Oulu

Tie­lii­ken­ne­kes­kus: Liikenne Hailuotoon jonoutui

Hailuodon maisemat kiinnostavat lämpimänä kesäpäivänä. KUVA: Petra Silvennoinen
Oulu 22.7.2019 12:09 | Päivitetty 22.7.2019 12:42
Kaleva

Tieliikennekeskus Oulu kertoo, että liikenne Hailuotoon on jonoutunut maanantaina aamupäivällä.

Liikennepäivystäjä Sami Räihä kertoo, että jono lautalle oli yli kahden kilometrin mittainen. Nyt tilanne on hieman helpottunut.

Räihän mukaan kesän vilkkain päivä Hailuodon liikenteessä oli 12. heinäkuuta, jolloin Bättre Folk -festivaali alkoi saarella. 

– Nyt lämmin sää on innostanut ihmiset lähtemään liikkeelle Hailuotoon huomattavasti normaalia vilkkaammin, Räihä kommentoi.

Liikennekeskus päivitti tilannetta kello 12.39, jolloin se kertoi liikenteen olevan palautumassa normaaliksi.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (26)

lauttarannassa. Kannattaa suhtautua positiivisesti siihen kiireettömään hetkeen, kun voi vain nautiskella kiireettömyydestä. Lautta tulee aina ja aina pääsee saareen, jossa on aina sunnuntai, ja saaresta pääsee pois ihan aina.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaleva haluaa uutisoinnilla tuoda epävarmuutta yrittäjien arkeen Hailuodossa. Viime kesän jonouutisointi karkotti asiakkaat kahdeksi viikoksi juuri sillä hetkellä, kun koko vuoden tili tehdään kesäaikana. Onko Kalevan toimittajilla jotain antipatioita Hailuotoa kohtaan?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tieliikennekeskus tiedottaa aivan kuten muistakin liikenneongelmista. Jois on selvästi kovempi ruuhka sitten vaikka lautalle niin on vain hyvä että asiasta kerrotaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi suhata jokapäivä Hailuotoon ja takaisin, siellähän voisi vaikka yöpyäkin, stressikin vähenisi heti.
Voit valita itsellesi ja kukkarollesi sopivan majoittumisen. Ei lomaa kannata käyttää autossa istumiseen.
Onko Hailuoto liian lähellä ja kuitenkin kaukana, jotta ei voida yöpyä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei ole ollut järki paikalla kun on siltahanke aina kaatunut. Toivottavasti pian toteutuu ja saadaan tämä hulluus loppumaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Huutonaurua kaikille aamulla oivaltaneille - "Hei mennään tänään Hailuotoon, kun on niin lämmintä". Ette arvanneet liian monen muunkin ajatelleen just samoin. Onneksi lautta säännöstelee väenpaljoutta :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mikä pakko se on aina tuonne luotoon ängetä helteellä, menkää Nallikariin. Ei oo varmaan mukavaa lasten kans jonottaa eka mantereella pari kolme tuntia ja sitten vielä illalla sama homma tullessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ainahan sinne on tolkuton jono. Monta kertaa olen kääntynyt takaisin sen takia. Olisko tilanne vielä sama jos toiset 50 vuotta jappastaan sillan / pengertien kanssa? Maa kuitenkin olisi noussut 40-50 cm ja lautan väylää ruopattu monta kertaa. Minä vain en ole sitä enää näkemässä, ikää on nyt jo 75 v.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei oo "aina" jonoja. Jos tykkää käydä Hailuodossa just samaan aikaan kuin kaikki muutkin, niin todennäköisesti joutuu jonottamaan pitkäänkin

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikö sinne jo pääse kävellen pitkospuita myöten? Edellisistä käynneistä kun on jo aikaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (26)

Uutisvirta

27.1.
Jokunen republikaani äänestää Trumpia vastaan, uskoo puolueen senaattori – Trumpin oikeudenkäynti jatkuu, uusi vuoto asetti puolustuksen tukalaan asemaan
27.1.
Ettan vire kestää lentopalloliigassa, nyt kotisalissa talttui Hurmos: "Onneksi pelaajat pystyvät repimään ratkaisevan eron, kun valmentaja ei saa mitään aikaan"
27.1.
Analyysi: Oulun valtuusto kokoustaa kuin sillit purkissa – auttaako tiivis tunnelma päättämään isoista säästöistä? Tilaajille
27.1.
Turun synagogaa töhrittiin maalilla holokaustin muistopäivänä – presidentti Sauli Niinistö pitää töhrimistä huolestuttavana
27.1.
Päävalmentaja Jukka Jalonen Ruotsin EHT-turnauksen lähtökohdista: "Sopivan haastavaa itsellekkin"
27.1.
Helsingin poliisin ylikomisario teki rikosilmoituksen kansanedustaja Ano Turtiaisesta – taustalla kansanedustajan tviitti
27.1.
Yhdysvaltain sotilaskone putosi Afganistanissa – Taliban väittää ampuneensa koneen alas, USA kiistää Talibanin osallisuuden

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan itäosassa, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Enontekiön kunnassa lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Keskusta korottamassa lapsilisiä!

186 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Hinnoittelevatko selluköpit itsensä työttömäksi?

Oulu oyn aikaan sinne pääsivät kaikki kun tehtaalle ei kukaan halunnut. Oli valtion laitos. Sitten se laitettiin kuntoon... Lue lisää...
Miksi et aikanaan me...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

28.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image