Oulu

Ruskon Puuilo muuttaa Oulussa – uusi tavaratalo rakentuu noin kilometrin päähän nykyisestä kaup­pa­pai­kas­ta

Puuilo jatkaa laajentumistaan. Yhtiö myös uusii kauppapaikkojaan.
Oulu 4.11.2019 17:33
Heikki Uusitalo

Oulun Ruskon Puuilo muuttaa. Uusi tavaratalo rakennetaan Raitotien ja Gneissitien kulmaukseen, noin kilometrin päähän nykyisestä tavaratalosta.

Uusi Ruskon Puuilo avataan syksyllä 2020. Tarkempi avajaisaikataulu tarkentuu rakennustöiden edetessä. Rakennustyöt tontilla ovat jo alkaneet maansiirtotöillä. 

– Laajennamme määrätietoisesti myymäläverkostoamme Suomessa, mutta samaan aikaan päivitämme nykyistä kauppapaikkaverkostoamme. Oulun Ruskon tavaratalo on yksi meidän vanhimmista yksiköistämme, ja se on ollut jo pitkään meille epäkäytännöllinen ja liian pieni, toimitusjohtaja Juha Saarela sanoo.

Vanhassa kauppapaikassa ongelmana on muun muassa parkkialue, jossa on asiakaspaikkoja liian vähän. Myöskään henkilöstön työskentelyolosuhteet eivät Saarelan mukaan ole parhaat mahdolliset.

– Tämä on asiakkaillemme ja henkilökunnallemme oikein hyvä muutos. Uuden tavaratalon pihalle tulee runsaasti parkkipaikkoja ja sisälle huomattavasti väljemmät sekä valoisammat tilat. Myytävät tavarat mahtuvat jatkossa paremmin esille ja tavarataloon tulee selkeyttä. Henkilökuntamme työskentelyolosuhteet paranevat huomattavasti uusien tilojen ansiosta, sanoo Puuilo Oulu Ruskon myymäläpäällikkö Aleksi Mainio.

Toimitusjohtaja Saarelan mukaan Puuilo kasvaa vahvasti. Ensi viikolla ketju avaa tavaratalon Porvooseen. Kyseessä on ketjun 27:s tavaratalo.

Vuodelle 2020 yhtiö on jo aiemmin tiedottanut uusista tavarataloista Kotkaan ja Seinäjoelle. Lisäksi yhtiö rakentaa vuoden 2020 aikana uuden tavaratalon Lahteen, jossa vanha Lahden myymälä uudelleen sijoitetaan Renkomäen alueelle.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (89)

Nykyiset parkkipaikat toimisi paremmin ilman "vastavirtaan" ajavia, tarkoituksena poistua kiertämällä rakennus sisäpihan kautta. Nyt siellä jotkut peruuttelee ja ajelee parkkipaikalle tulijoita vastaan. Lisäksi paljon porukkaa jotka eivät osaa lukea tai sitten eivät tajua lukemaansa, pysäköinti kielletty rakennuksen etupuolen reunalle missä ennen oli invapaikat!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Samammoine sekamelska on oltava myös uusissa tiloissa. Vasaranperän liikkeessä ei oo kiva käyä ku kaikki o tiptop. Ruskossa jokkainen käyntikerta o elämys, etit sitte vaikka 5mm metallipotanterää, niin ei se sieltä työkaluosastolta löyvvy vaan pesuaineitten ja koiranruokien välistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tässä on kyllä perää. Minustakin Ruskon Puuilossa on hauska käydä juuri siksi, kun koko huusholli on sokkeloinen kuin labyrintti ja kaikkea löytyy taivaan ja maan väliltä. Elämyksen lisäksi aina löytyy myös se tavara, jota etsin. Henkilökunta on tosi avuliasta. Vasaraperällä on tavallinen, tylsänoloinen kauppa, jossa Puuilon ideaa ei koe.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näin on, tavarat järjestykseen, niin kauppa käy paremmin. Nykyisin tulee käytyä Bauhauksessa jo senkin takia, että sieltä on helppo löytää etsimänsä, vaikka kalliimmallakin hinnalla. Paikka on sopiva, Vasaraperältä alkaa olla jo vaikeuksia päästä pois ruuhka-aikaan! Sieltä voisi tehdä kulkuyhteyden moottoritien ali Kaakkurin puolelle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kulkuyhteyttä moottoritien ali suoraan Vasaraperältä Kaakkurin puolelle tuskin on tulossa, mutta visolinjan kautta Oulun portin puolelle kyllä jossakin vaiheessa. Se tuo ainakin aluksi helpotusta ruuhkaan, koska tulee uusi liittymä Limingantielle ja tuleehan sieltä pääsemään myös Kaakkurin puolelle pesätien risteykseen. Tosin sitten kun alueen liikkeet jossakin vaiheessa rakentuvat liikennemäärätkin varmaan kasvavat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eihän sun Ruskossa oo ennenkään Vasaraperän ruuhkista tarvinu kärsiä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Milloinkahan Kärkkäinen tekee saman liikun Oulun myymälänsä suhteen?

”Tämä on asiakkaillemme ja henkilökunnallemme oikein hyvä muutos. Uuden tavaratalon pihalle tulee runsaasti parkkipaikkoja ja sisälle huomattavasti väljemmät sekä valoisammat tilat. Myytävät tavarat mahtuvat jatkossa paremmin esille ja tavarataloon tulee selkeyttä. Henkilökuntamme työskentelyolosuhteet paranevat huomattavasti uusien tilojen ansiosta.”

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä kauppa muuten, mutta miksi niiden radiopuhelimen pitää olla niin isolla volumella ja pilpattaa koko ajan sekä siihen puhutut asiat kuuluu toiselle puolelle kauppaa 🤔

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paljon pientä tavaraa myynnissä niin selkeämmät opasteet mistä löytyy. Ja kiva, jos tuotteet ois samalla kohdalla eikä ripoteltuna ympäriisä.

Vinkkinä vielä, satsatkaa sisustus yms. tuotteisiin niin on naisillekin enemmän tarjontaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulun paras tavaratalo!! Hyvä palvelu ja myyjiä riittävävästi ja jotka osaa vielää auttaa. Puuilosta löytyy melkein kaikki tarvittava.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Asia selviä ja löytyy kysymällä aina nopeasti, ei tarvi odottaa ja etsiä myyjää varttituntia niin kuin perinteisessä rautakaupassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (89)

Uutisvirta

20.11.
Postin työriitaan ei saatu keskiviikkona ratkaisua – PAU: keskeiset asiat yhä ratkaisematta
20.11.
Voitot kiersivät ravilegenda Pekka Korpea juhlakilpailussa – toisen juhlalähdön voittoon ajoi poika Janne Korpi
20.11.
Tähtitodistaja: Trump vaati Ukrainalta vastapalvelusta vierailusta Valkoiseen taloon
20.11.
Uutissuomalainen: Omistajaohjausministeri Paatero väläyttää Postin pilkkomista
20.11.
Kun professori Vesa Puuronen pyysi Mannerheimin kuvan poistamista kasvatustieteilijöiden kiltahuoneelta, oli lopputuloksena valtava myrsky
20.11.
Kaleva Live: 22-Pistepirkon Oulun-keikka keskiviikkona Tilaajille
20.11.
Pudasjärven lentokentän vuokrakiistan taustalla lukion ilmailulinjan oppitunnit – Suviseurojen järjestäjät odottavat oikeuden päätöstä lentokentän käytöstä

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

224 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

Kovapalkkaisimmat ammattityöntekijät kuuluu ammattiliittoon. Nytkin itselleni maksetaan 25% enemmän kuin TES määrää. Amm... Lue lisää...
FAKTAA.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

21.11.

Fingerpori

21.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image