Oulu

Tilaajille

Torilla tapaavat ravimiehet kunnioittavat kes­kus­te­lu­kump­pa­ni­aan: "Jokainen saakoon olla omassa uskossaan autuaallisia"

"Meille on melkeinpä sama, pärjäävätkö perussuomalaiset tai vihreät. Me kartetaan niitä asioita, ettei tulisi erimielisyyksiä. Jotkut saattavat olla niin kiihkoja. Politiikasta ja uskonnosta puhutaan, mutta sovinnollisesti" KUVA: Janne Körkkö
Oulu 22.7.2019 7:42 | Päivitetty 22.7.2019 9:59
Elisa Husu

Oulun kauppatorilla Haaponiemen kahvilassa ovat paikat vähissä, vaikka kello lyö vasta aamuyhdeksää. Aurinkovarjoilla varustetulta terassilta kuuluu puheensorinaa. Sen perällä istuvasta kolmihenkisestä miesjoukosta kaikki nostavat katseensa. Yhden hymy nousee korviin asti. 

– Tänne vaan istumaan, mies viittoo ja osoittaa sormellaan vapaata paikkaa. Hän on Tuure Sankari, monitoimimies. Seurassa ovat Heikki Kärnä ja Matti Heikkinen. Kaikki ovat paljasjalkaisia oululaisia. 

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Uutisvirta

14.12.
Erikoiskuljetus liikkuu Oulun seudulla sunnuntain vastaisena yönä, liikenne pysäytetään ajoittain
14.12.
Kysely: Lähes puolet suomalaisista vastustaa Nato-jäsenyyttä, 22 prosenttia haluaisi liittyä sotilasliittoon
14.12.
BBC:n dokumentti Iistä kiinnosti kansalaisia
14.12.
BBC:n tuore dokumentti Iin ilmastoteoista kiinnosti kuntalaisia Huilingin näyttämöllä – "Kyllä se varmaan ihan oikean ja tasapuolisen kuvan antoi" Tilaajille
14.12.
Raviurheilun supertähti oli voitokkaana Rovaniemellä ja ehti myös poroajelulle – "Porolla ajaminen poikkesi ravihevosista siinä, etten löytänyt mistään jarrua"
14.12.
Tuomas Kettunen, 27, taituroi klassisen saralla – elokuva ja musiikki kulkevat sulassa liitossa oululaislähtöisen säveltäjän matkassa
14.12.
Norwichin päävalmentaja: Teemu Pukilta luultavasti murtui varvas

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan itäosassa, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Lapin länsiosassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

14.12.

Fingerpori

14.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image