Oulu

Sielun silmin -blogi: Seksiä sedille jää­kiek­ko­kat­so­moon

KUVA: Risto Rasila
Oulu 25.11.2012 18:37
Kaleva

Oulun seurakuntayhtymän tiedottaja Rebekka Naatus ihmettelee Kaleva.fi:n Sielun silmin -blogissa, miksi nuoret naiset tanssivat vähäpukeisina kiekko-otteluissa. 

"Niiden (cheerleadereiden) tarkoituksena on sulostuttaa jääkiekko-ottelujen tunnelmaa tarjoamalla heteromiehille pyllyä ja tissiä kiivaiden kaukalosessioiden välipaloina."

Naatuksen mielestä on surullista, että ahkerasti treenaavat, kovakuntoisten nuorten naisten onnistuminen mitataan siinä, kuinka seksikkäitä he onnistuvat olemaan.

Lue Sielun silmin -blogikirjoitus.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (172)

Eiköhän tuo nuorten tyttöjen itsensä esittely toimi kahteen suuntaan: nuoret tytöt haluavat huomiota ja katseita, miehet katselevat tätä pehmopornoa aivan laillisesti. Hohhoijaa, eikö tämä tanssahtelu ole jo "SO LAST SEASON"-meininkiä,että vois aivan hyvin lopettaa näin 2000-luvulla elettäessä?? Mihin cheerleadereita oikesti tarvitaan??

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mutta se häiritsee että katsojien kielenkäyttö Oulussa on ala-arvoista kun vertaa oikeisiin jääkiekkokaupunkeihin. Enpä ole jälkikasvuani vienyt moista kulttuuria oppimaan...siis Oulussa. Ja uskovaisten juttuihin ei kannata lähteä mukaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen samaa mieltä. Aikuiset miehet huutaa kuin "nuijat"...urheilu on kaukana noista törkeyksistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kirkko näkyy tekevänsä kaikkensa, jotta meikäläinenkin pappa jättää kirkollisveronsa maksamatta. Kirkko kyllä hyväksyy miesparit ja muut kummallisuudet, mutta ei jääkiekkoa. Naisten ei pitäisi sotkeutua miesten asioihin. Parempi pysyä vain pyykillä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Chearleaderit ovat tätä päivää jääkiekkopeleissä myös Suomessa. Heidän tehtävä on kannustaa, ei tuoda itseään "tyrkylle" Tsemppiä tytöt!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Heiheihei. Nyt pikkusen perspektiiviä tähän hommaan! Tytöt jotka Chearleadereina toimivat tekevät uskomattoman paljon töitä esitysten eteen, siis ihan oikeasti koreografioita harjoittelevat ja useita kertoja viikossa, tanssirutiineja on melko monta. Ei taida olla kyse esille pääsystä tai miesten huomiosta vaan ihan vaan tanssin ilosta! Asut ovat siistit, ei näy napa ja hameen alla on asiaankuuluvat shortsit, ei vilku tissit eikä pylly! Kyllä on bloggari päässyt jeesustelemaan väärällä asialla, pysy kotona jos maailma ahistaa. Kateellisten panettelua sanon minä. Kaikki kunnia tanssitytöille!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt jääkiekon katselijat syyllistetään, kenen kimppuun "oikeauskoiset" seuraavaksi käyvät!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Oikeauskoiset" - mikä määritelmä? Höh! Ei sellaista ole. ( Vapaa maa )
Nautitaan pelistä ja siitä fiiliksestä mikä on jäähallilla.
Peliä on tultu katsomaan. Siinä ohella cheerleaderit kannustavat yleisön keskellä.
Jeeeeee.... Jatketaan samaan malliin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos kerta häirittee nui paljo tuo että tyttöset vähä tanssahtelee vähissä vaatteissa nii onko sillon järkiä mennä kattomaa jääkiekkoa. Se on sillo sama myyvä telekkari pois koska sieltäkin saattaa näkyä tyttöjä vähissä vaatteissa. Ja se on selvää että ketään EI ole pakotettu cheerleaderiksi vaa eiköhä ne oo vapaasta tahdosta liittyny ja tienny että tiukoissa vaatteissa ollaan. Ja rebecca mitä seksiä siinäkin on jos on puolialasti.. seksi on kahen ihmisen välinen asia (yleensä)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Käyn jääkiekkopeleissä ja olen varmaankin "setä", jota pidän halventavana nimityksenä tässä yhteydessä. En tiennytkään että urheilutapahtumaan osallistumalla saan maineen kuolaavana seksihulluna, jolla lienee taipumuksia pedofiliaan. Cheerleaderit eivät vaikuta minun menemisiini millään tavalla, jos he sieltä katoaisivat, kävisin ihan yhtä todennäköisesti peleissä. Siinä touhussa taitaa olla kysymys enemmän näiden tyttöjen halusta päästä esille. Kukaan ei liene pakottanut heitä sinne, mutta niin vain näyttää tanssijoita riittävän. Näyttää olevan niin, että keski-ikäisiä "setiä" voi kuvata yhtenäisenä laumana yleistäen, mitta muut ihmiset ovat arvokkaita yksilöitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Seuraavaksi voisit kirjoittaa lentopalloasuista, joita niukennettiin, että saataisiin katsojia lisää...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En seuraa jääkiekkoa, mutta minun tietojeni mukaan Rebekka kirjoittaa totta. On aivan väärin jos/kun tytöt(alle 18v) heiluvat tanssien tuolla katsomoissa -- kun kumminkin jääkiekkoa käy katsomassa "vanhempia ikäluokkia"..... Kaiken tämän lisäksi ihmetellään, että miksi Suomessa on pedofiileja niin paljon(?)..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt päästiin asiaan. Lisää vaatetta naisurheilijoille, jotka setiä kiihottaa. Urheilulajeista voisi mainita naisten uinnin, pituushypyn, korkeushypyn, seiväshypyn, pikajuoksut, kolmiloikka, suunnistus, voimistelu, tanssi, taitoluistelu...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minun mielestä pitäisi pitää joku roti miten naiset esiintyvät. Totta on sekin että varmaan kannustus mielessä he ovat lähteneet siihentouhuun, mutta, miehet, ne miehet syövät teitä silmillään! Mies on Mies, mihinpä se silmänsä laittaa jos vähissä vaatteissa naiset heiluu edessä. Meidän naisten tulisi muistaa se, ettemme halvenna itse omaa sukupuolta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On selvää, ettei kukaan ole näitä tyttöjä pakottanut tuonne pyörittelemään pyllyänsä puolialasti, mutta jotain se kertoo näiden tyttöjen älykkyysosamäärästä. Tanssia voisi toki vaateet päälläkin, mutta eihän se näyttäisi....niin miltä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Päivänselvää asiaa. Jokaisella jolla on silmät päässä voi todeta mitä varten tytöt ovat siellä. Viihdyttävät (mies)katsojia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (172)

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Kantaväestön sopeuduttava ja suvaittava?

Minusta työttömiä omia kansalaisiamme ei lainkaan tulisi verrata turvapaikanhakijoihin. Työttömille tulisi tehdä kaikki ... Lue lisää...
Ajatteleva Tekijä

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

22.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image