Oulu

Startupit hyppäävät avantoon reippaassa pakkasessa – Polar Bear Pitchingin finaali pidetään torilla keskiviikkona

Polar Bear Pitchingiä on järjestetty joskus suojasäässäkin, mutta tänä vuonna todennäköisesti pakkanen paukkuu. Arkistokuva. KUVA: Kontiainen Jarmo
Oulu 5.2.2018 16:52
Kaleva

Avantopitsaustapahtuma Polar Bear Pitchingin finaali pidetään näillä näkymin rapsakassa -15 asteen pakkasessa Oulun torilla. Polar Bear Pitching käynnistyy jo tiistaina ja finaali alkaa keskiviikkona puoli kuuden aikaan iltapäivällä Korean olympialaisia varten kuvattavalla videolla.

Finaalissa 12 startup-yritystä kilpailee siitä, kuka pitää parhaan myyntipuheen avannosta. Finaalin avaa ilmakitaransoiton maailmanmestaruuden voittanut Markus "Black Raven" Vainionpää. TIlaisuuden juontaa André Noël Chaker. Tilaisuudessa nähdään myös Oulun Kärpät.

Kuusi finalistia on jo selvillä ja ne ovat Heat Experience, Spark Horizon, Cast Print, Diske, Kipuwex ja TuSion App. Loput kuusi finalistia selviävät tiistain Dark Bear -semifinaalissa, joka järjestetään niin ikään torinrannassa.

Finaalin voittaja saa 10 000 euron palkinnon.

Finaali on avoin ja ilmainen kaikelle yleisölle. Torilla on myös mahdollisuus saunoa ja istua paljuissa.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Nykyaika on ihmeellistä. Ennen vanhaan kukaan ei olisi innostunut tämmöisesti. Mennä nyt avantoon selittämään jotain. ei kuulosta tehokkaalta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tehokasta se nimenomaan on. Lämpimässä auditoriossa voi syödä kampaviineriä vaikka puoli päivää ilman että saa sanaa suustaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Täällä tyypit valittaa kun ei itse uskalla mennä avantoon ja/tai kehittää uutta

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä tästä tapahtumasta oikeasti on hyötyä? Onko näillä puheilla ollut mitään vaikutusta missään? Lapset leikkii ajankuluksi...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihmiset kohtaavat ja raha liikkuu. Siinä hyöty.

Mutta kumpikaan ei ole oululaisten arvostamaa, sen kyllä ymmärrän.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hauskaa, kivaa, yhdessäoloa, ihmisten tapaamista, ulkona olemista.

Eihän siitä ole pakko tykätä :-)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

eipä talvisodan jälkeen sukupolvi työllä tehnyt töitä ei oo joutanut avantoihin höpöttämään kaiken maailman firmahössötyksii

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo on totta että "työn" teko on muuttunut totaalisesti. Onko se hyvä vai huono... on varmaan jokaisen oma mielipide. Mutta emme voi vanhat jarrut muuta kuin muuttua maailman mukana. Menee se sitten mihin suuntaan vain. Mutta kuten sanoin, mukava tapahtuma.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Puolet näistä muka-paheksuvista kommentoijista on oikeasti hyvinkin hengessä mukana. Kunhan vaan ovat olevinaan kansanradion kuuntelijoita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikö näillä nykyajan kakaroilla ole mitään järkevämpää tekemistä, kuin loikkia avantoon jonnin joutavine ideoineen ? Meitä on moneen junaan ja nykyään jää paljon asemalleki eritoten näitä avantouimareita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Nykyajan kakaroilla"? Näköjään junttejakin on sen verran moneen junaan, että ei ihme jos uutta matkakeskustakin kuumeisesti kaivataan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pari sensoria muovikuorissa, ja luullaan että on keksitty maailmaa mullistava teknologiaihme. Posetiivista pöhinää, tosiaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

12:46
Arvio: Kaikki saavat kimaltaa tavallaan – hienovaraisesti Louna-Tuuli Luukka kiteyttää muunsukupuolisten ja transihmisten tarinat seikkailuhenkisiksi dinosaurusfaabeleiksi
12:23
Seppo-koira valittiin Hyvän mielen lähettilääksi – "Pienistä asioista nauttiminen on tie onneen"
12:17
Pororikas Johan Aslak Labba ei ymmärrä "nuorten kiihkoa" eikä "lukeneiden riitelyä" saamelaisten sorrosta: "Asuntolassahan oli herrojen oltavat" Tilaajille
12:02
Hirvi putosi jäihin Kuhmon Nuolijärvellä – eläin pääsi pälkähästä ennen kuin pelastuslaitos ehti paikalle
11:47
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri haluaa reaaliaikaisen seurannan antibioottien kulutukseen – ”Toivomme, että se olisi valtakunnallinen hanke"
11:25
Postialan lakko jatkuu, sähköliitto tukilakkoon – Palta olisi hyväksynyt sopimuksen: "Olemme tulleet vastaan keskeisissä riitakysymyksissä"
11:21
Rivitalossa kärynneet tekstiilit aiheuttivat hälytyksen Kemissä
52
Oulun kaupunki jakaa 2000 lamppua pyöräilijöille – tempaus on osa valtakunnallista Pyöräilytalvi-viikkoa
43
Kaupunginhallitus päätti: Linnanmaan uimahallin rakentaminen aloitetaan jo ensi vuonna
40
IMF:ltä tylyt terveiset Suomen velkaantumisesta: Rinteen hallituksen tavoite ei toteudu, dieselin ja turpeen veroalet pois tai muita säästötoimia
39
Postialan lakko jatkuu, sähköliitto tukilakkoon – Palta olisi hyväksynyt sopimuksen: "Olemme tulleet vastaan keskeisissä riitakysymyksissä"
23
Huuhkajat päätti EM-karsinnat tappioon, Kreikka voitti 2-1 – häviö tietää paikkaa arvonnan neloskorissa
22
Oulun yliopistokampus toimiva nykyisellään – mikä on se malli, johon visio yliopistosta keskustassa perustuu? Lukijalta
18
Led-valo kertoo, milloin suihkun käyttö kannattaa lopettaa – oululaisyritys kehitti suihkuvahdin, joka saa tarvitsemansa energian virtaavasta vedestä

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi ja Kemijärvi jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä oleva lumi tamppautuu liukkaaksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

19.11.

Fingerpori

19.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image