Oulu

Polar Bear Pitching venyi kak­si­päi­väi­sek­si – avannon lisäksi tarjolla arktinen seikkailu

Polar Bear Pitching kasvoi avantopitchauksesta kaksipäiväiseksi tapahtumaksi. Arkistokuva. KUVA: Peura Pekka
Oulu 7.1.2016 15:58
Kaleva

Polar Bear Pitching kerää kansainvälisiä kasvuyrityksiä ja sijoittajia Ouluun 10.–11. helmikuuta.

Kolmatta kertaa järjestettävä Polar Bear Pitching on kasvuyritystapahtuma, joka on kasvanut avantopitchauskilpailusta kaksipäiväiseksi tilaisuudeksi, jonka tarkoitus on tarjota kasvuyrityksille työkaluja menestyä kansainvälisillä markkinoilla sekä löytää uusia sijoittajia.

Tapahtuman tavoitteena on auttaa kasvuyrityksiä saamaan alkuvaiheen pääomasijoituksia järjestämällä heille tapaamisia ja verkostoitumista sijoittajien kanssa. Aiemmista vuosista poiketen tapahtuma on nyt kaksipäiväinen.

– Avantopitchauskilpailu striimataan reaaliaikaisesti maailmanlaajuiselle yleisölle kuten edellisinäkin vuosina. Näin tarjoamme kasvuyrityksille ainutlaatuisen näkyvyyden maailmalle, tapahtuman järjestäjiin kuuluva, Midnight Pitch Fest ry:n puheenjohtaja Christian Sundell.

Ohjelmassa on myös jotain ihan uutta.

 – Tänä vuonna halusimme tarjota kasvuyrityksille myös muita työkaluja menestyä globaaleilla markkinoilla. Uusi kaksipäiväinen arktinen seikkailu on lämminhenkinen yhdistelmä työtä ja hupia, Sundell sanoo.

Kasvuyrityksille on tapahtumassa tarjolla Forbesilta ja Amazonilta sekä 10 000 euron rahapalkinto kilpailussa, johon on hakuaikaa 22. tammikuuta.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Kaikkea saa ihminen yrittää. Mutta onko meidän tämän päivän ihmisten elämä rakennettu pelkälle pellepohjalle? Ei varmaan ole ainakaan niille ihmisille kauhean terveellistä tuo kylmään veteen pulahtaminen jotka eivät ole siihen tottuneet. Olisi se mukavaa kun tänä päivänäkin ihminen voisi menestyä rehellisellä työnteolla, ilman että tarvitsee tehdä itsestään jotain pelleä, joka esiintyy muille aivan muissa asioissa kun hänen työnsä on. No jokainen saa yrittää ja toivottavasti nämä jotka osallistuvat tähän tilaisuuteen saavat jotain vastinetta elämäänsä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Loistava tapahtuma, ja paranee entisestään. Esillä ovat Oulun alueen parhaimmat firmat; ainakin Solu, Laturi, Asmo, CaddieOn, Thingsee on päässyt isoon maailmaan suoraan avannosta. Viime vuonna oli myös monta ulkomaista tiimiä mukana, toivottavasti myös nyt.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuulostaa joltain pitsinnypläykseltä tai pitsanpyöritykseltä. Ottaako joku tämän vakavasti? Kaipa sitä tällä vuosituhannella pitää keksiä kaikenlaista coolia ja erilaista. Vähäsen pistää naurattaan..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olisi kiva kuulla, kuinka paljon verovaroja tähän tapahtumaan menee ja kuinka moni siihen osallistunut firma on oikeasti saanut sijoituksia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Verovarojahan tähän ei tuhlata kun on sponsorit ja sijoittajat jotka maksaa. Sijoituksia on saanut yllättävän moni osallistujista. Jopa muutama Oululainenkin yritys jotka nyt työllistää ihan reippaasti sakkia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

22:09
Laskeminen vaarantaisi muut Isokurussa liikkuvat Pyhätunturilla – Metsähallitus perustelee turvallisuudella rajoituksia, jotka kieltävät liikkumisen Isokurun rinteillä Tilaajille
21:04
Seurasimme lumensyöjäjunan ensimmäistä testiä Suomessa – Monsteri saapui Venäjältä Kainuun korpeen ja pani raiteet kuntoon, katso video
21:00
Suomi kokeili kaikkea, mutta hävisi koripalloilun EM-karsinta-avauksen Serbialle
20:54
Suomi hakee EU:lta tukea viidelle ratahankkeelle – päätökset luvassa ensi kesänä
20:47
Mirja Vehkaperä hyppää innoissaan liikkuvaan junaan Oulun kaupungihallituksen puheenjohtajaksi – "Oulun päätöksentekoon pitää saada entinen Oulu-henki takaisin" Tilaajille
20:46
Keskustan kunnallisjärjestö esittää yksimielisesti Mirja Vehkaperää Oulun kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi
20:19
Tällainen on venäläinen lumensyöjä – katso video monsteriveturista
45
Nyt se on tutkittu – moni pitää vihreään kuluttamiseen kannustamista vastenmielisenä tuputtamisena
40
Karjasilta on kaikesta huolimatta vielä yksi maamme yhtenäisemmistä jälleenrakennusalueista – joitain käsittämättömiä kötöstyksiä löytyy Lukijalta
29
Lehto Group aloittaa yt-neuvottelut, yhtiön koko vuoden tulos reilusti tappiolla – neuvottelujen piirissä 400 ihmistä, yli sadan työt vaakalaudalla
28
Kärpät säilytti sarjataulukon piikkipaikkansa nihkeähköllä voitolla sarjajumbosta – Sportin Dufva: ”Paras tänään näkemäni maalintekijä oli Hannu Hilli Oulun Värisilmästä”
28
Oulun joukkoliikenteen lippuja voi pian ostaa automaateista seitsemästä eri paikasta – Lentokentälle tulossa kaivattu yhden bussimatkan ostomahdollisuus
26
Keskustan puheenjohtaja Kulmuni Mikko Kärnän seksiviesteistä: "Kaikille sattuu välillä myös tyhmyyksiä"
25
Uudet liikennemerkit tulevat Suomen teille – keltainen viiva vaihtuu valkoiseen

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu erittäin huonoksi aamusta alkaen Etelä-Lapissa lumipyryn vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöstä alkaen Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Etelä-Pohjanmaan maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamusta alkaen maan itäosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Keski-Lapissa ja Pohjois-Lapissa lumi- tai räntäsateen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Miksi Perussuomalaisia pelätään?

172 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

perussuomalaiset vastasivat ”hoitajakeskustelun komeimmasta voltista”

Marinin hallitus toimii aivan toisella tasolla verrattaessa sitä Sipilän oikeistohallituksen leikkauspolitiikkaan ja tod... Lue lisää...
persuilla huono muis...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image