Oulu

Remontti sulkee Alkon ja kul­ta­se­pän­myy­mä­län Kaup­pu­rien­ka­dul­la – liikkeet avataan yhtä aikaa ruokakaupan kanssa

Muut Oulun Alkot ovat avoinna normaaliin tapaan tammi-helmikuussa, kun Kauppurienkadun Alko on kiinni. Arkistokuva. KUVA: Kerkko Konola
Oulu 27.12.2017 6:13
Helge Murtovaara

Kauppurienkatu 10:ssä sijaitsevat Keskustan Alkon ja Turun Kultasepän myymälät suljetaan loppiaiselta remontin ajaksi.

Molemmat liikkeet ovat suljettuina 22. helmikuuta saakka. Myymälät on tarkoitus avata samaan aikaan viereisen K-Supermarket Pekurin kanssa.

Alkon Pohjois-Suomen aluepäällikkö Anne Penttilä kertoo, että myymälätila on tarkoitus uudistaa täydellisesti.

Lähes puolentoista kuukauden mittaisen remontin aikana alkoholijuomia saa Penttilän mielestä ihan kohtuullisen matkan päässä keskustasta sijaitsevista Alkoista.

– Meillähän löytyvät myymälät Limingantullista ja Raksilasta aika läheltä, eikä Välivainiollekaan ole pitkä matka. Toki myös Kaakkuri ja Linnanmaa palvelevat remontin aikana asiakkaita, Penttilä muistuttaa.

Myös Turun Kultaseppä Oy:n tiloissa toteutetaan samaan aikaan remontti.

– Sinänsä tilanne on meidän kannalta hyvä, että me uusimme samalla omaa myymäläämme. Ajankohta on meidänkin näkökulmasta sopiva, koska tammi- ja helmikuu ovat korupuolellakin yleensä hyvin rauhallisia, yrittäjä Jukka Hurskainen kertoo.

Lue lisää 27.12.2017 Kalevasta.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Kertoo muuten erinomaisesti Oulun keskustan vetovoimasta kun edes viinakaupan ei kannata avata haarakonttoria keskikylälle ainoansa remontin ajaksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulun keskusta slummitutuu hyvää vauhtia. Pian siellä ei ole kuin sama porukka räkimässä Valkean aulassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt se alkoi ... Alkojen alasajo. Ensin pienennetään myymälöitä ja sitten lopetetaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei palaa. Stockmannin Herkut sijaitsevat Stockmann tavaratalojen yhteydessä. Sellaista ei ole oulun keskusta löydy. Stockmannin Herkku on brändinä kaluttu luu, valitettavasti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Koko Stockmann tulee olemaan konkurssissa seuraavan viiden vuoden sisään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vielä ehtisivät muuttua peltomarketiksi ja kääntää firman nuosuun, mutta jos mieluummin tekevät konkan periaatteen vuoksi niin omapahan on asiansa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämähän on mukava uutinen. Tulee näin varmasti toimiva kokonaisuus yhdessä uuden k-kaupan kanssa. Ja mikä positiivisinta niin hyvä kun keskustan alko pysyy paikallaan kaukana Valkeasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi haikaillaan viinien myytinä ruokakauppoihin, kun nuo Alkothan on jo käytännössä ovat ruokakaupoissa? Näkyvästi esilläkin yleensä, ja tässä kyseisessä Alkossa on vielä oma sisäänkäyntikin kaupan puolelta...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se olisi syrjemmässä asuvalle helpompaa hakea viinipullo 50 km päästä lähimmästä kaupasta kuin 100 km päästä lähimmästä alkosta. Vallitsevassa yhteisöoikeudellisesti ristiriitaisessa tilanteessa tulkitsen tilannetta niin että valtio kannustaa muuhunkin kuin saunojen kotipoltteluun. Tosin jospa sitä sitten naapurin vallesmannikin saisi työnsä pittää...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On jollakin rahaa, kun aina ollaan tekemässä remontteja - liekö kaikila kaupanaloilla niin suuret katteet että remontteihin on varaa? Vai tukeeko verotus tms. yhteiskunnan tuki remontteja suuresti?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

kiinteistön omistaja tekee remontit. En ole asiantuntija, mutta luulisin, että remonttikustannukset saa vähentää verotuksesta. Toki kustannuksilla voi olla joku vaikutus vuokriin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei noita tiloja ole suuremmin saneerattu sen jälkeen, kun Stockmann tuohon kortteliin rakennettiin. Ja väittäisin, että nuo tilat saneerataan uuden K-kaupan kanssa paremmin yhteneväisiksi eli sieltä pääsee paremmin sisäkauttakin kulkemaan ja siten mahdollistaa paremman asiakasvirran.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En kyllä jaksa olla toisten rahoista huolissaan, enkä omistakaan. Ihmettelen kyllä miksi kysellään mistä rahat, ei ainakaan sinulta niitä tulla hakemaan. Yhteiskunnalta ei mitään tukia tule, voit nukkua ihan rauhassa. Verotuksessa tietysti voi kuluja vähentää ja hyvä niin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etusivulla nyt

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hyvätuloisten asumistuki

156 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

miksihän sipilä ja keskustapuolue on hyökännyt palkansaajia vastaan koko hallituskauden ajan??

Ai miksikö kuten kerrot? Uusliberalismi on juuri tätä mitä hallituksemme edustaa ja ajaa. Siinä ajatusmallissa duunari o... Lue lisää...
Aito Helmiina

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

22.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image