Oulu

Pyhän Luukkaan kappelin laajennus valmis

Oulu 21.9.2003 6:14
Kaleva
Vuoden päivät kestänyt Pyhän Luukkaan kappelin laajennustyö Linnanmaalla Oulussa on valmis. Kappelin seurakuntatilat siunataan käyttöön tänään sunnuntaina. Juhla alkaa kello 10 kirkkosalissa pidettävällä messulla, ja sen jälkeen siirrytään seurakuntakodin tiloihin.

Kappelin uusien siunaamisen toimittaa tuomiorovasti Heikki Karvosenoja. Tilaisuuden jälkeen vieraille tarjotaan kirkkokahvit.

Laajennuksen myötä Pyhän Luukkaan kappelilla on entisten tilojen lisäksi kaksi seurakuntasalia, jotka voidaan tarpeen niin vaatiessa yhdistää. Saleihin sopii yhteensä 80 ihmistä.

Lisäksi uusiin tiloihin kuuluvat kerhohuone, vastaanottotilat ja työntekijöiden yhteinen työhuone. Eteisaulassa on näyttelyvitriini erilaisia vaihtuvia näyttelyitä varten.

Uudet tilat mahdollistavat uudenlaisen toiminnan järjestämisen eri ikäisille käyttäjille. Myös rippikoululaiset saavat tarvitsemaansa lisätilaa.

Pyhän Luukkaan kappeli on yliopiston tuntumassa, osoitteessa Yliopistonkatu 7. Uusia tiloja voidaan hyödyntää myös opiskelijatyössä.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

177
"Sotkun munkkeja" myynyt yrittäjä Vesa Mustakangas: "Tavoitteena oli myydä puhdasta lähiruokaa" – Savilaakson leipomo lopetti munkkien toimituksen
45
Puola ja Unkari pääsivät Suomen EU-kokouksessa helpolla – Suomi ja EU-komissio haluavat tulevaisuudessa sulkea demokratiaa halveksivien maiden rahahanat
36
Sarjakärki oli liian kova Lipolle – pesisleiri ja ilmaiskampanja täyttivät Raksilan lehterit
29
Liikenneministeri Sanna Marin Helsingin Sanomissa: "Tampereen ja Turun tunnin juniin on suhtauduttu aivan liian optimistisesti"
22
Kaakkurissa juostaan portaita ja poljetaan maastossa – Liikuntamaassa riittää treenaajia, vaikka alue ei ole vielä läheskään valmis
20
Qstockin rakentaminen alkaa viikonloppuna – katso kartasta, miten festivaali muuttaa liikennejärjestelyjä
19
The Guardian: Persianlahden tilanne kiristyi dramaattisesti – Pidätetyn brittitankkerin miehistö on nyt Iranissa satamassa ja yhä laivassa

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Päijät-Hämeen ja Keski-Suomen maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Koillismaata sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio ja Tervola.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Vihaan juttutupaa, tai sitten en

87 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Hakkaraisen Teuvo on kyllä aika äijä sanon minä

Pienellä paikkakunnalla kykenee toimia vaikka sahayrityksessä ym. ammateissa, mutta miten on toiminta hieman laajemmin k... Lue lisää...
Hakkarainen on äijä,...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image