Oulu

Puu kaatui sähkölinjan päälle ja syttyi palamaan Muhoksella

Muhoksella Tuppelantiellä kuusi katkaisi sähköjohdon ja syttyi palamaan. KUVA: Mirja K. / Lukijan kuva
Oulu 23.5.2015 17:24 | Päivitetty 23.5.2015 17:25
Kaleva

Lauantaina riehunut Lyyli-myrsky kaatoi kaksi puuta sähkölinjalle Muhoksen Tuppelantiellä. Toinen puista katkaisi sähköjohdon ja syttyi samalla palamaan.

– Sieltä näkyi aina välillä lieskoja. Kun tuuli tyyntyi, näytti siltä, että tuli olisi sammunut. Kun tuuli taas yltyi, lieskat näkyivät, kertoo pelastuslaitoksen paikalle hälyttänyt Mirja Kivelä.

Toisessa kohdassa sähkölinjan päälle kaatui suuri mänty, joka jäi nojaamaan sähkölinjaan.

Voimakas tuuli aiheutti paljon tuhoja myös muualla Pohjois-Pohjanmaalla ja tuhansilta talouksilta on sähköt poikki. Kivelä kertoo, että myös Muhoksella ollaan ilman sähköä.

Katso lukijoiden myrskykuvia kuvagalleriasta.

Katso paikkakuntakohtaiset sääennusteet Kalevan sääsivulta.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Pistäkää puun omistaja maksamaan vahingot, niin oppiipi kasvattamaan niitä sähkölinjojen läheisyydessä. Oma vikansa täysin!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä Oululaiset sähköverkon haltijat. Oulunsalossa ei ole valot edes välkähtäneet. Sähkön toimitusvarmuus lienee maailman huippua. Verkonrakennuksestako uusi vientituote?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ja lisäksi me oulunsalolaiset ollaan totuttu tuulee, eilenkään ei tuullut kuin sopivasti ja sai pyykit ennätys ajassa ulkona narulla kuivattua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaikki tajuaa, että jos kaapeli on maanalla niin toimintavarmuus on huippua. Halutaanko maksaa moninkertanen hinta ettei tuu katkoksia. Se onkin toinen juttu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

102
Mielikuvat, populismi ja politiikan ääripäät puhuttivat keskustalaisessa kesäillassa – Sipilä: "Maailmankirjat ovat eri asennossa kuin neljä vuotta sitten"
90
Lapsen ei tarvitse opettaa itseään, muistuttaa Opetushallitus – opetusneuvos teroittaa opettajien roolia: "Kaiken pitää olla suunniteltua"
61
Puheenaihe: Tarvitaanko Suomeen kaivosvero?
56
Pääministeri Rinne uskoo, että sivu suun menneet johtopaikat edesauttavat Jutta Urpilaisen pääsyä komissaariksi
39
Vuodetut asiakirjat luovat karun kuvan sopimuksettoman brexitin vaikutuksista – Britanniaa saattaa uhata pula polttoaineesta, ruuasta ja lääkkeistä
33
Törkeästä veropetoksesta epäilty mies pakeni nuuskalastin kanssa, oli ajaa tullimiesten päälle Tervolassa – poliisi tutkii asiaa murhan yrityksenä
23
Sammaltien muuttaminen yleiskaavassa työpaikka-alueeksi huolettaa asukkaita – "Uusia rakennuslupia voi nykytilanteessa saada, mutta hakijaa informoidaan yleiskaavasta, ympäröivästä alueesta ja siihen liittyvistä riskeistä"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Maan pohjois- ja länsiosassa etelätuuli on voimakasta aamusta alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hoitajien palkkoja pitää leikata

Hoitajien palkkoja ei missään nimessä saa leikata niitä pitää nostaa 10% välittömästi.Kyllä sinäkin kateellinen aloittaj... Lue lisää...
TLC

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image