Oulu

Tarkki ja Mikkola tosifanien tentissä

Tuomas Tarkki (oik.) ja Ilkka Mikkola ottivat mittaa Lohipadon koululaisista Jasu Sarlinista (selin oikealla) ja Sami Haikaraisesta pöytälätkässä. Puolin ja toisin kannustusta jakoivat fanipaitainen Joel Hakala ja Roope Qveflander.
Oulu 30.4.2008 16:55
Eija Mikkonen
"K-Ä-R-P-Ä-T, Kärpät on rautaa, Kärpät on rautaa", kajahti komeasti Lintulassa keskiviikkona, kun Kärppien kapteeni Ilkka Mikkola ja maalivahti Tuomas Tarkki vierailivat Kanada-maljan kanssa Invalidiliiton Oulun asumispalveluyksikössä.

Paikalle kerääntyi tosifaneja myös Tervaväylän koulun Lohipadon yksikön lisäopetusluokalta sekä Caritas kodilta. Kannattajajoukko laukoi pyörätuoleistaan pelaajille tiukkoja kysymyksiä muun muassa peliin valmistautumisesta, pahimmasta loukkaantumisesta ja allekirjoitettujen jatkosopimusten kestosta.

Aivan kanadamaljan vierestä paikan löytänyt Olli Valkama tahtoi tietää Kärppäkaksikon mietteitä uudesta hyökkääjästä Toni Koivistosta. "Hän on hyvin nopea, hitaamman puolustajan painajainen. Hyvä, että tuli meille, ettei ole vastassa", Mikkola sanoo.

Paula Rantatorikka oli puolestaan kiinnostunut siitä, miten ongelmien jälkeen pystyy kokoamaan itsensä seuraavaan otteluun. "Edellisen päivän tapahtumista on vain yritettävä päästä ohi. Jos aamulla pääsee sängystä ylös, niin sitä ajattelee, että jaahas, taas mennään", Ilkka Mikkola kuvailee ja saa yleisöstä vastauksen: "Ihan niin kuin me."

Lue lisää torstain Kalevasta.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Hyvä Kärpät! Hyvä Mikkola ja Tarkki! Tällaiset käynnit jäävät varmasti tosifanien mieleen ikuisiksi ajoiksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

57
Yrittäjien Mikael Pentikäinen on huolissaan tulevista verolinjauksista: "Vaalikampanjoinnissa monien puolueiden kädet olivat syvällä yrittäjien taskuissa"
47
Kellojen siirtelyn loppuminen vaatii vielä monta päätöstä – Suomessa ratkaisu kesä- tai talviajasta on vastavalitulla eduskunnalla
37
Miten Oulun Kaupunginojaa pitäisi kehittää? – kaupunkilaisilta kysytään toiveita ja historiatietoa
22
Kirkkovaltuusto hyväksyi suunnitelmat Ylivieskan uudesta kirkosta – Kirkkohallituksen yliarkkitehdilta kehut hyvästä työstä ja kohtuullisuudesta
11
Kerro meille: Millaisia muistoja sinulla on Iin Rysäklubista?
9
Kärpät kaatui Hämeenlinnassa sysimustaan minuuttiin toisessa erässä – Manner HPK:n salamamaaleista: ”Ei siinä mielestäni mitään isompia virheitä tapahtunut”
9
Annika Saarikko ei lähde ehdolle keskustan puheenjohtajaksi – "Halusin kertoa ratkaisustani nopeasti, jotta muut voivat rauhassa valmistautua syyskuuhun"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus päättyy tänään klo 12 Ahvenanmaan maakunnassa. Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa Varsinais-Suomen ja Uudenmaan maakunnissa. Ruohikkopalojen vaara on suuri Ahvenanmaan, Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Kommunismi on luonnollinen tapa toimia

225 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Miksi eläkekatto on Suomessa tientynlainen tabu?

Kun on valmis tekemään paljon töitä ja jaksaa pyrkiä elämässä eteenpäin, niin jossain vaiheessa todennäköisesti päätyy k... Lue lisää...
stranger

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

24.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image