Oulu

Poliisi teki Bandidoksen kerhotiloihin kotietsinnän Kempeleessä

Poliisi
Oulu 14.10.2015 10:24 | Päivitetty 14.10.2015 10:25
Kaleva

Poliisi teki tiistai-iltana kotietsinnän rikollisjärjestö Bandidos MC:n kerhotiloihin Kempeleessä.

Kotietsintä tehtiin, sillä poliisilla on tutkittavana huumausainerikoskokonaisuus. Iltakuuden aikoihin tehdyssä iskussa tiloista löytyi pieni määrä huumausainetta sekä patruunoita useisiin erilaisiin aseisiin.

Poliisi teki Kempeleen Hakamaalla sijaitsevaan kerhotilaan edellisen kotietsinnän kesällä. Tuolloin rakennuksesta löytyi muun muassa aseita.

Keskusrikospoliisin Oulun yksikön päällikkö, rikosylikomisario Ari Soronen kertoo, että poliisilla on syytä epäillä Bandidos MC:n levittävän Oulun alueelle huumausaineita.

Keskusrikospoliisi luokittelee Bandidosin järjestäytyneen rikollisuuden ryhmittymäksi. Se on Cannonball MC:n, Hells Angels MC:n ja United Brotherhoodin lisäksi yksi maan suurimpia rikollisjärjestöjä.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (27)

Niin ja se on kyseisten herrojen osalta mainittava, että tekeytyvät lainkoura edessä muun ammatin harjoittajiksi. esim muusikoiksi, viimeksi Bandidos vyyhdessä, jota käsiteltiin Oulun käräjäoikeudessa oli syytetyistä puolet räppäreitä. jokainen ajatelkoon tavallaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Heistä ei ole koskaan ollut valtaväestölle mitään haittaa. Täällä saa liikkua ihan vapaasti. En ole pelännyt heitä ikinä. Miksi pitäsi? Tyypit rassaa Harrikoitaan Hakamaalla ja väliin ajeluttavat niitä. Upeita ilmestyksiä. Muutaman sanan vaihtanut joidenkin niiden kanssa mm Ouluntullin pihalla. Ystävällisiä ja mielellään esittevät upeita moottoripyöriä. Huumeita ja aseita löytyy varmasti sieltä. Mutta löytyypä niitä muiltakin. Ilman partoja, nahkaliivejä ja Harrikoita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Saanko kysyä mikä rikollisryhmä bandidos mc on? Suomessa ei ole oikeudenmääräystä että kyseinen ryhmittymä on luokiteltu järjestäytyneeksi rikollis ryhmäksi joten tuo pelkkä krp:n toteamus ei riitä ketään leimaamaan rikollisekse!! Tässä on selvästä vihanlietsomisesta kyse tiettyä ryhmittymää kohtaan..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Heilläkin on oikeus olla erilaisia!
Miksi poliisi kiusaa suorastaan moottoripyörä harrastajia?
Jos he eivät olisi kantaväestöön kuuluvia niin tuollaiset Ratsia olisivat rasismia!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minusta Putinin keveruus motoristien kanssa saa useita ajatuksia pintaan.
Oma pieni ryssan motoristi armeija yli Europan.
Rokkarin sielu kavahtaa: Miten nyt lauletaan?
"Born to be ruskie ... ?"

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko tietoa mitä rikkeitä POLIISI tekee jahdatessaan ja lavastaessaan muita syyllisiksi kun huomio niiden tekemistä rikoksista tulee julki ! Pakko saada huomio muualle vaikka lavastamalla kuten pakkokeinolaki sallii !!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pois vain tuommoiset kerhot Oulusta, eikös noita käräjiä istuttu jo herrojen osilta viimevuonna ja jälkeläiset saa mennä samaan pataan. Kattila kuumaksi vaan ja linnaan retkut. Ei tarvii Oulu eikä Kempele teijän huumeita. Linnaan rikolliset!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onkohan aivan luvallista ja laillista vuokrata "toimitiloja" rikollisjärjestölle?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kas kun oikeus on moneen kertaan todennut ettei kyseessä ole rikollisjärjestö, vaan moottoripyöräkerho. Se että kerhon yksittäiset jäsenet syyllistyy rikoksiin ei ole kerhon vika.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kas kun oikeus on moneen kertaan todennut ettei kyseessä ole rikollisjärjestö, vaan moottoripyöräkerho. Se että kerhon yksittäiset jäsenet syyllistyy rikoksiin ei ole kerhon vika.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sähköyhtiö Fortumin aikeita ostaa Fennovoiman osakkeita piiloteltiin valtion omistajaohjauksesta vastaavalta ministeriltä Pekka Haavistolta (vihr.), kirjoittaa verkkojulkaisu Long Play.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei ne mitään rikollisjärjestöjä oo, niinhän ne ite väittää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Käykää toki kahvilla myös Kasarmintien bunkkerissa (se bussipysäkin kohdalla oleva entinen armeijan "Soittola, kaksikerroksinen talo metsikön keskellä).

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei oo mitää järje jättiläisii nää tämän kylän kulta punaset. Leuhottavat piri päissään pitkin kylii mitä rikoksia ovat tehneet ja mitä rikoksia niillä on meneillään. Ihme kun saavat edes liivinsä pitää. Mutta hyvähän se on juoksu poikiakin olla..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (27)

Uutisvirta

13:50
Jihadistien määrä on moninkertaistunut sitten vuoden 2001 terrori-iskujen – mikä meni pieleen?
13:43
Rovaniemen poliisi pyytää havaintoja henkilöauton ja jalankulkijan yhteentörmäyksestä
13:23
Kiinteistöliitto: Pinnoittamalla uusituissa putkissa enemmän ongelmia kuin sukitetuissa – "yllättävää, että perinteisessäkin tavassa noin paljon ongelmia"
13:23
Lapsiasiavaltuutettu varoittaa keskiarvon harhasta – tänään julkaistussa Lapsibarometrissä nostetaan esiin lapsuuden tutkimuksen vinoutuminen
13:17
Toimeentulotuki muuttunut yhä enemmän pitkäaikaiseksi
13:10
Tahkokankaan suunnittelusta työpaja kuntalaisille
12:59
Vasemmistoliiton raahelaisedustaja Hänninen kiittelee liikenneministeri Berneriä – "Olen erityisen iloinen kasitien mukaan ottamisesta"
97
Kysyimme: Onko ajokortista kohta lainkaan tunnisteeksi?
35
Kärpät nousi tuhkasta ja marssi CHL:n puolivälieriin – Kärppäsankari Koblizekin pelipaikka ykkösketjussa uhattuna: ”Luultavasti Osku tulee siihen”
31
Illinsaaren ilkivalta suututtaa ja harmittaa frisbeegolfaajia – "Tämä ilkivalta kohdistuu kaikkiin, ja se on todella ikävää"
29
Taksien sadan vuoden kehitys taivaan tuuliin Lukijalta
27
"Suomeen pitää houkutella 20 000 – 35 000 ulkomaalaista töihin" – EK esittää myös 70 prosentin palkkatukea, jos yritys työllistää turvapaikan saaneen
15
Uusi asetus määrittelee pääväylien palvelutason maanteillä ja rautateillä – Oulun ja Turun välinen valtatie 8 mukana
11
Liminka yhtiöittää toimintojaan – "Haemme tietysti kustannustehokkuuttakin"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

miten syntyvyys nousuun

92 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Osittainen varhennettu vanhuuseläke

Ihan ensimmäiseksi, omaisuudensuoja ei estä verottamasta. Ja eduskunta voi aina säätää kansan tahtotilan mukaan sellaise... Lue lisää...
y

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

21.11.

Fingerpori

21.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image