Oulu

Snooker Time avasi ovensa perjantaina normaalisti, puheet kuolemasta olivat ennenaikaisia – torstaina paikka oli tupaten täynnä hy­väs­te­li­jöi­tä

Snooker Timen logo on ollut osa Oulun katukuvaa jo pitkään. Torstai-iltana biljardibaariin joutui jonottamaan, koska paikka oli tupaten täynnä väkeä. KUVA: Daniel Wallenius
Oulu 9.11.2018 15:20 | Päivitetty 9.11.2018 17:26
Heikki Uusitalo

Oulun keskustassa sijaitseva biljardikuppila Snooker Time avasi ovensa perjantaina normaalisti kello 16 ja entisellä paikallaan Asemakadulla. Joissakin medioissa levinneet väitteet paikan kuolemasta olivat ennenaikaisia.

Pitkään Oulussa olleen baarin toiminta oli vaakalaudalla, koska verottaja haki yritystä konkurssiin. Yrittäjä Markku Hyvärinen kertoo, että yritys sai asiansa hoidettua määräaikaan mennessä.

– Snooker Timella oli viimeinen eräpäivä 9.11. kello 13. Asia saatiin hoidettua ja verottaja perui konkurssihakemuksen, Hyvärinen sanoo.

Monien tunteman paikan sulkeutumisesta levisi muun muassa sosiaalisessa mediassa tietoa viikolla. Tämä sai ihmiset tulemaan sankoin joukoin jättämään jäähyväisiä torstaina. Paikka oli tupaten täynnä.

– Oli hautakynttilöitäkin. Yritin asiakkaille sanoa, että älkää nyt sytytelkö niitä, kun ei toiminta välttämättä lopu.

Hyvärisen mukaan tilanne oli auki perjantaihin asti.

– Ei ollut todellakaan tarkoitus harhauttaa meidän mahtavaa kanta-asiakaskuntaa, vaan ratkaisu tapahtui vasta perjantaina. En ollut vielä torstaina sataprosenttisen varma, että asiat hoituvat.

Ihmisten huomio lämmittää yrittäjän mieltä.

– Kiitän kaikkia niitä ihmisiä, jotka eilen kävivät.

Hyvärinen kertoo jatkavansa toimintaa iloisilla mielin ja uskovansa, että yritys nousee vaikeuksistaan. Yrityksen taloudellisella puolella on ollut viime vuosina vaikeaa.

– Yrittäjä on aina löysässä hirressä. Löysä hirsi ei nyt kiristynyt, Hyvärinen naurahtaa.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (28)

Ainoa kuppila oulussa missä viitsinyt käydä vuosiin. Ei mitään turhaa glitteriä vaan rehtiä touhua, olutta ja aktiviteettia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

sijainti: huono markkinointi: vielä huonompi eipä kiinosta käydä!! suomalainen ei osaa markkinoida tuotettaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

hattu päästä niitä kohtaan, ketkä tässä verotuksen älyvpaavaltiossa jaksaa edes yrittää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Viesti poistettu

Siis mikä sama yrittäjä ??
Markulle kaikkea hyvää, kova yrittäjä ja aina palvelualtis ! Sais moni ottaa oppia ja käydä Snookerissa katsomassa ilmapiiriä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä että snookkeri jaksaa sinnitellä. On siinä varmasti vaikeaa koittaa toimintaa pyörittää kun vieressä oleva talotyömaa vallottaa ympärillä olevan tilan. Pitkään toiminut Aseman Herkku luovutti jo jokin aika sitten. Oli hyvä peruskauppa kaupunkilaisille josta sai perustarpeet läheltä. Suosikaa ihmiset lähipalveluja mahdollisuuksien mukaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onhan se nyt hemmetin vaikeaa kävellä Snookerin sisään ja ostaa se olut, että ei tarvi sanoa, en ainakaan kannattanut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Viesti poistettu

Näinhän se menee vai meneekö näin?
Laita URPO oma firma, työllistä (Urpoille ei ole jaossa roolia), yritä ja huutele sen jälkeen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ravintolajuomien katteet ovat 70 % luokkaa. Ei tarvi montaa myydä illassa, kun kulut on jo katettu, mutta juuri millään muulla alalla ei ohimyynti ole niin helppoa kuin ravintolassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Katteet on pakko olla kovat koska niin ne ovat kulutkin. Jos tuopista jää 3-4e katetta niin montako tuoppia pitää myydä että voi maksaa edes yhden tarjoilijan kuukausipalkan sivukuluineen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tähän päälle vielä tilavuokra mikä oulun keskustan kiinteistökupla-alueella on paljon. Sitten vielä vakuutukset ja muut kulut päälle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Huomaa, että ei ole yrittäjyydestä mitään hajua. Jos tietotaito olisi kaikilla tuota luokkaa niin eipä olisi Suomessa yrittäjiä.
Työntekijän palkoista/sivukuluista tuskin olet kuullutkaan..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun ollaan yrittäjiä ja pidetään yritystä, pitää muistaa maksaa pakolliset alv:t, verot ym. maksut eräpäivään mennessä, niin ei tule ongelmia verottajan kanssa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pitää ja pitää mutta mistäs maksat jos firman tilillä ei ole rahaa. Ihan konkreettinen valinta tilanne että maksanko nyt työntekijöiden palkat vai verottajan alvit.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yrittäjyys on oma valinta. Pakko ei ole kuin kuolla ja sitäkään ei tarvi tehdä kuin kerran elämässä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näinhän se on, saa olla hyväkin yrittäjä, kun tulee ongelmia toimintaan, esim. vuoden kestävä tie tai rakennustyömaa, voi kaataa vakavaraisenkin yrityksen.
Parhaimmillaan yritys voi olla erittäin tuottava, mutta pitkään ei voi kärsiä asiakasmäärän alentumista, esim näistä esittämistäni esteistä johtuen.
Työntekijän palkkaaminen maksaa n. 40 euroa tunnilta, vuokrat päälle, sähkö, vesi, ym. luvat, verottaja vaatii etukäteen saatavansa, jne...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (28)

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Tuntematon sotilas 3.0

266 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Paljonko menee ruokaan

No kylläpä oli taas aloitus. Nyt Lidlin kannattajat voivat taas avata sanaisen arkkunsa. Meidän perheessä ei ole koskaan... Lue lisää...
hyvää kotimaista

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

19.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image