Oulu

Sata ihmistä osoitti mieltään kau­pun­gin­ta­lol­la

Rajat kiinni! -mielenosoitus järjestettiin Oulun kaupungintalon edessä.
Oulu 19.12.2015 13:18
Kaleva

Satakunta ihmistä kokoontui Oulun kaupungintalon eteen turvapaikanhakijoiden tuloa vastustavien Rajat kiinni! –mielenosoitukseen lauantaina puolilta päivin.

Määrä oli yllätys yhtenä järjestäjistä toimineelle Jiri Keroselle, koska hänen mukaansa joulunaluslauantaina ihmisillä on paljon muutakin tekemistä kuin osallistua mielenilmauksiin. Itsenäisyyspäivän mielenilmaukseen osallistui parikymmentä ihmistä toissa sunnuntaina.

Kaupungintaloa vastapäätä Snellmanin puistoon suunniteltiin järjestettäväksi Rajat auki -vastamielenosoitusta samaan aikaan, mutta ketään ei paikalla näkynyt. Hanke kaatui poliisin vaatimiin neljään kortilliseen järjestysmieheen, joita puuhaajat eivät saaneet.

Keronen kertoo, että Rajat kiinni! –väki tekee yhteistyötä vastapuolen kanssa, koska hän sattuu olemaan Rajat auki –järjestäjän kämppäkaveri.

- Tarjosimme meidän omia järjestäjysmiehiämme, mutta apumme ei kelvannut heille, Keronen sanoo.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (265)

Yhteenkään mielenosoitukseen en ota osaa,koska kantani ei ole sama kuin näillä kahdella ryhmällä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitähän järkeä tässä on koska viranomaiset hoitaa koko ajan jo asioita! Perussuomalaiset saivat maahanmuutto ja Kreikka vastaisuudellaan aikoinaan kaksi jytkyä ja nyt ovat hallituksen mallioppilaana ottamassa pakolaisia valtavia määriä ja Kreikka saa miljardeja nyt täysin vapaasti ilman vakuuta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

eikös just uutisissa sanottu että eduskunta on lomalla,joten sananvalta on nyt kansalla

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

oikeasti jos tarkasti katsotte, on vain sellaset parikymmentä mielensäpahoittajaa, muut ovat pelkkää uteliasta yleisöä joilla ei tuon taivaallista hajua mitä tapahtuu.
Luulevat myös varmaan näkevänsä jotakin actionia..heh..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Meillä Jenkeissä on sellainen malli, että kolme kuukautta valtio maksaa vuokrat ja ruoat. Sen jälkeen "You are on your own, man". Miksei sama malli toimi Suomessa? No siksi, että Suomessa ei ole työtä kielitaidottomille ja kouluttamattomille muslimeille. Täällä ne voi ajaa taksia, poimia hedelmiä ja pestä paskoja muutaman taalan tuntipalkalla. Kotouttamista "edistää" PAKKO oppia kieli ja hankkia elanto. Tänne ei myöskään pääse ilman papereita noin vain ja turvapaikanhakijoita kuulustelee CIA ja pikkuvirheestä lentää ulos. Suomi on aivan liian sinisilmäinen maa, myös koko läntinen Eurooppa ja seuraukset ovat vain arvattavissa...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ne jotka tulevat meille avoimin sydämin jahven, jumalan, allahin tai muiden jumalien siipien suojassa, saatkoon täällä hyvän vastaanoton ja kodin, mutta ne jotka tulevat tänne vain kalastamaan etuisuuksia rikollisesri, poistettakoon Suomesta heti1

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Väärin! Turvapaikkaa haetaan jos ihminen on vainottu kotimaassaan. Muussa tapauksessa tänne ei saa missään tapauksessa tulla veronmaksajien eläteiksi. Olemme tuhon tiellä jos tämä jatkuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Meillä tyhmiä päättäjiä jotka otti Kreikan velan verran vuositasolla menoja/kuluja Suomeen tosta vaan!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Alkaa nämä mielenosoitukset olla niin arkipäiväisiä, että eipä juuri kiinnosta. Meinaak Kaleva olla kaikissa läsnä? Ei tarvitsisi. Sielläpähän möyhätköön keskenään, osoittelijat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä minäkin ottaisin maahanmuuttajia,jos minulla olisi kahdenkymmenentuhanneneuron kuukaisitulot,jalkautukaa päättäjät ruohonjuuritasolle,ei tätä kauan kestä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Meidän sisäsiittoiseen maahan ei yhtään uutta verta,kiitos.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

täällä puhutaan paljon rahasta ja taloudesta mikä on kyllä jumalattoman iso ongelma, mutta ei kannata unohtaa tätä turvattomuuden tunnetta mikä on iskeny moniin suomalaisiin. Suurinosa ei edes tiedä näiden raiskausten/yritysten määrää tällä hetkellä suomessa näiltä tietyltä hemmoilta! Niitä ei julkaista iltalehdessa tai iltasanomissa ynm. Nyt jatkuvasti tulee facebook päivityksiä naisilta ympäri suomea jotka ovat joutuneet tällaiseen tilanteeseen ja etelä-suomen omissa lehdissä tulevat pienet julkaisut jäävät vaan niitä lukeville tiedoksi. Niitä meinaa on paljon :S Toivottavasti kaleva ilmoittaa täällä päin suomea tapahtuvista ahdisteluista!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikös se olekin jotenkin niin, että joka päivä raiskataan parikymmentä suomalaista naista. Näin on ollut jo pitkään ennen pakolaiskriisiä. Tekijä miltei aina tuttu suomalainen mies.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Entä tämän päivän tilanne? Mitä kokonaislukuja sinulla on esittää? Niin kotimaisten tekijöiden kuin muualta tulleiden osalta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (265)

Uutisvirta

7:00
Muistatko sähäkät kasarikikkarat? Permanentit tekivät taas paluun, mutta moni asia on nyt toisin, sanovat kampaajakonkarit Tilaajille
7:00
Suomen viimeaikaista jätepolitiikkaa ja -lainsäädäntöä ei voi pitää onnistuneena Lukijalta
7:00
Suomen Yrittäjien kysely: Enemmistö lisäisi paikallista sopimista työpaikalla –  "Matala työllisyysaste on suurin köyhyyden syy ja hyvinvoinnin uhka"
7:00
Muhoslaisen Benjam Myllyselän oppilaat haastoivat maailman johtajat ilmastoasioista jo vuosikymmeniä sitten – "Mitä suurempi viskaali, sen paremmin ne ottavat lasten yhteydenotot huomioon" Tilaajille
7:00
Valmennuskursseja markkinoidaan pian jo yläkoululaisille – yksityisopetus lisääntyy, mutta aasialainen pikkulasten koulutus on vielä kaukana Tilaajille
6:22
Yön uutiskooste – Savon Sanomat: Siilinjärvi vaatii Attendolta selvitystä kuuden vanhuksen kuolemasta
6:00
Vanhuksen väkivaltaisuuteen vastataan osaamisella – taitava hoitaja osaa lukea muistisairaan käytöstä ja ennakoida tilanteita Lukijalta
17
Analyysi: Politiikasta vetäytyvä Anne Berner on yhden kauden tuulettaja – keskustaryhmästä lähtee jälleen yksi edustaja pois vapaaehtoisesti
8
Pikavippien mainonta muuttunut entistä aggressiivisemmaksi – ministeri Häkkänen: "Täysin harhaanjohtavaa ja houkuttelee velkakierteeseen"
7
Suomen Yrittäjien kysely: Enemmistö lisäisi paikallista sopimista työpaikalla –  "Matala työllisyysaste on suurin köyhyyden syy ja hyvinvoinnin uhka"
5
Kiimingin Jokirannan koulukaava etenee, lukion ja kirjaston rakennukset osoitetaan suojeltaviksi
4
Raahen Laivan kultakaivoksella alkamassa yt-neuvottelut, neuvottelujen piirissä alle 50 henkilöä
3
Oulussa laaditaan teemayleiskaava kulttuuriympäristöille
3
Ministeriöiden työryhmä haluaa yhdistää kuntatyöntekijöiden ja yksityisillä työskentelevien eläkkeet yhteen järjestelmään

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Koko maassa lukuun ottamatta Lapin maakuntaa sekä Pudasjärven, Kuusamon ja Taivalkosken kuntia pohjoisen ja luoteen välinen tuuli on voimakasta aamupäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Ajokeli on huono maan länsiosassa sekä Kymenlaakson maakunnassa tienpintojen jäätymisen vuoksi. Ajokeli on huono aluksi Lapin maakunnassa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo jäätävän tihkusateen ja lumisateen vuoksi. Ajokeli on huono Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Suomalaiset SS-sotilaat

254 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Vuokralla asumisen helppous

Töistä hautaan, no kukin tavallaan. Lue lisää...
Kx

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image