Oulu

Punkton Petra Silvennoinen on Oulun vuoden yksinyrittäjä – mukana Oulun imagoa nostattavissa hankkeissa

Oulu 20.5.2019 10:20 | Päivitetty 20.5.2019 10:39
Kaleva

Oulun Yrittäjien vuoden yksinyrittäjä 2019 on Petra Silvennoinen. Hän tekee työtä markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisena Punkto-nimisessä yrityksessään.

– Hänen ammattitaitonsa sekä innostunut ja intohimoinen ote työhön vakuutti raadin. Hänen osaamista ja aktiivista osallistumista yrittäjäyhdistysten, niin Oulun Yrittäjien kuin Pohjois-Pohjanmaan Nuorten Yrittäjien, toimintaan on hieno seurata, ja kuinka hän on nostanut somenäkyvyyden ja tiedottamisen uudelle tasolle, Oulun Yrittäjien puheenjohtaja Risto Huovinen perustelee.

Silvennoista ehdottaneet ovat kuvailleet häntä innovatiiviseksi ja itseään koko ajan kehittäväksi tekijänaiseksi, joka työskentelee monissa projekteissa ja on rakentanut aktiivisesti laajan yhteistyöverkoston.

Hänen työnjälkensä näkyy muun muassa Lumo-valofestivaalin sosiaalisen median kanavissa. Lumo-valofestivaali palkittiin Pohjoisen Parhaat -tapahtumafinaalissa Vuoden kulttuuritapahtuma 2018 -palkinnolla, ja tuolloin jury nosti esille myös tapahtuman kyvyn viestiä. Silvennoinen on lisäksi mukana Qstockin viestintätiimissä sekä muissa Oulun imagoa nostattavissa hankkeissa. Hän on auttanut myös lukuisia pk-yrityksiä viestimään paremmin.

Punkton perustaja ja yrittäjä Petra Silvennoinen on kerännyt kokemusta markkinointiviestinnästä jo yli kymmenen vuotta. Uransa yritysviestinnän parissa hän aloitti aikana, jolloin ei ollut somekanavia, vaan näkyvyys mitattiin palstamillimetreinä. Tuolloin vuosia sitten hän mittasi näkyvyyttä viivoitin apunaan.

– Noista hetkistä on tultu pitkä matka niin kanavien kehityksen ja määrän kuin Petran ammattitaidon suhteen. Muutto Ouluun vuonna 2012 merkitsi uutta alkua. Oulun yrittäjämyönteinen ilmapiiri sai aikaan haaveen, jollaista ei ollut koskaan aikaisemmin ollut, Punkton verkkosivulla kerrotaan.

Yksinyrittäjä Silvennoisesta tuli toukokuussa 2016. Nykyisin yrittäjyys on hänelle enemmän kuin työ – se on elämäntapa, joka mahdollistaa paljon.

– Äitienpäiväkortissa luki, että sinulla on hyvä työpaikka ja olet hyvä siinä mitä teet, ja annat kaiken mitä tarvitsemme. 8-vuotias kiteytti siinä hyvin, miksi olen yrittäjä. Yrittäjyys on mielekästä, koska saan tehdä sitä, mistä tykkään – ja minkä osaan, Silvennoinen kertoo.

– Olen ollut mukana kiinnostavissa projekteissa ja tavannut ihania, taitavia ihmisiä. Työni joustavuus helpottaa lapsiperhearjen pyörittämistä valtavasti. Pystyn antamaan lapsille aikaani ja olemaan läsnä.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

55
Oulun poliisilaitoksen sisäilmaongelmat jatkuvat, osa väestä välttelee Hiukkavaaran tiloja – Työsuojeluvaltuutettu: "Kyllä siellä aika tyhjää on"
15
Biologi kouluttautuu nyt 12 viikossa koodariksi, kun oman alan töitä ei löytynyt – pikakoulutuksista toivotaan apua ohjelmistoalalle
13
Oulun kaupunginhallitus myönsi Torihotellille jatkoajan tiukoilla ehdoilla – kaupungille 800 000 euron vakuus
10
Qstockin kahden päivän liput myyty loppuun kuukausi ennen festivaalia – tältä kesältä odotetaan uutta kävijäennätystä
8
Kauppa yritettiin ryöstää Oulun Koskelassa, teko keskeytyi toisen myyjän tultua paikalle – poliisi kaipaa havaintoja tapahtuneesta
6
Oulun kaupunki myy kaksi määräalaa Vaaranpihasta – Rintamäen paikalle rakennettavien tornitalojen rakentaminen etenee
6
Juhannusmyrskyn jälkiä siivotaan nyt Oulussa – kysyimme, korvaako vakuutus myrskytuhoja

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juhannusjuhlat 1944

180 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Kaleva rikkoo

Kaikilla suomen kansalaisilla on myös oikeus valittaa. Myös mediassa. Mikä ihmeen pyhä lehmä on eri uskonnot. Saako sitt... Lue lisää...
jussijuonio

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

25.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image