Oulu

Riikka Moilanen ehdolle edus­kun­ta­vaa­lei­hin

Keskustanaisten Oulun paikallisyhdistys esitti Riikka Moilasta ehdokkaaksi maaliskuussa. KUVA: Jarmo Kontiainen
Oulu 3.4.2014 17:52
Kaleva

Oulun kaupunginhallituksen puheenjohtaja, yrittäjä Riikka Moilanen (43) lähtee tavoittelemaan keskustan kansanedustajuutta vuoden 2015 eduskuntavaaleissa.

Moilanen kertoi asiasta torstaina.

"Olen saanut näiden vuosien aikana monipuolista kokemusta yrittäjänä ja oululaisena päättäjänä. Uskon, että tälle on käyttöä Oulun, Pohjois-Suomen ja koko maan asioiden hoitamisessa", Moilanen kertoo.

Moilanen toimi kansanedustajana vuosina 2003-2007. Päätös lähteä ehdolle uudelleen vaati kypsyttelyä.

"Olin jopa ajatellut, että kansanedustajuus on osaltani poissuljettu vaihtoehto. Tulin kuitenkin tähän ratkaisuun pohdittuani asiaa monelta eri kantilta. Elämäntilanteeni mahdollistaa nyt kansanedustajan työt."

Keskustan piirikokous päättää eduskuntavaaliehdokkaista lokakuussa 2014.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Jaha: lisää venäläisen uraaniriipppuvuuden ja Russovoiman puolestapuhujia eduskuntaan! Missä on keskustan uusiutuvia maaseutua työllistäviä energianlähteitä suosiva linja nyt? Pikkupolitikointia ja pahantekoa Oulussa. Ehkä pääsee toistamaan ne isommassa mittakaavassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

vaikka olen kantakirjakepulainen, niin kepun äänestäminen loppui koko suvulta silloin kun liityttiin EUhun...tyypillinen pikku pyrkyreiden ja kyläpolitikkojen populistipuolue. Varsinkin kunnallistasolla homma on täysin omien ja kavereiden ja liikemiesten etujen ajamista. Saattaa olla että jonakin päivänä puolue kaiken lisäksi muuttu kokonaan uskonnollisfundamentalisitiseksi...pelkästään demografisista syistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onneksi on Kepujen takin kääntö muistissa EU tukipoliitikassa, eikait ääänestäjät enään nykypäivänä mene enään tähänä lankaan et käännellään kelkaansa sen mukaan miten saadaan äänestäjieä eli ei ole ideologiaa enään Kepulaisilla

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kannatus on jo mitattu eduskunnan suhteen ja mitään näyttöä ei sen jälkeen ole tullut lisää. Päinvastoin, kaupungin talous on ihan kuralla ja "pjn" puheenvuorot asian suhteen ovat olleet ympäripyöreätä liirumlaarumia. Ihmettelen kovasti millä lihaksilla hänet valittiin puheenjohtajaksi. Turhake mikä turhake. http://yle.fi/uutiset/riikka_moilanen_ei_pyri_enaa_eduskuntaan/6151888

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joutaa eduskuntaan jos äänet riittää. Ei merkittäviä tekoja Oulun kaupungin puheenjohtajuuksissa. Henkilöstön lomautus asioissa kärkikaartia eli herrojen puolta ei köyhän eikä pienituloisten puolella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kokoomus ja Kepu on vastuussa kaupungin taloudesta viimeistenvuosien osalta.Toinen jakaa rakennuslupia ja toinen hallitsee kaikkien tiedossa olevilla tavoilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei liene kennellekään yllätys, kun vaalityötä on tehty koko KH:n puheenjohtaja kauden.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kait ottaa palkatonta vapaata kaup. hallituksen pj:n hommista vaalikampanjan ajaksi .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitähän osaamista hänellä on? Vaikutelma että myötäilee herrojen ideoita ja päätöksiä. En ole kuullut hänen juuri puhuvan kokouksissa tai aikanaan eduskunnan istunnoissa. Ehkä nyt rohkeampi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Höpöhömoilanenko eduskuntaan?
näin kepulaisena oululaisena turha täti sinne tämä moilanen.
en ole lahkolainen enkä naisvaltaa vastaan.
Ylikiimingin naisvaltuutettu on paljon asiallisempi ja fiksumpi eduskuntaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Liian tuoreessa muistissa Oulun kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi pääsy kyseenalaisin keinoin, äänestyksessä ( 10 -7) valtuusto valitse puh, johtajaksi pätevämmän Huikarin, mutta Keskustan Moilanen nostikin äläkän ja porun pystyyn, jolloin Huikari fiksumpana siirtyi sivuun ja luopui.
Tälläisesta Keskustalaisesta kelplottelusta ei todellakaan pisteitä heru eli taitaa jäädä ääni saamatta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Täytyy vain toivoa,että eivät äänestäisi kyseistä henkilöä.Oli sairaanhoitopiirin hallituksessa ja nyt koko päiväinen puheenjohtaja kaupungilla..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jes tässä se pointti just on. Meistä juuri kukaan ei ole edes kuullut tämöisestä nimestä ja tuosta porukasta pitäisi sitten valita edustajat päättämään asioistamme. Mitäs demokratiaa se sellainen on? Jokin ihmeen demokratian alakategoria jossa sitten valitsemamme edustajat (joita emme edes tunne) äänestävät sen mukaan mitä puolue heille määrää (puoluekuri). Sanon sen nyt sitten suoraan eli ei kiitos. Tämä systeemi piisaa mulle ja olen valmis uuteen aikaan ilman tuollaista ihme järjestelyitä sillä tämä näin ei ole demokratiaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Entinen kansanedustaja ja Oulun kaupunginhallituksen puheenjohtaja. Jos ei ole kuullut "tämmöisestä nimestä", kannattaisko lukea uutisiakin joskus? Olishan se varmaan hölmöläisille helpompaa äänestää Putouksen näyttelijöistä kun ovat "tuttuja naamoja".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eipä taida kannatusta löytyä kunnan työntekijöiltä näitten "säästöjen" jälkeen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos pääsee läpi niin huomaa kai luoua nykyisestä kokopäivä puheenjohtajuudestaan, ei sitä edes kansanedustajan vapailla ehdi hoitaa kuin kesä ja joulutauot.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

14:31
Akkuliikkeissä on vilinää Oulussa – "Enemmän kuin kymmenen autoa konepeltiä pystyssä pihalla"
14:31
Kiiminkiläisestä Anita Korvasta kasvatettiin hiihtäjälupaus Kainuussa – Valmentaja: "Hän on oma, hyvä persoonansa. Hyvin suora ja rehellinen."
13:58
Varastorakennuksessa ollut pakettiauto syttyi tuleen Sotkamossa
13:28
Henkilöauto törmäsi rekan perään Oulun Raksilassa
13:28
Kiimingistä kotoisin oleva Anita Korva hiihti jälleen nuorten MM-pronssille: "Tähtäin on aikuisten sarjassa, mutta kivahan täällä on pärjätä"
13:20
Kymmenkunta vaalitilaisuutta osuu Rinteen sairausloman ajalle – Puoluesihteeri Rönnholm: Tilaisuuksien määrät lähtevät nousemaan vasta maaliskuun aikana
13:04
Suomessa kierrätettiin ennätysmäärä renkaita viime vuonna – Rengaskierrätys: "Kuopat teillä aiheuttavat helpommin vaurioita"
70
Oulun keskusta täyttyi ihmeellisistä vanhoista autoista kaikenlaista rojua katoillaan – hollantilainen porukka seikkailee Tanskan, Suomen, Ruotsin ja Norjan halki halpisautoilla
58
Sinun vuoro kysyä Kalevan vaalikoneessa – ehdokkaat Oulun vaalipiirin alueelta vastaavat
45
Kolmesataa hollantilaista halpisautoa hurautti Oulun kautta Ruotsiin – Tarkastiko poliisi enintään 500 euroa maksaneiden ajopelien kuntoa?
42
Työttömyys maksaa yhteiskunnalle vuosittain useita miljardeja euroja – Ministeri Lindström: "Suomella ei ole varaa näin suureen kuluerään"
26
Kaupunginhallitus myönsi merikylpylä Allas Sea Poolille tonttivarauksen Kiikelistä – seuraavaksi neuvotellaan vuokrasopimuksesta
20
Tyrnävä kokeilee palkattomia vapaita
15
Oulu-Koillismaan pelastuslaitoksen tehtävämäärissä huomattava kasvu – Riskienhallintapäällikkö: "Mitä ihmiset puuhastelevat lähtiessään töistä kotiin?"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi iltayöstä alkaen Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumisateen, pöllyävän lumen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Tuntematon sotilas 3.0

234 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Kansan elintason romahduksen lähtölaukaus

No jos se 80-luku oli niin kultaista aikaa, niin mietitäänpä hetki mitä nyt pitäisi sitten tehdä? Miten se työttömyys ... Lue lisää...
stranger

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image