Oulu

Pesti-päivät järjestetään ensi viikolla, mukana ennätysmäärä yrityksiä ja yhteisöjä

Pesti-päivä on yksi tärkeimmistä tekniikan alan opiskelijoiden rekrytointitilaisuuksista Pohjois-Suomessa. KUVA: Oinas Sara
Oulu 16.1.2018 14:36
Kaleva

Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksella 25. tammikuuta järjestettävässä Pesti 2018 -kontaktitapahtumassa on mahdollista tutustua yli 90 yrityksen ja yhteisön toimintaan ja rekrytointitarpeisiin.

Yksi tärkeimmistä tekniikan alan opiskelijoiden rekrytointitilaisuuksista Pohjois-Suomessa järjestetään jo 29. kerran.

Yritykset rekrytoivat selvästi aiempia vuosia innokkaammin uusia osaajia parantuneen taloustilanteen myötä ja tilaisuudet kontaktien järjestämiseen koetaan nyt tärkeinä.

Tapahtumassa on mukana runsaasti ICT-alan yrityksiä, mutta myös muut tekniikan toimialat ovat hyvin edustettuina: muun muassa elektroniikka-, metalli-, kemian-, kaivos-, energia-, rakennus- ja metsäteollisuus. Merkittävä osa yrityksistä toimii Pohjois-Suomessa. Myös Oulun seudulla toimivia kaupan ja talouden alan yrityksiä on mukana.

Pohjois-Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimiston osastolla on mahdollista tutustua muun muassa Pohjois-Ruotsin ja Norjan rekrytointitarpeisiin. Nordic Jobs Worldwide’n osastolla etsitään pohjoismaisia osaajia kaikkialle maailmaan.

Turun seudun ja Rauman yhteisellä messuosastolla markkinoidaan alueen kesäteekkarikampanjaa ja houkutellaan tekniikan alojen opiskelijoita paikallisiin teknologia- ja rakennusalan yrityksiin. Osaajia etsitään myös Kainuun ja Ylä-Savon seuduille näitä alueita edustavilla messuosastoilla.

Telluksessa Linnanmaan kampuksella voi Pesti-päivänä tavata startup-yritysten edustajia ja tutustua yrittäjyystoimintaan. Telluksen menossa mukana ovat myös BusinessOulu ja Business Kitchen.

Päivän aikana on mahdollista vierailla kymmenillä Linnanmaan kampuksen väylän varrelle levittäytyvillä messuosastoilla ja keskustella rekrytoinnin asiantuntijoiden kanssa, verkostoitua sekä hankkia hyödyllisiä vinkkejä oman uran suunnitteluun ja käytännön ohjeita työnhaun tueksi.

Työnantajilla on mahdollisuus tavata kampuksella yliopiston kaikkien alojen opiskelijoita ja tapahtuma tarjoaa heille erinomaiset puitteet markkinoida yritystään hyvänä työpaikkana uusille osaajille.

Telluksen Stagella tarjotaan lyhyitä tietoiskuja, joissa esitellään yritysten toimintaa ja uramahdollisuuksia. Tapahtumaan osallistuvat yritykset kertovat nettisivuillamme rekrytointitarpeistaan. Pesti-yritystietokanta on kaikkien kiinnostuneiden käytettävissä tapahtuman verkkosivuilla.

Messualue on vapaa pääsy torstaina kello 9.00-15.00. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Oulun yliopiston tekniikan koulutusala ja sen opiskelijat sekä Teekkarilupi Oy.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Saakohan tuonne tulla plusviiskymppinen, parempaa työpaikkaa etsivä akateemisen tutkinnon omaava työntekijä? Meinaan kun on parasta ennen-päiväys mennyt jo ohi iän suhteen...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

kerroppa firma niin laitan minäkin hakemuksen, vai halutaanko vain työpaikan vaihtajia?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vapaasti vaan! Monet yritykset hakevat kokeneita osaajia sekä ikähän nyt on vain numero. Oppiminen on elinikäistä. Start up -alueella kannattaa myös käydä sieltä voi varmasti löytää myös kiinnostavia yrityksiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

19:00
Edes aivoinfarkti ja paha eteisvärinä eivät pysäyttäneet Harri Heliniä – entinen Kempeleen Kirin pelaaja on tuomaroinut pesäpalloa jo 50 vuotta Tilaajille
18:40
Osuuskauppa Keskimaa Keski-Suomessa testaa, miten työnhakijan valintaan vaikuttaa, jos työtä haetaan nimettömänä
17:57
Kova tuuli aiheutti yllättäviä hankaluuksia Röyttä Rockissa – festarivieraita kuskattiin mantereelle meripelastajien veneillä
17:39
Juutalainen seurakunta harkitsee rikosilmoitusta epäillystä ilkivallasta hautausmaallaan Hietaniemessä
17:11
Veitsi-iskuyritystä tutkitaan terroristisena – poliisin mukaan jalkakäytävälle ajaneen auton tapauksessa on kyse onnettomuudesta
17:08
Maaseutuvihreiden puheenjohtaja jättäisi maatalouden ilman kriisitukea – "On löydettävä kestävämpiä tapoja parantaa kannattavuutta"
17:04
Poliisi puuttuu humalassa pyöräilyyn vain harvoin – maistissa ajamisesta tulee rikos vasta kun aiheuttaa vaaraa muille
114
Iinattiin rakennetaan Liikuntamaa – alueelle tulossa maastopyöräreittejä, fitness-puisto ja kuntoportaat
108
Oulun kaupungintalon mittava remontti alkaa vuodenvaihteessa – rakenteista ja sisäilmasta paljastui laajoja ongelmia
79
Kommandopipoinen mies ryösti kaupan Intiössä, pakeni skootterin kyydissä – poliisi pyytää havaintoja
66
EU:lta tylyä postia: Ei rahaa jäsenmaiden kuivuuskriisiin – Ruotsi auttaa viljelijöitään 120 miljoonalla eurolla, MTK toivoo samaa Suomen hallitukselta
42
Vorojahdin lopputulos: ”Valistuneet kansalaiset vs. rosvot 3-0” – Oulun poliisilaitoksen partio otti kiinni ulkomaalaisporukan
36
Metoo-liikkeen keskushahmo Asia Argento hiljensi syytökset hyväksikäytöstä rahalla – väitetty uhri oli 17-vuotias
35
AC Oululle uusi suuromistaja

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Kantaväestön sopeuduttava ja suvaittava?

vanhusten elämä paremmaksi? Ei se parane sillä, että tuotetaan joku meidän kulttuurista erillinen porukka tänne, muka ho... Lue lisää...
Miten niin

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

20.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image