Oulu

Tilataksi törmäsi edellä ajavan auton perään ja pakeni paikalta Oulunsalossa – Otaxi: Asia hoidettu poliisin kanssa kuntoon

Oulu 12.11.2019 8:04 | Päivitetty 12.11.2019 11:14
Heidi Peltonen

Toisen auton perään törmännyt taksi pakeni onnettomuuspaikalta Oulunsalossa Lentokentäntiellä tiistaiaamuna. Onnettomuus tapahtui puoli kahdeksan aikaan. 

Oulun poliisilaitokselta kerrotaan, että auton perään törmännyt Otaxin tilataksi vaurioitui oikeasta etukulmastaan.

Poliisi pyysi taksinkuljettajaa ilmoittautumaan poliisille. Otaxin toimitusjohtaja Ville-Veikko Pohjola kertoo Kalevalle, että onnettomuudessa osallisena ollut auto on selvitetty ja asia on hoidettu poliisin kanssa kuntoon. 

Päivystävä palomestari Vesa Ek kertoo, että onnettomuudessa ei tullut henkilövahinkoja. 

Onnettomuus häiritsi liikennettä noin tunnin ajan tiistaiaamuna. Oulun tieliikennekeskus tiedotti aamulla yhdeksän aikaan, että tilanne on ohi ja liikenne kulkee normaalisti.  

Kommentointi uutiseen on päättynyt. 

Kommentointi on lukittu.

Näytä kaikki kommentit (29)

Valoristeys Limingantien yli Lentokentäntielle on kuuluisa siviili-dragsterien kiihdytysajo paana. Valoissa odottaessa näkee oitis kuka vasemman kaistan kuski on päättänyt päästä koko letkan keulille. Siinä on Mersuja, Audeja ja muita "arvoautoja"nostattamassa kierroksia valojen vaihtumista odotellessa. Rantavainion risteyksen kohdalla vauhti on jo 100-120kmh luokkaa, ja jarruvalot alkavat vilkkua, kun yritetään löytää oma rako oikealle kaistalle siirtymistä varten. Risteyksen jälkeen Lentokentäntiestä tulee yksikaistainen ohituskaistan loppumisen vuoksi. Viimeaikoina ei onneksi ole sattunut isompia mällejä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikä taksifirman pitäisi olla edes jonkinlainen turvallisuuden ja laadun tae? Miten tällainen voi olla mahdollista?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onneksi MINÄ osaan ajaa autoa, enkä ole ikinä kolaroinut. Kaikki muut ovat tolloja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä tapahtui Rantavainion risteyksessä. Liikennekulttuuri on joka aamu aivan Oululaista. Oulunsalosta tulijat tukkivat valojen vaihtuessa lähes poikkeuksetta risteysalueen ja Rantavainiolta tullessa oikealle kaistalle ei pääse. Ja kun valot vaihtuvat Lentokentäntiellä punaisiksi niin on Rantavainiolta tullessa aina katsottava vasemmalle, sieltä tulee hyvin usein ainakin yksi jos ei kaksi autoa punaisia päin ja luonnollisesti kovalla nopeudella että ehtisi. Välillä ne on rekkoja. Tulisipa joskus Poliisi seisomaan risteysalueelle meluaidan viereen ja pysäyttäjät kahta puolta vähän matkan päähän risteyksestä. Olen varma että tunnin aikana kerättäisiin hyvät sakkosummat ja vähintään muutamia kortteja talteen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jospa sillä oli kiireenen kyyti lentokentälle.
Kone ei jää orotteleen.
IIimootuhan ny kiltisti poliisille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin, paitsi että peräänajo sattui Oulunsalosta tulevien kaistalla, nelikaistaisella tieosuudella lähestyttäessa valoristeystä. Ehkä jollain oli kiiire lennolta palaveriin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulussa ei ymmerretä turvallisuusväliä. Ajetaan usein niin lähellä, että taustapeilistä ei näe edes takanatulevan ajoneuvon merkkiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja jos jätät yhtään väliä niin eiköhän siihen joku kaahota etuvetoisella sitimaasturillaan

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikö tuo tieto löydy taksikeskuksesta mikä auto siellä on ollut, ihan kuin Husun tapauksessa tiesivät ettei ole ollut siellä päinkään vaikka väitti. Typerää paeta paikalta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen kiinnittänyt useamman kerran liikenteessä huomiota keltamustiin takseihin ja useasti nähnyt niiden ajavan päin punaisia ja suojatien ylittäjän nokan edestä. Hirveä kiire tuntuu aina olevan. Paikalta pakeneminen on kyllä pöyristyttävää ammattiautoilijalta!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tässä taannoin Otaxin auto kiersi liikenneympyrää ja vilkutti vasemmalle koko kierron ajan. Toinen taksi ei löytänyt osoitetta kuin opastamalla, vaukka kohde on tunnettu. Taitaa opastus ja perehdytys ja ajotaitokin osalla olla aika hataralla pohjalla. Suurin osa kuljettajista on ok ja kiitos siitä heille, mutta poikkeukset jäävät mieleen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joissakin maissa liikenneympyrää kiertäessä on pakko vilkuttaa vasemmalle, poistuessa sitten tietenkin oikealle. Tämän voisi ottaa käyttöön suomessakin!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi meidän pitää muuttaa hyväksi havaittu tapa? Paljon selvempää on, että vilkutetaan kiertoliittymästä poistuttaessa (tosin joku sen unohtaa etenkin Oulunsalossa, kun kaikessa säästävät) , kuin että vilkutetaan koko ajan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ruotsalaiset eivät vilkuta poistuessaan mutta vilkuttavat kiertäessään. Suomalaiset vilkuttavat, kun ovat päässeet liittymästä pois, jos ylensä vilkuttavat lainkaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joissakin maissa on vasemmanpuoleinen liikenne, tai saa risteykseessä kääntyä oikealle punaisen valon palaessa ja mitä näitä nyt on. Otetaan heti käyttöön! Tai mitäpä noista säännöistä, miksei samalla anneta kaikkien ajaa miten haluaa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se, joka itseään on parhaaksi ja luotettavaksi kehunut. Eikö kuljettaja uskaltanut aamutunteina vielä ratissa poliiseja kohdata? Vai mikä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eiköhän tuo vienyt asiakkaan kentälle ensin ja ottaa sitten yhteyttä? Älkää hättäilkö

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (29)

Uutisvirta

13.12.
Kiviharjuntien jatkeen rakentaminen alkaa vuoden alussa OYSin tuntumassa – uusi pysäköintitalo valmistuu keväällä
13.12.
Jari Sailio iskee Kärppien kavennusmaalin
13.12.
Sarjajumbo Sport näpäytti Kärppien varamiehistä joukkuetta – Jari Sailion kavennus jäi Vaasan perjantai-illassa laihaksi lohduksi
13.12.
Insinööriliitto: Nokia purki luottamusmiehen työsopimuksen lakon jälkeen – ammattiliiton mukaan kyseessä oli kosto
13.12.
Analyysi: Kulmunilta karkasi some-mopo käsistä – sosiaalisessa mediassa poliitikko voi mokata helposti ja pahoitella nopeasti
13.12.
Ainakaan kaikkia al-Holin naisia ei voitaisi syyttää Isisin riveihin matkustamisesta – terrorismin edistämisestä voidaan tuomita jopa kahdeksan vuotta
13.12.
Hovioikeus: Oulun seksuaalirikosvyyhden syytetyn saatava tutustua uhrin salaiseen kuulustelukertomukseen – "Hänen oikeus on joka tapauksessa painavampi" Tilaajille

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi iltayöllä Varsinais-Suomen, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen ja Kymenlaakson maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Kerrostalo

OKT 250 neliöä omalla lähes hehtaarin tontilla lähellä palveluja, aah. Tarvittaessa palveluja saa rahalla, kun joskus se... Lue lisää...
VELATON NAUTISKELIJA

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

14.12.

Fingerpori

14.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image