Oulu

Pelti rytisi ris­teys­ko­la­ris­sa Oulun keskustassa, hen­ki­lö­va­hin­goil­ta vältyttiin

Oulu 15.3.2019 18:05
Heidi Peltonen
KUVA: Lukija / Lukijan kuva

Kaksi henkilöautoa kolaroi Oulun keskustassa perjantaina iltapäivällä. Onnettomuus sattui Uudenkadun ja Kauppurienkadun risteyksessä. 

Pelastuslaitokselta kerrotaan, että toisessa autossa oli onnettomuushetkellä neljä henkilöä ja toisessa kolme henkilöä. Kukaan ei loukkaantunut tilanteessa.

Tapahtuneesta ei aiheutunut suurta haittaa liikenteelle. 

Hälytys pienestä tieliikenneonnettomuudesta tuli kello 16.15.

Tutustu ja tilaa kevättarjous 😎

Kaleva Digi 2 kk vain 9,90 €!
Säästä 67 %! (Norm. 2 kk/31 €)
MAINOS

Kommentoi

Oulussa ajetaan usein liikennevalojen ohjatussa risteyksessä päin punaista. Läheltäpiti tilanteita on ollut useita. Pitäisi olla kameratolpat!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulussa ajetaan erittäin hyvin ja maltillisesti. 60- vuotta Oulussa asunut ja paljon maalimaa kiertänyt.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuule, minä olen monet kerrat ollut vähällä jäädä auton alle Oulun keskustassa, kun vihreän valon palaessa olen ylittänyt katua ja samaan aikaan punaista päin on ajanut kaahari ylinopeutta. Nopean reaktiokykyni ansiosta olen selvinnyt säikähdyksellä. Nykyisin liikun kaupungilla "hälytyskellot soiden",

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulussahan huumeiden käyttö on lisääntynyt.Sitten ihmiset ajavat autoa kännykkä kädessä.Eivät ollenkaan huomioi liikennevaloja.Jatkuvasti näkee kun ajavat törkeästi päin punaisia.Eli ei tarvi ihmetellä miksi täällä jatkuvasti pelti rytisee.Ja tulee rytisemään vielä enemmän!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On kieltämättä mielenkiintoista. Minun autoni kylkeen ajoi toinen auto viime syksynä (ajoi punaista päin) - en saanut edes poliisia paikalle hätäkeskukseen soittamisella. Annettiin vain ohjeet, miten toimia vakuutusten kanssa. Syyllinen olisi voinut olla miten humalassa tai huumeissa tahansa, mutta itse piti hoitaa yhteystietojen saanti sun muu. Onneksi kaikki hoitui lopulta parhain päin, mutta en siltikään ymmärrä, miksei "kevyisiin" onnettomuuksiin reagoida edes poliisipartiota lähettämällä. Ilmeisesti tavan kansalaisen pitäisi automaattisesti tietää, miten näissä asioissa toimitaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulussa vain ei riitä poliisiyksiköitä joka kolaripaikalle, on niitä kolareita vain niin palijo. Jos ei ole henkilövahinkoja niin riittää ku piirtää kuvan onnettomuudesta ja kirjaa yhteystiedot osapuolista ja ilmoittaa vakuutusyhtiölle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Poliisit ajelevat ympäri kaupunkia katselemassa, mitä ihmiset tekevät, harrastavat ja kuinka paljon he kuluttavat rahaa (omia rahoja). He ovat väärällä tiellä ja siitä saavat viel kuukausipalkan?!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aika vaikeaa on syyttömän osapuolen ilmoittaa netissä omalle vakuutusyhtiölle, ei onnistu ainakaan minun entisessä yhtiössä. Kyllä sen, joka tunnusti aiheuttaneensa kolarin, pitää se ilmoitus tehdä vakuutusyhtiölle.
Hyvä on tälle kirjalliselle "tunnustamiselle" olla todistajakin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

...tuona aikana. Keli oli melkoista rapakkoa ajaa ja tyypillistä "kiire viikonloppua viettämään".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ikäviä yllätyksiä ja tapahtumia, tilanteen ennakointi on erittäin tärkeää, häiritseehän se kiireellisiä, kun hyvä kuljettaja ottaa huomioon turvavälit ja liukkaan tien vaikutuksen, silti joku vielä tulee siihen pyörällä ja lentää eteen, vaikka pyöräilijän pitää väistää, siinä kolahtaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

onnittelut örvelille. Suomessa saa idioottikin ajaa autoa, mutta halla-ahoa pitää aina muistaa haukkua - se nostaa örvelinkin sivistyneistöön.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

97
Puheenaihe: Ovatko Stora Enson yt:t suurempi isku kuin Nokian vähennykset?
50
Kärpät nollasi Ilveksen ja siirtyi puolivälieräsarjassa 2–0 -johtoon – Osalan taklaus kuumensi tunteet, pitkä pelikielto uhkaa
30
Analyysi: Vaalikampanjoista loppuivat repivät aiheet, koska kukaan ei halua suututtaa Sdp:tä
27
Lehmät kuumentavat vaalikeskustelua – keskusta ja kokoomus pelkäävät vasemmiston ja vihreiden ilmastotekoja
17
Ferrovanin tehdasta ei tulekaan Raaheen – yhtiö on asetettu selvitystilaan ja toimitusjohtaja vapautettu tehtävästään
17
Ulkoministeri Timo Soinin kimppuun yritettiin hyökätä Vantaalla – vartijat taltuttivat Soldiers of Odin -tunnuksiin pukeutuneen miehen
15
Radio Pooki palkittiin vuoden paikallisradiona, kanavalle myös vuoden paikallisradiojuontajan palkinto

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi iltapäivällä Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa, seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Ranua ja Posio lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

PEKKA HAAVISTO

389 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Kyseenalainen onnellisuustutkimus

Kyllä tutkimus perustuu mitattavissa oleviin, ja myös vertailukelpoisiin tietoihin eikä mielipiteisiin. Tämä oli jo sei... Lue lisää...
Heippa vaan rehellis...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.3.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image