Oulu

Ter­veys­tek­no­lo­gian ja hy­vin­voin­ti­pal­ve­lu­jen ke­hi­ty­sym­pä­ris­tö Oulu Health­Lab­sil­le tun­nus­tus­pal­kin­to

Oulu HealthLabs -kokonaisuuteen kuuluu OYS TestLab, Oulu WelfareLab ja Oamk SimLab. KUVA: OuluHealthLabs
Oulu 3.4.2018 11:06
Kaleva

Terveysteknologian ja hyvinvointipalvelujen innovointi-, testaus- ja kehitysympäristö Oulu HealthLabs sai maaliskuussa kansallisen eHealth-tunnustuspalkinnon. Palkinnon myöntää vuosittain Suomen Telelääketieteen ja e-Health -seura. Oulu HealthLabs sai tunnustuspalkinnon uraauurtavasta työstä innovaatiopalveluissa.

Oulu HealthLabs on kehitysympäristö, jossa tuetaan terveysteknologian ja hyvinvointipalvelujen uusien ideoiden syntymistä, testausta sekä tuotekehityksen eri vaiheita. Oulu HealthLabs koostuu kolmesta osasta, Oulu TestLabista, Oulu WelfareLabista ja Oamk SimLabista. Kokonaisuus toteutetaan yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin, Oulun kaupungin hyvinvointipalvelujen, Oulun Ammattikorkeakoulu Oy:n, BusinessOulun ja yritysten kanssa.

Oulu HealthLabs kehitysympäristön palvelut on hinnoiteltu ja tuotteistettu niin, että ne ovat pientenkin yritysten saatavilla. Ideoita Oulu HealthLabsiin voivat tuoda sekä yritykset että terveydenhuollon ammattilaiset. Testausympäristö myös tarjoaa Tulevaisuuden sairaala OYS 2030 -ohjelmalle mahdollisuuden kehittää ja testata uusia lääketieteen teknologiaratkaisuja.

Oulu HealthLabsin toiminta kattaa koko sosiaali- ja terveydenhuollon kentän erikoissairaanhoidosta perusterveydenhuoltoon ja kotiin vietäviin sosiaalipalveluihin. Sen toiminta vakinaistettiin vuonna 2017 kolme vuotta kestäneen EU-rahoitteisen projektin päätyttyä.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

65
Soinia kohtaan esitys epäluottamuksesta aborttikannanottojen takia – "Sanan- ja mielipiteenvapaus koskee minuakin"
38
Jo yli 400 turvapaikanhakijaa on työllistynyt ja saanut oleskeluluvan Suomeen, vaikka turvapaikkahakemus on hylätty
20
Niinistö kummastelee Mykkäsen kaksoiskansalaislinjaa – ehdottaa Rajavartiolaitoksen siirtoa puolustusministeriön alle
17
Kauppaopiston rakennus Oulun Maunonkadulla halutaan purkaa – tontille suunniteltu seitsemänkerroksista kerrostaloa
15
Leveäkaistatien maalaukset sotkivat liikenteen Haukiputaalla – autoilijat ovat ajaneet erehdyksessä pientareen puolella
11
Supon ex-päällikkö: Tiedot Rauma-Repolan sukelluspalloista hukattiin Pentagonissa - CIA puuttui tilanteeseen jälkikäteen 1980-luvun lopulla
11
Oppositiosta epäluottamusesitys Soinille aborttikannanottojen vuoksi

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Etelä-Lapissa ja Keski-Lapissa kehittyy aluksi ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s. Tuulivaroitus maa-alueille: Ahvenanmaan, Satakunnan, Uudenmaan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lounaistuuli on voimakasta aluksi, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hyvätuloisten asumistuki

Esimerkiksi pienistä eläkkeistä ei makseta juuri ollenkaan veroja. Kotitalousvähennyksen saa vain suoraan verosta vähent... Lue lisää...
Stop miettimään

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

20.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image