Oulu

Pelti rytisi ris­teys­ko­la­ris­sa Oulun keskustassa, hen­ki­lö­va­hin­goil­ta vältyttiin

Oulu 15.3.2019 18:05
Heidi Peltonen
KUVA: Lukija / Lukijan kuva

Kaksi henkilöautoa kolaroi Oulun keskustassa perjantaina iltapäivällä. Onnettomuus sattui Uudenkadun ja Kauppurienkadun risteyksessä. 

Pelastuslaitokselta kerrotaan, että toisessa autossa oli onnettomuushetkellä neljä henkilöä ja toisessa kolme henkilöä. Kukaan ei loukkaantunut tilanteessa.

Tapahtuneesta ei aiheutunut suurta haittaa liikenteelle. 

Hälytys pienestä tieliikenneonnettomuudesta tuli kello 16.15.

MAINOS

Kommentoi

Oulussa ajetaan usein liikennevalojen ohjatussa risteyksessä päin punaista. Läheltäpiti tilanteita on ollut useita. Pitäisi olla kameratolpat!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulussa ajetaan erittäin hyvin ja maltillisesti. 60- vuotta Oulussa asunut ja paljon maalimaa kiertänyt.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuule, minä olen monet kerrat ollut vähällä jäädä auton alle Oulun keskustassa, kun vihreän valon palaessa olen ylittänyt katua ja samaan aikaan punaista päin on ajanut kaahari ylinopeutta. Nopean reaktiokykyni ansiosta olen selvinnyt säikähdyksellä. Nykyisin liikun kaupungilla "hälytyskellot soiden",

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulussahan huumeiden käyttö on lisääntynyt.Sitten ihmiset ajavat autoa kännykkä kädessä.Eivät ollenkaan huomioi liikennevaloja.Jatkuvasti näkee kun ajavat törkeästi päin punaisia.Eli ei tarvi ihmetellä miksi täällä jatkuvasti pelti rytisee.Ja tulee rytisemään vielä enemmän!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On kieltämättä mielenkiintoista. Minun autoni kylkeen ajoi toinen auto viime syksynä (ajoi punaista päin) - en saanut edes poliisia paikalle hätäkeskukseen soittamisella. Annettiin vain ohjeet, miten toimia vakuutusten kanssa. Syyllinen olisi voinut olla miten humalassa tai huumeissa tahansa, mutta itse piti hoitaa yhteystietojen saanti sun muu. Onneksi kaikki hoitui lopulta parhain päin, mutta en siltikään ymmärrä, miksei "kevyisiin" onnettomuuksiin reagoida edes poliisipartiota lähettämällä. Ilmeisesti tavan kansalaisen pitäisi automaattisesti tietää, miten näissä asioissa toimitaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulussa vain ei riitä poliisiyksiköitä joka kolaripaikalle, on niitä kolareita vain niin palijo. Jos ei ole henkilövahinkoja niin riittää ku piirtää kuvan onnettomuudesta ja kirjaa yhteystiedot osapuolista ja ilmoittaa vakuutusyhtiölle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Poliisit ajelevat ympäri kaupunkia katselemassa, mitä ihmiset tekevät, harrastavat ja kuinka paljon he kuluttavat rahaa (omia rahoja). He ovat väärällä tiellä ja siitä saavat viel kuukausipalkan?!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aika vaikeaa on syyttömän osapuolen ilmoittaa netissä omalle vakuutusyhtiölle, ei onnistu ainakaan minun entisessä yhtiössä. Kyllä sen, joka tunnusti aiheuttaneensa kolarin, pitää se ilmoitus tehdä vakuutusyhtiölle.
Hyvä on tälle kirjalliselle "tunnustamiselle" olla todistajakin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

...tuona aikana. Keli oli melkoista rapakkoa ajaa ja tyypillistä "kiire viikonloppua viettämään".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ikäviä yllätyksiä ja tapahtumia, tilanteen ennakointi on erittäin tärkeää, häiritseehän se kiireellisiä, kun hyvä kuljettaja ottaa huomioon turvavälit ja liukkaan tien vaikutuksen, silti joku vielä tulee siihen pyörällä ja lentää eteen, vaikka pyöräilijän pitää väistää, siinä kolahtaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

onnittelut örvelille. Suomessa saa idioottikin ajaa autoa, mutta halla-ahoa pitää aina muistaa haukkua - se nostaa örvelinkin sivistyneistöön.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Koiran ulkoitus

Kevyenliikenteen väylällä jalankulkija voi kulkea kumpaa reunaa tahansa. Autotien reunassa vasenta reunaa. Lue lisää...
Mosse65

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

24.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image