Oulu

Pateniemen po­lii­sio­pe­raa­tios­sa etsittyjä epäillään useista omai­suus­ri­kok­sis­ta Oulussa, Kempeleessä ja Oulunsalossa

Oulu 14.11.2017 11:37
Kaleva

Oulun poliisi epäilee kahden miehen syyllistyneen lukuisiin omaisuusrikoksiin Oulussa, Kempeleessä ja Oulunsalossa 27. lokakuuta ja 11. marraskuuta välisenä aikana.

Tutkinnanjohtajana toimivan rikoskomisario Jan Sormusen mukaan miesten epäillään murtautuneen liikekiinteistöihin ja autoihin sekä varastaneen autoja.

Toinen miehistä otettiin kiinni poliisioperaatiossa Oulun Pateniemessä sunnuntaina. Toista etsittyä henkilöä ei ole saatu kiinni. Sormusen mukaan hänen henkilöllisyydestään on joitain epäilyksiä. 

Sunnuntainen poliisioperaatio sai alkunsa, kun poliisi sai hälytyksen autovarkauden yrityksestä asuinalueella Pateniemen Konttuurikujalla.

Poliisin aikaisemmin antamien tietojen mukaan auton kimpussa ollut kaksikko tuli yllätetyksi, minkä seurauksena väliin tullutta henkilöä pahoinpideltiin ja ilmoituksen mukaan myös uhattiin aseella.

Kaksikko ehti paeta poliisia, joka jäljitti miehiä muun muassa koirapartion avulla. Koira tavoitti toisen miehistä ja puri häntä tilanteessa jalkaan. 

Tällä hetkellä tapausta tutkitaan useina varkauksina, moottorikulkuneuvon käyttövarkautena, huumausainerikoksena ja pahoinpitelynä. 

Sormusen mukaan kiinniotettua miestä tullaan esittämään vangittavaksi. 

MAINOS

Kommentoi

Liiallinen tarkkuus tieliikenteessä urauttaa, ja aiheuttaa muistiongelmia. Puolensa kaikella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä vaadin, että lisää nopeuskameroita tienvarsiin ja ylinopeuksille nollatoleranssi. Ymmärrätte varmasti, että tämä on sarkasmia. Mut kaikenkaikkiaan, Suomessa ei kannata tehdä enää pikkurikoksia, koska niistä rankaistaan eniten. Ehkä nämä kyseiset heput ovat myös panneet sen merkille. :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No katsopa, ne kamerat ja nopeusrajoitukset perustuu lakiin. Jos ei lakia osaa noudattaa sitten parempi pysyä pois liikenteestä ja muiden ihmisten silmistä ylipäätään

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutinen kertoo poliisin ammattitaidosta sekä perustehtävästä, tulosta tuli. Asianomistajat kiitollisia. Joskus ihmettelen, kuinka tämä ammattikunta jaksaa...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ennen ajettiin SEMETTIÄ betonniasemille siiloon, silloin kesti valut ja muut kohteet. Sitten tuli aika kun ajettiin Rautaruukilta kuonaa lisä aineeksi ( kuonasemetti) jonka piti kyllä olla kestävää❓ silloin kävi mielessä mitähän tästä tulee❓ ja viellä kerkesin kuulla että massat ovat heikkoja. Eihän jäte ole missään milessä hyväksi, että silleen....?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Viesti poistettu

Sama käsittely kelle vaan ja kolmannen kynnen kohdalla kertois jo tekijöiden anoppien syntymäajatki.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kidutus ei kuulu sivistysvaltion tapoihin. Eikä se edes tutkitusti auta, koska kidutettava kertoo ja keksii ihan mitä vain päästäkseen vapaaksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuuluuko sivistysvaltion tapohin ryöstely,varastelu. pahoinpitelyt ja vaikkapa huumeiden luvaton hankinta ja käyttö ??
Hyviä aikoja vaan kaikille "lähimmäisille".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomessahan rikollisiin tekoihin ryhtyneitä paapotaan. On hienot vankilat ja ilmainen ylöspito. Puhumattakaan siitä, että rangaistukset ovat naurettavan keveitä. Tällä menetelmällä vähätellään rehellisen elämäntavan kunnioitettavuutta ja kannustetaan rikoksiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näin on, vankilaoloihin pitäisi tulla muutos ja heti. Työtä, työtä ja työtä tekemään summan edestä, mitä on velvollinen korvaamaan rikoksista, mitä muille aihettanut. Vankilat ei saa olla laiskanlinnoja, joissa käydään punttisalilla ja syödään, sekä nukutaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Verkostoituminen on päivän sana rikollisillakin. Vankilat ovat mitä parhaita verkostoitumiskeskuksia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Osittainen varhennettu vanhuuseläke

Jos eläkekatto tulee voimaan nyt, siis nyt. Se vaikuttaa ensimmäisenä tällä hetkellä 17-18v työuraansa aloittelevilla. I... Lue lisää...
öö ei...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

18.10.

Fingerpori

18.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image