Oulu

Tervahovintie ja sen varrella kulkevat kevyen liikenteen väylät suljetaan pariksi viikoksi – ratasillan vaihtotöistä aiheutuu melua

Oulu 12.9.2019 13:00
Heidi Peltonen

Tervahovintien ja kevyen liikenteen väylät suljetaan liikenteeltä lähes kahdeksi viikoksi. Tiet suljetaan Tervahovintien alikulkusillan ja Tervahovintien rakennustöiden vuoksi. 

Tiet suljetaan liikenteeltä sunnuntaina 15. syyskuuta kello 8. Liikenne pääsee kulkemaan reitillä taas puoliltaöin perjantaina 27. syyskuuta. 

Rakennustöiden vuoksi myös rautatieliikenteelle tulee parin vuorokauden mittainen liikennekatko. Silta suljetaan liikenteeltä sunnuntaina 15. syyskuuta kello 24. Katkos päättyy 18. syyskuuta kello 24. 

Liikennekatkon aikana paikalta puretaan nykyinen silta ja uusi silta siirretään paikalleen. Samalla parannetaan rataa ja tehdään sähkörataan liittyviä muutostöitä. 

Ratakatkon aikana töitä tehdään ympäri vuorokauden. Työt aiheuttavat melua ympäristöön. Nykyistä siltaa puretaan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. 

Työn tilaajina ovat Väylävirasto sekä Oulun kaupunki. Pääurakoitsijana urakassa toimii Destia Oy.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Mikä näissä kestää kaksi víikkoa? Muualla maailmassa joku tälläinen pikkusilta pultataan paikalleen parissa päivässä.

Pohjantiellä on edelleen 80:n rajoitukset olemattoman tietyön takia ollut kuukausia turhaan. Jokaisessa alikulussa tosin ollut jotain töitä aina silloin tällöin jo parin vuoden ajan, hankalaa kun ei koskaan tiedä mitä kautta pitäisi pyöräillä. Koska tulevat kuntoon? Lääninvankilan kohdalla pyörätie ollut käyttökelvoton jo ainakin kuukauden eikä loppua (tai työmiehiä) paikalla näy.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Raha ratkaisee, kyllähän se silta saadaan vaikka levitoimalla paikalleen, mutta Suomessa on päätetty että ei kaiken teknologian tarvitse kehittyä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jep jep, pyörällä tai jalan kulkevan näkökulmasta: samaan aikaan uutimessa kerrotun sillan lisäksi on suljettu Kaarnatien kavely/pyörätie Alppilassa, jotain on meneillään myös lääninvankilan liepeillä jonka seurauksena siellä kävely/pyörätie on joko poikki tai ainakin erittäin hankalasti läpipääsyinen, ja sama pätee myös Pohjantien Oulujoen ylittävään kävely/pyörätiehen. Mutta onneksi Pyhäkosken voimalan luona oleva silta joen yli Muhoksella lienee yhä auki, joten jos tulee tarvetta pyöräillä tai kävellä jonnekkin Oulujoen eteläpuolelle täällä Oulussa, niin huolimatta eri viranomaistahojen ponnisteluista kaikki toivo ei ihan vielä ole mennyttä siitä etteikö se yhä voisi jopa onnistua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

8:00
Oopperajuhlien ketun apulaisesta tuli isona tiede- ja kulttuuriministeri: Hanna Kosonen haluaa, että lapset kaikkialla Suomessa saavat kulttuurikokemuksia Tilaajille
8:00
Onko juniorivalmentajien osaaminen heikkoa? "Liian moni lapsi kokee kiusaamista ja epäasiallista käyttäytymistä urheiluseurassa"
7:00
Päivän leffapoiminnat: Kotimainen lottokomedia latistuu lisänumeroihin – Anna-Leena Härkösen kirjan painokkaat puolet vaihtuvat löysään läpänheittoon
7:00
Keihäsmatkat-sarja on humalainen pätkä suomalaista matkailuhistoriaa – ensin ollaan kivassa kännissä ja sitten iskee krapula
7:00
Tietovuototutkinnassa epäiltynä oleva ex-tiedustelupomo johtaa valtioneuvoston Venäjä-hanketta
6:00
Tätä kunnanvaltuutettu Tuomas Okkonen pitää ongelmina Limingan päätöksenteossa
6:00
Puheenjohtajat Viljas ja Ylönen puhuvat Limingan päätöksenteon ongelmista

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan itäosassa sekä Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Keskusta korottamassa lapsilisiä!

134 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Ay-liike mahdollistaa sen, että voin ylipäätään kulkea töissä

Hyvä kirjoitus.👍 Lue lisää...
Pekkaxy54

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

25.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image