Oulu

Seikkailukisa Geopark Challenge jalkautuu Ouluun - katso yleisörastit

Geopark Challenge kisattiin viime vuonna Muhoksella ja Utajärvellä. KUVA: Heikki Uusitalo
Oulu 27.6.2014 15:21
Kaleva

Geopark Challenge -seikkailukisa etenee tänä vuonna Oulusta Rokualle. Tänä vuonna kisa käynnistyy Rotuaarilta lauantaiaamuna kello 10, ja ensimmäiset rastit sijoittuvat aivan Oulun keskustan tuntumaan.

Reitin varrella on seitsemän yleisörastia, joilla pääsee seuraamaan seikkailijoiden suorituksia. Kärkijoukkueiden arvioidaan olevan maalissa sunnuntaiaamuna.

Yleisörastien paikat sekä arvioidut kelloajat:

Lähtö Rotuaarilla, klo 10

Vauhtipuisto Hietasaaressa, klo 12-14

Tietomaa, klo 14-17

Turkansaari, klo 17-18

Sankivaara, klo 18-19

Sotkanhelmi, Utajärvi klo 21-22

Maali Rokuan opastuskeskus Supassa, alkaen klo 8

Kaleva.fi seuraa kisan kulkua ja joukkueiden etenemistä maastossa.

Lue ennakkojuttu kisasta.

Katso kisan osallistujat.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

On upeaa, kun challenge ei jumitu entisiin muotteihin, vaan elää, joustaa ja kehittyy edelleen. Tapahtumaa tuodaan myös lähelle Oulua, jossa on paljon kiinnostuneita, kulkuneuvottomia ihmisiä!
Hyvä Hyvä ja tsemppiä kisaajille kuin myös järjestäjille!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

täh, rokualaiset ? siellähän on vain loma-asuntoja ja ei juurikaan vakinaisia asukkaita..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Seitsemästä yleisörastista viisi Oulussa, eikös kisan oikea nimi olisi ouluchallenge? Eikö rokualaiset luota oman alueen vetovoimaan kun pitää tuoda kisa Ouluun....Eikö ois sama siirtää oulu-päivät vastaavasti Rokualle? Jotenkinhan rokualaistenkin pitäis tästä hyötyä, vai??

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyötyä miten? Voi hyvänen aika sentään mikä kommentti. Se että 24h aika on yleisörasteja muutama oulussa ei tarkoita sitä että kisa pyörisi oulussa enimmän aikaa. Katsoessasi 24h kisailijoiden aikataulua, eivät he montaa tuntia pyöri oulussa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo kyllä nyt viimeistään pitäisi tässä maassa herätä tähän vakavaan epäkohtaan ja kieltää kaikenlainen kilpaileminen, sillä se lisää vain hämmästyneisyyttä, kummastuneisuutta, katkeruutta ja epäluuloa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eiköhän se ole pelkästään hyvä juttu että Geoparkkia tuodaan Oululaisten tietoisuuteen. Rokua ja Geopark ovat varmaan saaneet tänään lukuisia uusia ystäviä. Vai miten lienee?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan länsiosassa kehittyy illalla tai yöllä ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy paikoin voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s. Tuulivaroitus maa-alueille: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa etelätuuli on voimakasta päivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan länsiosassa kehittyy illalla tai yöllä ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy paikoin voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s. Tuulivaroitus maa-alueille: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa etelätuuli on voimakasta päivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Metsäpalovaroitus on voimassa Satakunnan, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnissa.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Millainen auto pitäisi laittaa ettet olisi kateellinen?

Laita sellanen auto jonka haluat ja johon sinulla on varaa ilman rahoitusta. Rekisteritiedon perusteella näkee kuitenkin... Lue lisää...
käteisostaja

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

17.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image