvavat ja hurja verovelvollisten kynintä vain jatkuu ja kiristyy. Siinäpä aihetta juhlaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tähän ilotulitukseen meni noin 2000-2500 euroa eli ei todellakaan tonneja. Ei tuolla järjestetä oikeen minkäänlaista sosiaaliturvaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (118)

Uutisvirta

17:04
Koulukiusatusta tytöstä kasvoi tatuoitu Miss Rovaniemi – nyt hän örisee metallibändissä ja järjestää Ouluun vaihtoehtokulttuurien messut Tilaajille
16:36
"On vaikea tarkkaan arvioida, millainen vaikutus huumausaineilla on tavallisen raahelaisen turvallisuuteen" – Poliisi valvoi tehostetusti huumeita Raahessa, tuloksena 17 rikosilmoitusta
16:27
Korkeasaaren nuori Topias-norppa menehtyi yllättäen – heinän mukana syöty hiekka aiheutti suolitukoksen
16:08
Kaleva oikaisee
15:59
Bittiumille Puolustusvoimille toimitettaviin radioihin liittyvä 1,6 miljoonan euron jatkotilaus
15:55
Pohjois-Pohjanmaan museon suosikkinäyttelyt kiinni rakennusteknisistä syistä – Koiramäki ei siirtyisi muualle ongelmitta, museolehtori paljastaa
15:41
Mies pahoinpiteli toista ravitsemusliikkeessä Kuhmossa – töytäisi uhrinsa kaksi kertaa lattialle
40
Päästöjen vähentämiseksi tehtävissä vapaaehtoisesti paljonkin – kauppaan voi joskus kävellä ja julkisia kulkuneuvoja tulee suosia Lukijalta
36
Vähälumisen ja vetisen talven olosuhteet osoittautuivat liian vaikeiksi, perinteikäs Tervahiihto peruttiin
23
Oululainen varavaltuutettu Kati Jurkko siirtyy SDP:stä kokoomukseen
21
Pudasjärvi vetoaa päättäjiin – 110-paikkaisen vastaanottokeskuksen lopetus veisi työpaikkoja ja vaikuttaisi palvelujen kysyntään
16
Oulun seudulla varoitetaan kovasta tuulesta, huonosta ajokelistä ja liukkaista kevyen liikenteen väylistä – tuulenpuuskat voivat puhaltaa myrskylukemissa
15
Myrsky on tehnyt tuhojaan: Laajat sähkökatkot tulivat nyt pohjoiseenkin – ajokeli on paikoin erittäin huono
12
Merivesi voi nousta rajusti Perämerellä, merivartiosto varoittaa: "Näin kovat ennustukset ovat todella harvinaisia"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Miksi Perussuomalaisia pelätään?

254 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Miksi Perussuomalaisia pelätään?

Samasta syystä, kuin Natsejakin. He vetoavat ihmisten vietteihin ja syrjäyttävät moraalin. Silloin pintaan nousee ahneus... Lue lisää...
PSYKOPAATTIEN DIKTAT...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image