Oulu

Polar Bear Pitching venyi kak­si­päi­väi­sek­si – avannon lisäksi tarjolla arktinen seikkailu

Polar Bear Pitching kasvoi avantopitchauksesta kaksipäiväiseksi tapahtumaksi. Arkistokuva. KUVA: Peura Pekka
Oulu 7.1.2016 15:58
Kaleva

Polar Bear Pitching kerää kansainvälisiä kasvuyrityksiä ja sijoittajia Ouluun 10.–11. helmikuuta.

Kolmatta kertaa järjestettävä Polar Bear Pitching on kasvuyritystapahtuma, joka on kasvanut avantopitchauskilpailusta kaksipäiväiseksi tilaisuudeksi, jonka tarkoitus on tarjota kasvuyrityksille työkaluja menestyä kansainvälisillä markkinoilla sekä löytää uusia sijoittajia.

Tapahtuman tavoitteena on auttaa kasvuyrityksiä saamaan alkuvaiheen pääomasijoituksia järjestämällä heille tapaamisia ja verkostoitumista sijoittajien kanssa. Aiemmista vuosista poiketen tapahtuma on nyt kaksipäiväinen.

– Avantopitchauskilpailu striimataan reaaliaikaisesti maailmanlaajuiselle yleisölle kuten edellisinäkin vuosina. Näin tarjoamme kasvuyrityksille ainutlaatuisen näkyvyyden maailmalle, tapahtuman järjestäjiin kuuluva, Midnight Pitch Fest ry:n puheenjohtaja Christian Sundell.

Ohjelmassa on myös jotain ihan uutta.

 – Tänä vuonna halusimme tarjota kasvuyrityksille myös muita työkaluja menestyä globaaleilla markkinoilla. Uusi kaksipäiväinen arktinen seikkailu on lämminhenkinen yhdistelmä työtä ja hupia, Sundell sanoo.

Kasvuyrityksille on tapahtumassa tarjolla Forbesilta ja Amazonilta sekä 10 000 euron rahapalkinto kilpailussa, johon on hakuaikaa 22. tammikuuta.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Kaikkea saa ihminen yrittää. Mutta onko meidän tämän päivän ihmisten elämä rakennettu pelkälle pellepohjalle? Ei varmaan ole ainakaan niille ihmisille kauhean terveellistä tuo kylmään veteen pulahtaminen jotka eivät ole siihen tottuneet. Olisi se mukavaa kun tänä päivänäkin ihminen voisi menestyä rehellisellä työnteolla, ilman että tarvitsee tehdä itsestään jotain pelleä, joka esiintyy muille aivan muissa asioissa kun hänen työnsä on. No jokainen saa yrittää ja toivottavasti nämä jotka osallistuvat tähän tilaisuuteen saavat jotain vastinetta elämäänsä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Loistava tapahtuma, ja paranee entisestään. Esillä ovat Oulun alueen parhaimmat firmat; ainakin Solu, Laturi, Asmo, CaddieOn, Thingsee on päässyt isoon maailmaan suoraan avannosta. Viime vuonna oli myös monta ulkomaista tiimiä mukana, toivottavasti myös nyt.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuulostaa joltain pitsinnypläykseltä tai pitsanpyöritykseltä. Ottaako joku tämän vakavasti? Kaipa sitä tällä vuosituhannella pitää keksiä kaikenlaista coolia ja erilaista. Vähäsen pistää naurattaan..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olisi kiva kuulla, kuinka paljon verovaroja tähän tapahtumaan menee ja kuinka moni siihen osallistunut firma on oikeasti saanut sijoituksia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Verovarojahan tähän ei tuhlata kun on sponsorit ja sijoittajat jotka maksaa. Sijoituksia on saanut yllättävän moni osallistujista. Jopa muutama Oululainenkin yritys jotka nyt työllistää ihan reippaasti sakkia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

16:33
Näyttelijä Joose Mikkonen vastaa Merja Larivaaran syytöksiin työpaikkakiusaamisesta Oulun Teatterissa – "Puhelun soittaja hoiti luottamustehtäviään. Asiaa ei koskaan annettu anteeksi"
15:32
Moottorikelkkailija ohitteli autoja ja pakeni poliisia Kemissä – hovi ei alentanut 55 päivän vankeustuomiota
15:32
WWF: Vaikka lohta nousi Tornionjokeen kohtalaisesti, ylikalastusta ei voida jatkaa
15:24
Johtamismallista päätös vasta marraskuussa – Pormestarimallia ei ole hylätty, mutta nykymallia kehitetään valtuustokauden loppuun
15:20
Nuorten foorumi tutustutti Oulun lapsia ja nuoria vaikuttamismahdollisuuksiin – "Vielä on matkaa siihen, että saadaan kaikkien nuorten ääni kuulumaan"
15:04
Oululaisyhtiö iLoqin pörssilistaus jäi haaveeksi – yhtiö myytiin Nordic Capitalille 190 miljoonalla eurolla
14:25
KPK Yhtiöt aloittaa yt-neuvottelut – Keskipohjanmaa: Koskevat 200:aa henkilöä, irtisanomiset mahdollisia
85
Ruoka-avun jakajien käytännöt taustojen kyselemisestä vaihtelevat Oulussa: "Jos hakee seitsemänä päivänä viikossa kassillisen, voimme kysyä, onko tarve todellinen"
29
Oulu käsittelee pormestarimallia vasta marraskuussa
16
Hallitus purkaa terveyskeskusten hoitojonoja ensi vuonna 70 miljoonalla eurolla – lääkäreitä palkataan lisää
15
Teknologia-ala kaipaa naisia, mutta tyttöjen kiinnostus lopahtaa jo yläkoulussa – teknologiateollisuus kertoo, miten naisten osuus alalla saadaan nousuun
12
Pyhäjoen ydinvoimalan generaattorin valmistus alkoi Japanissa
11
Henkilöauto törmäsi pylvääseen Hietasaaressa – kaksi ihmistä kuljettiin OYSiin
10
Asuntorakentaminen hidastuu selvästi ja alamäki syvenee ensi vuonna – ulkomaisten kiinteistösijoittajien määrä kasvussa

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi yöllä Kainuun maakunnassa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Työministeri Timo Harakan sidonnaisuudet

Nuo kaikki asiat on jo selvitetty virallisesti. Kaikkien ministereiden on täytynyt selvittää erilaiset sidokset eri intr... Lue lisää...
Taas kerran Höpötti6...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

15.10.

Fingerpori

15.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image