Oulu

Tilaajille

Porttikielto katkaisi "norjalaisten Rivieralla" lomailun perinteen – "On outoa, ettei minulle kerrota syytä miksen ole tervetullut alueelle"

Jarno Gamst Guttorm pitää ainoana sääntörikkeenään sitä, että hän otti koiransa asumaan lemmikittömään mökkiin. Lomakylän toimitusjohtajan mukaan porttikieltoa ei langeta kellekään vain yhdestä rikkeestä. KUVA: Maiju Pohjanheimo
Oulu 9.6.2019 18:00
Mirko Siikaluoma

Norjalainen Jarno Gamst Guttorm ihmettelee Nallikarin lomakylään saamaansa porttikieltoa. Gamst Guttorm katsoo rikkoneensa sääntöjä vain kerran, mutta lomakylän mukaan porttikieltoon vaaditaan toistuvia rikkeitä.

Norjalainen Jarno Gamst Guttorm on lomaillut pienestä pitäen ”norjalaisten Rivieraksi” kutsutussa Nallikarissa. Gamst Guttormin perhe on majoittunut lomillaan usein Nallikarin lomakylän alueella, mutta kahden edellisen kesän aikana hänet on käännytetty alueen portilta.  

Tilaajille

MAINOS

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Miksi Suomella menee niin kuin menee?

Suomella menee ihan hyvin ja suomalaiset ovat myös hyvin arvostettuja ihmisiä maailmalla. Osa aloittajan mainitsemista ... Lue lisää...
stranger

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image