Oulu

Teollisuuden ke­sä­työ­paik­kas­ti­pen­dit jaettiin jälleen Oulun seudulle

Oulu 31.5.2018 9:37
Kaleva

 

Matemaattis-luonnontieteellisissä aineissa hyvin menestyneille 18 vuotta täyttäneille lukio-opiskelijoille on jälleen jaettu kesätyöpaikkastipendejä.

Kyseessä on Oulun kauppakamarin teollisuuvaliokunnan ja matemaattis-luonnontieteellisten opettajien järjestö MAOL-Oulun seutu ry:n perinteestä. Ne ovat järjestäneen teollisuuden kesätyöpaikkastipendejä jo 20 vuotta.

Vastaavalla tavalla on toimittu myös Kainuussa Oulun kauppakamarin teollisuusvaliokunnan, Kajaanin kauppakamariosaston sekä MAOL Kainuu ry:n kanssa.

Ajatuksena on viestiä nuorille matemaattis-luonnontieteellisten aineiden tärkeydestä ajatellen jatko-opiskelumahdollisuuksia ja ajatellen mahdollisuuksia työskennellä tulevaisuudessa teollisuudessa.

 

Stipendikesätyöpaikka on 1-2 kuukauden mittainen. Stipendikesätyöpaikan saivat Oulun seudulla Stora Enson Oulun tehtaalta Kaisa Väärä (Limingan lukio), Bittiumin Oulun toimipisteestä Akseli Paakkola (Oulun normaalikoulun lukio) ja Kratonin Oulun tehtaalta Mikko Salo (Oulun lyseon lukio).

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Miksi aina puhutaan köyhyydestä.

Hallitusvalittelijat ovat tyytymättömiä omaan elämäänsä samoin kuin ay-valittelijat, jotka avaavat joka päivä ainakin yh... Lue lisää...
miksi aina haukutaan...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

25.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image