Oulu

Suurin osa ter­veys­a­se­mien kesäsuluista alkaa Oulussa heinäkuun alussa – ­kuusi­viik­koi­sen sulun aikana asiakkaat ohjataan tietyille ter­veys­a­se­mil­le

Suurin osa sosiaali- ja terveyspalvelujen suluista alkaa 1. heinäkuuta ja jatkuu elokuun ensimmäiselle viikonlopulle saakka, mutta ajankohdat ja sulun pituudet vaihtelevat. KUVA: Lassi Puhtimäki
Oulu 25.6.2019 20:30
Henriikka Uusitalo

Oulun kaupungin lääkäreiden ja sairaanhoitajien vastaanottoja on keskitetty 1.7. – 4.8.2019. Siksi ajaksi osa terveysasemista ja muista palveluista suljetaan.

Oulun kaupunki sulkee vähitellen terveysasemiaan heinäkuun ajaksi. Suurin osa sosiaali- ja terveyspalvelujen suluista alkaa 1. heinäkuuta ja jatkuu elokuun ensimmäiselle viikonlopulle saakka, mutta ajankohdat ja sulun pituudet vaihtelevat. Kesäsulun ajaksi terveysasemilla asiointi keskitetään auki oleville terveysasemille.

Osa terveyskeskuksista suljettiin jo viime maanantaina, ja ne avaavat ovensa 5. elokuuta. Kesäsulku alkoi maanantaina Tuiran ja Rajakylän terveysasemilla. Niiden asiakkaat ohjataan asioimaan Kaijonharjun terveysasemalla, joka on normaalisti auki koko kesän. Kontinkankaan hyvinvointikeskus on normaalisti avoinna läpi kesän. Myllyojan akuuttivastaanotto on myös Kontinkankaalla. Lintulammen asukastuvalla toimiva Välke-hyvinvointipisteellä hoitajan vastaanotto on kiinni 24.6.–5.8.

Oulunsalon terveysasema on suljettuna 1.7. ja 4.8. välisen ajan. Asionti siirtyy tuoksi ajaksi Kaakkurin terveysasemalle, joka on kesällä normaalisti auki.

Haukiputaan ja Kiimingin terveyskeskukset ovat myös normaalisti auki, mutta Ylikiimingin ja Yli-Iin terveysasemat ovat kiinni kesäsulun ajan. Niissä asiointi siirtyy Kiimingin terveyskeskukseen.

Hammashoitolat on suljettu 1.7.– 4.8. Sinä aikana asiakkaita palvelee päivystys, joka toimii Aapistiellä, Dentopoliksessa.

Kaupungin neuvolatoimintaa on keskitetty 1. heinäkuuta ja 4. elokuuta välisenä aikana. Yli-Iin, Ylikiimingin ja Oulunsalon neuvolat ovat tuona aikana kiinni. Yli-Iin ja Ylikiimingin asiakkaat asioivat Kiimingissä ja Oulunsalon Kaakkurin neuvolassa.

Koskelan neuvolan kesäsulku alkaa aiemmin eli tänään, 26. kesäkuuta. Sen asiakkaat ohjataan Tuiran neuvolaan, joka on normaalisti auki kesän ajan, vaikka Tuiran hyvinvointikeskus on kesäsulussa.

Naisten terveystarkastus on suljettu 22. heinäkuuta ja 18. elokuuta välisen ajan. Maahanmuuttajien terveyshuollon kesäsulku on puolestaan 8.7.–21.7. Diabetesvastaanoton kaksi viikkoa kestävä kesäsulku alkaa 15. heinäkuuta.

Opiskelijaterveydenhuolto on suljettuna saman ajan kuin suurin osa terveyskeskuksista eli heinäkuun alusta elokuun alkuun. Kaupunki on myös vähentänyt mielenterveyspalveluiden toimintaa tuona aikana.

Lisätietoa kesäaukioloajoista löytyy Oulun kaupungin verkkosivuilta.

MAINOS

Kommentoi

tukalan hellepäivän kruunaa piiiiiiiiiiiiiiitkä jonotus hikisesä teekoo päivystyksesä
'=DD

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eihän niitä terveysasemia, tai niinkuin nykyään sanotaan "hyvinvointikeskuksia" ole montaa edes jäljellä, vieläkö osa suljetaan kesäksi?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

16.9.
Kolme erää isojen poikien kovaa koulua – Venäjä otti vaivattoman voiton Suomesta EM-lentopallossa Tilaajille
16.9.
Kärpät teki tärkeän kiinnityksen – Justus Annuselle kahden vuoden jatkopahvi
16.9.
Yritystukien karsimista valmistellut työryhmä sai raporttinsa valmiiksi maanantaina – julkistuksesta ei vielä tietoa
16.9.
Selvitysmies hävittäisi Sipilän hallituksen luoman Valtion kehitysyhtiö Vaken – Kahden miljardin pääoma palautettaisiin valtiolle
16.9.
Yle: Ugandassa kuolleen suomalaisliikemiehen tapauksessa nostettu murhasyytteet – matkusti Suvi Lindénin seurassa, markkinoi Patrian tuotteita
16.9.
Tervahovintien ratasillan uusiminen Oulun Toppilassa katkaisi rataliikenteen – kolmen vuorokauden tiukka puristus
16.9.
Parempi taksitolpalla kuin eläkepäivillä joutilaana – lomakassan kartuttaminen kannusti 73-vuotiasta Matti Särkelää palaamaan autonrattiin

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Kun sanotaan ettei palkka riitä elämiseen

168 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Vain elämää — pöydässä hytkyjät

Tykkään älyttömästi. Ja moni muu, koita kestää. Etkä mitään voi. Lue lisää...
TYMPÄSEEKÖ?

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

17.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image