Oulu

Pohjois-Pohjanmaan Sinisten hallitus valittiin

Oulu 10.11.2018 17:53
Kaleva

Pohjois-Pohjanmaan Sinisten ry:n syyskokous pidettiin Oulussa lauantaina. Syyskokouksessa valittiin Pohjois-Pohjanmaan Sinisten ry:n hallitus ensi vuodelle 2019.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Pirkko Mattila. Yhdistyksen hallituksen jäseniksi valittiin Petri Holm, Petteri Juka, Vaili Jämsä-Uusitalo, Pirkko Mattila, Jari Pirinen, Anne Snellman, Riku Syrjälä ja Jarmo Viinala.

Varajäseniksi valittiin Jouko Heino, Marja Nousiainen, Maija Piippo, Jaana Pohjola-Malmberg, Olli Rundgren, Satu Syrjälä ja Mirja Viinala.

Toiminnantarkastajaksi valittiin Paula Juka.

Syyskokouksessa nimettiin Pohjois-Pohjanmaan Sinisten ensimmäiset eduskuntavaaliehdokkaat. He ovat opintoasiansihteeri Vaili Jämsä-Uusitalo Oulusta, lähihoitaja Marko Lipponen Sotkamosta, sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattila Muhokselta, FM tohtorikoulutettava Marja Nousiainen Oulusta ja maanviljelijä Jarmo Viinala Haapavedeltä.

Lisäksi lauantaina valittiin Oulun Sinisten hallitus vuodelle 2019. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Jari Pirinen. Yhdistyksen hallituksen jäseniksi valittiin Vaili Jämsä-Uusitalo, Marja Nousiainen, Maija Piippo, Olli Rundgren ja Anne Snellman.

Toiminnantarkastajaksi valittiin Riku Syrjälä.

MAINOS

Kommentoi

Pirkko Mattila on kunnostatunut ministerinä ja voi olla tyytyväinen. Vain harva Oulun vaalipiirin edustaja on päässyt ministeriksi ja saanut nauttia lähes koko vaalikauden. Lehtitietojen mukaan Mattila on käyttänyt taksia lähes eniten ja eikä ole säästänyt veronmaksajien rahoja myöskään
edustuskuluissa. Näin pitää osata käyttää hyväksi äänestajien antaman valtakirjan oikeutuksia. Jatko on sitten kokonaan toinen asia, mutta niin kauan pitää nauttia, kun valtakirja on voimassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tasa-arvo jää siltä osin vailinaiseksi, ettei naisia juuri kelpuutettu varsinaisiksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eli tämän porukan yksi henkilö on nykyinen ministeri??? Eipä ole näkynyt, eikä kuulunut. Eikö nyt ole hänen ministeriön suurin vuosisadan uudistus? Kuka ja mikä? Tämäkö on kansanedustajajien moraali ja rooli kansanedustuslaitoksessa? Ei ihme, että kansalla katoaa uskottavuus, politiikkaan sekä ns kansanedustajiin. Hyvä muistaa, kun kuukautta ennen vaaleja alkaa torilla näkyä. Ei ole kolmeen vuoteen ja kymmeneen kuukauteen muualla näkynyt kuin kohu-uutisissa. Eiku saunaan asumaan, muita läiskiä änkyttäminen ja ministerin eduista nauttimaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sinisillä on kylläkin useampi ministeri, eikä kukaan heistä ole saunassa asunut.
Kannattaisi nyt hiukan selvittää itselleen faktoja ennen kuin tulee mitään huutelemaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Takinkääntäjät pyörittelee lyyssejään että pian saumat repeilee Ei takuulla ensimmäistäkään SINTUA ole seuraavassa eduskunnassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hienoa, nyt on taas hyvä jengi ketä äänestää, on kaikki huippuja niin kuin koko siniset. Tuleva suurpuolue.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eipä sinisistä innostuneita juuri muita olekaan kuin nämä uutisissa mainitut niin olematonta on puolueen kannatus. Sinisten toiminnassa ei ole ollut mitään luottamusta herättävää - puolueen edustajien poliittiset mielipiteet ovat hyvin hataralla pohjalla eivätkä herätä kiinnostusta kansalaisten piirissä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kukaan noista takinkääntäjistä ei tule valituksi mihinkään luottamustoimeen sillä näytöt on annettu ja sillä selvä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voipi olla, että joudut pettymään pahasti, sillä vain se erittäin pieni äänekäs joukko joka ei ole tyytyväinen henkilöiden työhön.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Äänestin Anne Snellmannia ainakin kaksissa vaaleissa ja mainostinkin häntä. En enää koska en hyväksy loikkaamista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Saattaa sulle tulla itku, kun heräät todellisuuteen vaalien tulosten tullessa julki.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

27
Pakkasjakso jatkuu Oulussa ensi viikolla – alkuviikosta kylmyys hellittää hiukan
24
Oulu10:stä remontoidaan tukikohta palvelu-uudistukselle, joka toimii yhden luukun periaatteella – ajattelutapa palvelukonseptissa uusiksi
22
Oulun yliopistossa on kehitetty ennätysluja ekobetoni – valmistetaan kuivista raaka-aineista ja vedestä
22
Työttömyys maksaa yhteiskunnalle vuosittain useita miljardeja euroja – Ministeri Lindström: "Suomella ei ole varaa näin suureen kuluerään"
15
Analyysi: Pääministeri May yrittää maanantaina löytää ulos umpikujasta, mutta kova brexit lähestyy päivä päivältä
15
Täydellinen kuunpimennys näkyy Oulun taivaalla aamulla – lähetä kuva "superverisusikuusta"
13
Pakkanen näkyy eläinlääkärin vastaanotolla Oulussa: Koirien anaalirauhasvaivat lisääntyvät – lähetä kuva lemmikin talviasusteesta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Pakkasvaroitus: Maan pohjoisosassa sekä Varsinais-Suomen, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan maakunnissa esiintyy lähivuorokauden aikana kireää pakkasta.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Tuntematon sotilas 3.0

217 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Kuka on juoppo

Omasta vankasta juopon kokemuksestani sanon, että juoppo on henkilö joka löytää syyn alkoholin hankkimiseen ja juomiseen... Lue lisää...
juoppo evp.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

21.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image