Oulu

Stockmannin kortteli heräilee – kuntosali avaa ensi viikolla

Keskusvastaava Jussi Rounaja ja Hukan toimitusjohtaja-yrittäjä Anna Rounaja uskovat, että sali pystyy houkuttelemaan asiakkaita kovasta kilpailusta huolimatta. KUVA: Maiju Pohjanheimo
Oulu 25.1.2018 17:53
Daniel Wallenius

Pitkään remontissa olleen Stockmannin korttelin ensimmäinen uusi toimija avaa ovensa ensi viikolla.

Entisen Seppälän tiloihin remontoidulle Hukka Xpress -kuntosalille on määrä päästä hikoilemaan 31. tammikuuta iltapäivällä.

– Olemme etsineet pitkään sopivaa paikkaa. Muistakin tiloista käytiin neuvotteluita, mutta nämä tilat ovat meille täydelliset, sanoo Hukan yrittäjä-toimitusjohtaja Anna Rounaja.

Noin 1000 neliömetrin tilat toimivat samalla konseptilla kuin ketjun Alppilan kuntosalilla. Keskustan tilat ovat kuitenkin hieman suuremmat.

– Käytössä oleva konsepti on kehitetty Alppilassa ja tänne se tuodaan valmiina, Rounaja sanoo.

Tilat sijaitsevat rakennuksen Kauppurienkadun puolella toisessa kerroksessa. Kuntosalin pukuhuoneet ovat kerrosta ylempänä.

Hukka Xpressin tulo tiloihin varmistui viime vuoden syyskuussa.

Entiseen Stockmannin kortteliin tulevista muista toimijoista ovat jo aiemmin varmistuneet K-market, sekä Keskon ja Oriolan yhteisen terveyden, kauneuden ja hyvinvointialan tuotteita myyvän Hehku-ketjun myymälä.

Kummankin liikkeen on määrä aloittaa toimintansa helmikuussa.

Lisäksi samassa korttelissa jo aiemmin toimineiden Turun Kultasepän ja Alkon myymälät ovat parhaillaan kiinni remontin vuoksi. Myös nämä liikkeet ovat jälleen auki helmikuussa.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (112)

Parhaat liikepaikat liikuntasalina, olutbaareja useampia.Oi Aikoja! Rotuaarin ilme ei siitä paljon kohene.
Kaiholla muistelen lapsuuden sunnuntaipäiviä 1960 ja 70-luvulla jolloin käytiin katselemassa näyteikkunoita Kirkkokadulla. Niissä olikin silloin katselemista, liikkeitä oli keskustassa, jäätelöbaarejakin meille lapsille. Puistoissa valkeat penkit. hiekkakujat ja kukkaistutuksia. Muistot ainakin on jäljellä. Nyt kylmä ja kolea Rotuaari ei houkuttele tällaisille kävelyretkille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pukumies siirtyi Valkeeseen. Pukumiehen tilat on täynnä nyt vuosi meni. Stockmann lopetti vuokratiloissa, tilat jäi puolilleen sen jälkeen ja nyt jo täynnä. Valkee on tullut kokonaan uusi toimii sujuvasti kahdessa korttelissa voi vaihtoehtoisesti liikkua myymälöissä, ravintoloissa ym...käymättä ulkona, Mehiläisen liiketilat on täynnä ja Puhelimen liikerakennus on myös täynnä jne. viime vuosina. Oulussa on hirvittävä pöhinä ollut Kivisydämen valmistumisen jälkeen ydinkeskustassa! Anttila meni konkurssiin ja tilat on täynnä!! Kuinkahan monessa kasvukeskuksessa olisi näin pikaisesti täyttynyt Helsinkiläisten tyhjentämät, konkurssi ym. jälkeen vuodessa tilat täyttyy näin hyvillä liikkeillä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Viesti poistettu

Ihan tottahan tuo kirjoitus jota kommentoit on. Keskustaan on tullut elämää viime vuosina aivan eri tavalla. Rotuaarilla ei juurikaan tyhjää liiketilaa näy. Kuntosalit kuuluvat nykyään eurooppalaiseen kaupunkikuvaan, samoin lääkärikeskukset ja toimistot. Rotuaarilta löytyy myös paljon muuta, kuten ravintoloita, pikaravintoloita, vaatekauppoja, kahviloita, pubeja yms. Juuri kaikkea sitä mitä elävään kaupunkikulttuuriin kuuluu. Oulun keskustan tyhjien liiketilojen määrä vastaa prosenteissa muiden isojen kaupunkien tyhjien liiketilojen määrä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen eri mieltä pitkän kirjoituksesi kanssa. Täysin eri mieltä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mikä kaupungin keskusta on sellainen, jossa on vain kuntosaleja, juottoloita ja lääkäriasemia?? Ei käytännössä lainkaan kivijalkakauppoja ja viihtyisyys 0. Hyvin pimeä, muutama valotuikku ja ainoastaan vaeltavia ulkomaalaislaumoja iltaisin. Olen Oulusta onneksi jo poismuuttanut, mutta jouluvisiitti oli järkytys.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt vain nopeasti kattamaan Rotuaariakin, jotta varmasti ei vesipisara tai lumihiutale kosketa niitä valtavia asiakamassoja, joita Oulun keskustassa nykyään liikkuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No kannattaisi käydä katsomassa Oulua, jos et kerta täällä asu ja haluat asioita kommentoida. Täällä on paljon muutakin kuin kuntosaleja, juottoloita ja lääkäriasemia. Oletko tietämätön vai levitätkö tarkoituksella valheita?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hänhän oli käynyt täällä jouluvisiitillä ja oli järkyttynyt. Ja ei tuossa kommentissa valheita levitellä lainkaan. Oulun keskustan tila on surkea.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kolme viikkoa sitten viimeksi kävin. Mitä on kolmessa viikossa muuttunut, voisitko päivittää minulle?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Meikä käy 5 kertaa viikossa salilla ja oon älyttömässä tikissä. Repikää siitä pullerot.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tätä vartenko rakennettiin Kivisydän? Oulun johdon ja luottamusmiesten kyky nähdä tulevaisuus on nolla, tai rima on pikimmiten haudattu 2 metriä maan alle!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kivisydän tuli 10-vuotta liian myöhään tähän kaupunkiin. Juna joka pysähtyi Ouluun, lähti sitä rakentaessa. Kivisydän palvelee nyt kuntosaleja ja lääkäriasemia. Voi sanoa, että se onkin niille melkoinen lottovoitto!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Viesti poistettu

Käyn oulussa muutaman kerran vuodessa ja voin sanoa että Valkean rinnalla jopa monesti pahamaineiseksi haukuttu Helsingin Itis (eli entinen Itkäkeskuksen kauppakeskus) on siisti ja viihtyisä.

Varsinainen "kaupunkilaisten olohuone", ei ihme että tavalliset oululaiset suuntaavat muualle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Itiksellä onkin jo historiansa ja ikää takana. Verrataanko yhdessä, vaikka 20 vuoden päästä samaa asiaa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Riittääkö näihin kuntosaleihin enää kävijöitä, alkaa olla joka kulmassa eikä mitään halpaa lystiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos valitset salin, mikä maksaa 15-27€/kk ja käyt salilla 4-5krt/vk niin ei se kovin kallistakaan lystiä ole. Se on ihan siitä kiinni mihin rahansa haluaa laittaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (112)

Etusivulla nyt

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hyvätuloisten asumistuki

156 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

miksihän sipilä ja keskustapuolue on hyökännyt palkansaajia vastaan koko hallituskauden ajan??

Ai miksikö kuten kerrot? Uusliberalismi on juuri tätä mitä hallituksemme edustaa ja ajaa. Siinä ajatusmallissa duunari o... Lue lisää...
Aito Helmiina

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

22.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image