Oulu

Poliisi otti lauantai-iltana kiinni huomattavaa ylinopeutta ajaneen miehen Kaakkurissa - epäillään törkeästä lii­ken­ne­tur­val­li­suu­den vaa­ran­ta­mi­ses­ta

Oulu 26.5.2019 8:22
Kaleva

Oulun poliisin partio havaitsi huomattavaa ylinopeutta ajaneen miehen lauantai-iltana noin kello kahdeksas Pohjantiellä Kaakkurin tietyömaan kohdalla. 

Poliisi mittasi ajoneuvon nopeudeksi 121 kilometriä tunnissa. Nopeusrajoitus on kyseisessä kohdassa 60 kilometriä tunnissa. 

Ajoneuvo saatiin pysäytettyä Poikkimaantien liittymän kohdalla. Autoa kuljettanut 28-vuotias rovaniemeläinen mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. 

Miehen kuljettamassa autossa oli vastoin säädöksiä toisena takarenkaana nastarengas.

Kuljettajaa epäillään tässä vaiheessa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja nastarenkaan käytön vuoksi myös ajoneuvorikkomuksesta. 

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (58)

Poliisi otti kiinni Kaakurissa ylinopeutta ajaneen henkilön! Poliisi EPÄILEE! ylinopudesta . . . . . ? Kirjekurssiltako todistuksensa nämä poliisit ovat saaneet, koska liikennerikkomuksesta ON VAIN EPÄILY!!??

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei pidä paikkaansa, vaan ainoastaan siinä tapauksessa kun asia menee oikeuden käsittelyyn. Kaikki rangaistukset jotka eivät ylitä rangaistuksen päätökseen oikeuden käsittelyä voi poliisi päättää rangaistuksen heti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oi miten viisas sinä OLETKAAN! Mutta miksi asia/teko siitään muuttuu jo joku kallispalkkainen toimisto "rotta" nimensä siihen laittaa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä siinä on taas oltu mielissään kun saatu kaahari kiinni. Hoh hoh ja huh huh...valavokaa alinoppeutta ajavia, jotka vaarantaa liikennettä enemmän.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä on myös alinopeus ja poliisi voi myös sakottaa alinopeudesta, että selvitähän hiukan asioita itsellesi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi nämä poliisin normaalit työtehtävät päivittäin luetellaan.
Eihän muidenkaan ammattikuntien töitä raportoida tyyliin: päivystävä lääkäri teki viimeyönä vaikean leikkauksen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siksi näistä uutisoidaan että me kunnon kansalaiset voimme olla turvallisella mielellä liikenteessä, kun tiedämme että poliisi tekee työnsä. Puupäille myös menee samalla tieto että ylinopeuksista jää kiinni.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Haukkakaarto tielle kans Kempeleeseen valvontaa. Reikäpäät vetää 24/7 että onpa kivaa . Joku läpiajo reitti vissiin tullut tästä tiestä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Poliisi on ottanut kiinni ja vielä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta,eikö se ole sillä selvä kun saadaan kiinni ja otetaan esim. kortti pois,niin miksi pitää vielä epäillä??

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin, kyllähän tuo mielestäni on selvä tapaus, epäilys tarkoittaa ettei ole varma asiasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Poliisi ei syytä eikä tuomitse, sitä varten on syyttäjät ja tuomioistuimet. Poliisi vain hankkii todisteet epäillystä lainvastaisesta teosta ja antaaa rikosnimikkeen, joka voi oikeudessa muuttuakin. Luulisi tämän olevan selvää kaikille kommentoijillekin, jos vähän vaivautuu ajattelemaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi sakot yhdestä nastarenkaasta.
Kaupunki täynnä autoja joissa laiton rengastus, siis liian matalaprofiiliset, adaptereilla offset levennetty lokasuojien yli, liian isot ja ottavat lokareihin kiinni. Laittomia alustavirityksiä on äärettömän paljon, tuossa ikkunasta katsoen jo viisi autoa.
Miksi poliisi ei näitä ratsaa. Poliisii ajaa vain autoaan ja kertovat vitsiä toisilleen.
Aina poliisiautossa näyttää olevan hauskaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja nämä liikenteeseen kelpaamattomat autot tukkivat liikenteen hidatelullaan ja mahdottimuudellaan liikkua teillä. Ajokieltoon jokainen kärry.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lukiko jossain että sai sakot? Eiköhän tuo ylinopeusjuttu mene aikanaan oikeuteen saakka ja siellä todetaan että ajoneuvorikkomus ei vaikuta kokonaisrangaistukseen, eli saa sen loppujen lopuksi anteeksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei voida asentaa nopeusvalvontakameraa, koska asennuslupahakemus on juuttunut rysseliin, puutteellisen direktiivivaademerkinnän takia, liikenteen keskimääräisestä CO2 -kuormasta ei ole esitetty laskelmia jarrutuksiin ja kiihdytyksiin liittyen, nopeutta hidastettaessa ja taas entiseen ajonopeuteen palattaessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (58)

Uutisvirta

50
Oulun poliisilaitoksen sisäilmaongelmat jatkuvat, osa väestä välttelee Hiukkavaaran tiloja – Työsuojeluvaltuutettu: "Kyllä siellä aika tyhjää on"
15
Biologi kouluttautuu nyt 12 viikossa koodariksi, kun oman alan töitä ei löytynyt – pikakoulutuksista toivotaan apua ohjelmistoalalle
12
Oulun kaupunginhallitus myönsi Torihotellille jatkoajan tiukoilla ehdoilla – kaupungille 800 000 euron vakuus
8
Kauppa yritettiin ryöstää Oulun Koskelassa, teko keskeytyi toisen myyjän tultua paikalle – poliisi kaipaa havaintoja tapahtuneesta
7
Qstockin kahden päivän liput myyty loppuun kuukausi ennen festivaalia – tältä kesältä odotetaan uutta kävijäennätystä
6
Oulun kaupunki myy kaksi määräalaa Vaaranpihasta – Rintamäen paikalle rakennettavien tornitalojen rakentaminen etenee
5
Kati Leinosen kuvissa hevosharrastajat eivät pyynnöstä hymyile: "Koen, että hymy on maski, joka peittää alleen jotain"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juhannusjuhlat 1944

183 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Kaleva rikkoo

Kaikilla suomen kansalaisilla on myös oikeus valittaa. Myös mediassa. Mikä ihmeen pyhä lehmä on eri uskonnot. Saako sitt... Lue lisää...
jussijuonio

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

25.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image