Oulu

Poliisin nostettu valmiustaso näkyi Oulunkin keskustassa, päivä sujui rauhallisesti

Poliisi partioi näkyvästi Oulun keskustassa lauantaina. KUVA: Lukijan kuva / Lukijan kuva
Oulu 8.4.2017 14:49 | Päivitetty 8.4.2017 21:32
Kaleva

Tukholman perjantaisen terrori-iskun jälkeen poliisi nosti valmiustasoa valtakunnallisesti. Poliiseja näkyi lauantaina tavallista enemmän myös Oulun keskustassa. Poliisin johtokeskuksesta kerrottiin lauantai-iltana, että päivä sujui Oulussa erittäin rauhallisesti.

Oulun keskustassa liikkui päivän aikana useita poliisipartioita. Paikalla oli muun muassa poliisin uusi johtoauto "Möhkö".

Oulun poliisin johtokeskuksesta sanotaan, että Tukholman tapahtumat ovat nostaneet poliisin valmiustasoa myös Oulussa. Mitään erityistä, Ouluun kohdistuvaa uhkaa ei kuitenkaan ole ilmennyt, poliisin Oulun johtokeskuksesta kerrotaan.

– Eihän tällainen Tukholman kaltainen tapaus voi olla vaikuttamatta meilläkin. Olemme kaiken varalta näkyvästi liikkeellä ylläpitämässä yleistä järjestystä, kertoi vanhempi konstaapeli Petri Puranen lauantaina päivällä.

– Sekin vaikuttaa, että vaalikampanjointi on käynnissä Rotuaarilla. Otamme myös sen huomioon ja varmistamme, että rauha säilyy vaalihulinassakin, Puranen sanoo.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (60)

Sipilä linnaan ja hallitus vaihtoon siinä olis korjausliikettä kaikkiin ongelmiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pelkkää teatteria. Poliisi saisi keskittyä toreilla patsastelun sijasta oikeisiin töihinsä. Joko ne polttopullomiehet on otettu kiinni?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä näkyy hyvin median lietsoma pelko keskustelupalstoilla. Eniten pelkäävät nämä "suomi-leijonat".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mistä päättelet, että jääkiekkomaajoukkueen pelaajat pelkää?
Hehän ovat Suomi leijonia.
Vai pistelitkö mutua?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sivilivaatteissa olevia poliiseja tarkkailemaan yleisöpaikkoja .Poliisien määrää lisättävä

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikö niitä ole vieläkään riittävästi? Vai onko ne kaikki etsimässä netistä vihapuhetta?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onkohan poliisipäällikkö soitellut tänäänkin kaikki Suomen rekat läpi, että ovatko vielä oikeilla omistajillaan? Tämähän oli sitä tehokasta turvaamista, lol.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Myös oululaiset voivat pitää silmänsä auki ja kännykät latingissa. Näppäile 112, kerro mitä, missä, milloin, minkälaiset, montako ja mitä ovat tekemässä, älä katkaise puhelua. Kännykkäkuvankin voi ottaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ydinkeskusta on siirtynyt katetun Rotuaarin alueelle ihan ymmärrettävää. Maailma on sekaisin ja Oulu on suurkaupunki ja ollaan ystävällisiä ja pidetään toisistamme huolta ja jätetään valittaminen ja negatiivinen propaganda heti!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä Arinalandian touhu tulee taas veronmaksajien maksettavaksi. Boonuskortteihinsa sokeutuneen päättäjät ovat soppansa keittäneet.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi siellä Stockan ja Valkean kulmalla piti olla kamerakin taivaalla kuvantamassa ennen klo 14.
. Oliko kyse jostain huumekauppauhasta niinkuin Hiukkavaarassa edellispäivänä hatrjoiteltiin ja harjoteltiin vai oliko harjoitus päällä - uhkaahan ei ollut ja ihmiset oli ihmeissään koska mistään ei kuulutettu mikä oli homman nimi. Olisiko oliisin tehtävä myös tiedottaa eikä aiheuttaa epämääräistä pelkoa ihmisiin?.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Täällä ei ole atomivoimalaa, missä Poliisit leikkisivät pyssyleikkejään niin jossakinhan sitä leikkiä pitää kun lapsettaa. Leikkiikö ne pyssyleikkejään muuallakin teollisuudessa kuin käynnissäolevan atomivoimalan prosessitiloissa? Kuka tietäisi ja uskaltaisi kertoa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei riitä että keskuksissa valvotaan, kun ne ovat asemat, juna,-linja-auto ja lentoasemat niitä terroristien paikkoja myöskin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikalla ei ollut poliisin autoa "möhkö" vaan paikalla oli vaakaauto, joka on miltei samankaltainen, mutta suunniteltu ensisijaisesti kuormien punnitukseen ! Kaleva uutisoi aikaisemmin Oulun poliisin hankinnoista josta selviää asian virheellisyys näiltä osin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin..Oulun poliisilla on 2 samannäköistä "möhköä". Vaaka-auto ja kenttäjohto-auto. Kumpi siellä oli paikalla?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pelkurimaiset päättäjät ovat ajaneet maamme tähän tilanteeseen. Toimii olisi täytynyt ryhtyä kun valoittajajoukko Ruotsista pyrki maahamme. Heidät olisi täytynyt yksissä tuumin käännyttää, mutta petturi orvolle sekä pipilälle oma etu on maamme hyvinvointia tärkeämpää. Kohta kuitenkin kansan syvät rivit saavat tarpeekseen ja silloin on leikki kaukana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Muutama isku tännekkin ja porukka alkas tajuaa. On ihme, jos sitä ei syksyyn mennessä tapahdu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Käytännöstä ei mitään merkitystä, mutta rauhoittaa ehkä suurta yleisöä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (60)

Uutisvirta

40
Kataiselle Sitran johtopaikan hävinnyt professori Markku Wilenius: "Kyllä tämä herättää kysymyksiä, minkälaista politikointia tässä maassa tehdään"
36
"Täyssähköinen rekkaveturi maksaa tuplat" – Onko tulevaisuus sittenkin kaasu- eikä sähkörekoissa? Raahelainen Korsu Oy hankkii kokemuksia kaasu-Scaniasta
24
Stora Enso sai yt-neuvottelut valmiiksi, yhteensä 365 irtisanotaan – paperin valmistus Oulussa jatkuu syksyyn 2020 saakka
14
Taivalkoskelta löytyi kaksi hirvenruhoa, asiaa tutkitaan metsästysrikoksena – kansalaisilta pyydetään havaintoja
10
Opetusministeri Li Andersson ensi viikon ilmastolakosta: Kouluissa hyvä keskustella pelisäännöistä, jotta vapaus mielenilmaisuun toteutuu
8
Tuoreet miehet heti ratkaisuroolissa Kärppien vierasottelussa Tampereella: "Paljon paremmin ei olisi voinut alkaa"
7
Suomalainen Hanna Jauhiainen halusi vastustaa ilmaston lämpenemistä – päätyi slovakialaiseen vankilaan ja paikallisiin uutisiin

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hallitus osti sotalaivoja 1300 miljoonalla!

133 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Miksi et halua maksaa veroja?

Jos elät työmarkkinatuella, sinun veroprosenttisi on -100. Kaikki, mitä saat, on toisten maksamia veroja. Itse et maksa ... Lue lisää...
Backstreet Boys

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

21.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image