Oulu

Pro­tee­si­kiek­ko keräsi 10 000 euroa

Oulu 2.3.2010 21:17
Kaleva
Suomen proteesijääkiekkojoukkue veti Raksilan jäähalliin hyväntekeväisyystapahtumaan 1 400 katsojaa viime lauantaina.

The Game -tapahtuman tarkoituksena oli murtaa vammaisuuteen liittyviä ennakkoluuloja ja pinttyneitä käsityksiä. Samalla tarjoutui hyvä mahdollisuus esitellä suurelle yleisölle kahta vähemmän tunnettua vammaisurheilulajia kelkkakiekkoa ja proteesijääkiekkoa.

Hyväntekeväisyysottelun tuotto oli lahjoituksineen liki 10 000 euroa. Tuotto kohdennetaan vammaisten virikkeelliseen toimintaan esimerkiksi erilaisten soveltavien leirien muodossa.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Kävin katsomassa ottelun ja oli mukava show-henkinen tapahtuma. Olisi tosiaan saanut mainostaa paljon enemmän. Ihanaa että nämä julkimot jotka tulivat tapahtumaan pelaamaan tekivät sen iloisin mielin ja varmasti silkasta hyväsydämisyydestään, heille iso kiitos. Esimerkiksi BB-kilpailijoita aina haukutaan, mutta heillä on sydäntä tehdä tällaisia juttuja, ottakaa oppia arvostelijat. Myös vammaisurheilijat olivat todella upeasti tekemässä showta. Oli viihdyttävää ja ihana asia että jotain tuottoakin tuli. Media voisi kanssa opetella kirjoittamaan ja kertomaan tällaisista upeista ihmisistä enemmän. Kiviäkään ei enää kiinnosta jotkut tukiaiset ja nykäset.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toivotaan jatkossa että sellaisetkin hyväntekeväisyystapahtumat jotka ei ole niin mediaseksikkäitä ( kuten tämä ) saisivat oulussakin enemmän arvostusta vaikka mediankin puolelta. Ihmiset jotka tälläistä tekevät, tekevät sitä pyynteettömästi korvauksetta, oman työnsä ohessa. Se on kuitenkin tosiasia, että ilman näkyvyyttä on vaikea tehdä asiaa tunnetuksi tai saatikka kerätä varoja hyväntekeväisyyteen. Tähän nähden 10 000 euroa ja muu viesti ihmisille on ollut todella todella kova saavutus ja ennen kaikkea varmasti kovan työn takia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mikähän se sitten teki tämän tapahtuman arvon niin arvottomaksi,ettei siitä voinut medioissa kertoa miten meni jne..ja kuvia, haastateluja oisi ollu mukava lukea. Jos tämmösiä Oulussa kerran kymmenessä vuodessa pidetään. Mutta jos puhutaan hyväntekeväisyydestä ei sitä kyllä Oulussa juuri hirveesti rummutettu lehdissä että apuja ois ollu siis ihmiset enemmän tienny tapahtumasta, paitsi radiossa tuli useasti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lauantain Kalevassa oli pieni juttu takasivulla ja tiistain tai torstain Forum24:ssä oli juttu myös, mutta kieltämättä enepikin olisi saanut mainostaa :) Tapahtuma oli mielestäni onnistunut. Olis toki tääkin juttu voinut isompi olla... Luulen että aika pieni on vaikken näköislehdestä ole nähnytkään.Esim kuvaa jne....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

mahtava tapahtuma! Ihmettelen suuresti ettei ole kehdattu uutisoida lehdessä tästä! Siellä on suomella kovajoukkue tälläkin saralla!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

miks ei missään lehdessä ei ollu tapahtumasta tai kalevassa, siis ei tämmösiä liian useesti ole. harmittaa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oli hieno tapahtuma ja erittäin valistavaa nähdä proteesmaajoukkueen ipelaajia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Osittainen varhennettu vanhuuseläke

" Toinen on ”yhden ajatuksen -syndrooma”: siinä ihminen on niin tarrautunut johonkin kantaan (usein ajasta jäljessä olev... Lue lisää...
Hihiii

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

14.12.

Fingerpori

14.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image