Oulu

Poliisi: Lehdenjakaja hyppäsi parvekkeelta - ei epäilyä pa­hoin­pi­te­lys­tä

Oulu 25.1.2012 14:55 | Päivitetty 25.1.2012 19:43
Kaleva
Joulun alla pahoin loukkaantuneen lehdenjakajan vammat johtuivat poliisin mukaan siitä, että mies oli hypännyt alas kolmannen kerroksen parvekkeelta. Tapaturmaa edelsi tapahtumaketju, jossa nuori oululaisnainen koki lehdenjakajan lähennelleen häntä.

Poliisin mukaan lehdenjakaja oli tavannut naiseen kerrostalon rappukäytävässä. Nainen pakeni lähentelyä kadulle, jossa hän kertoi ahdistelusta kolmelle, entuudestaan tuntemattomalle miehelle.

Lehdenjakajan siirtyessä ulkokautta talon toiseen rappuun pihalla olleet nainen ja mieskolmikko huusivat jakajalle. Sen jälkeen jakaja soitti esimiehelleen, joka kehotti häntä odottamaan rapussa.

Mieskolmikko ja nainen pääsivät jakajan kanssa samaan rappuun soittelemalla asuntojen ovisummereita. Kun lehdenjakaja huomasi heidän tulevan sisälle, hän yritti lukittautua kolmannen kerroksen parvekkeelle. Ovea ei kuitenkaan voinut lukita. Lehdenjakaja koki mieskolmikon eleet niin uhkaavaksi, että hän päätti paeta tilanteesta hyppäämällä parvekkeelta alas.

Rikosnimikkeenä laiton uhkaus

Naisen mukaan kaikki paikalla olleet yllättyivät lehdenjakajan ratkaisusta. Nainen ja yksi miehistä menivät välittömästi lehdenjakajan luokse ja hälyttivät apua. Kaksi muuta miestä pakenivat paikalta.

Poliisin mukaan lehdenjakajaa vastaan ei käytetty fyysistä väkivaltaa. Poliisin kertoma tapahtumaketju perustuu naisen ja lehdenjakajan kertomuksiin. Myös rapun asukkaita on kuultu.

Paikalla olleiden miesten henkilöllisyys on selvitetty. Tapahtumaan liittyvät henkilöt olivat lehdenjakajaa lukuunottamatta alkoholin vaikutuksen alaisena.

Poliisi tutkii tällä hetkellä tapausta laittomana uhkauksena. Aiemmin poliisi epäili asiassa törkeää pahoinpitelyä.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Uutisvirta

21.8.
Kerrostaloasunnossa tulipalo Rovaniemellä – ei henkilövahinkoja
21.8.
Syyttäjä: Omakotitaloista vietiin yli 50 000 euron edestä tavaraa – Kohteisiin päästiin löytämällä vara-avaimet
21.8.
Lippo löi itsensä pääsarjan portille – Ulvilan kentästä peräti 24 juoksua
21.8.
Sulava Arktis houkuttelee rahakkaita turisteja: Suomessa rakennettu alus matkaa parhaillaan Koillisväylän läpi, ja lipun hinta oli lähes 40 000 euroa
21.8.
"Hallituspuolueilla on myös palkansaajanäkökulmaa" – SAK:n Eloranta kehuu joitain kokoomuksen työllisyyshuomioita, mutta kritisoi leikkauksia
21.8.
Analyysi: Putin sysäsi asevarustelun yksin amerikkalaisten syyksi – eikä eurooppalaisten huoli venäläisten kansalaisoikeuksista saa vastakaikua
21.8.
"Jos on huono marjavuosi, niin se on Arinan syy" – Kari Juntunen on päivätyönsä ohella Osuuskauppa Arinan hallituksen varapuheenjohtaja, joka kummastelee Arinan saaman kritiikin määrää

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image