Oulu

Parempi Oulu: Elsa Sipilä tarjoaa apua arjen keskellä

Oulu 22.8.2015 9:20
Kaleva

Elsa Sipilä on Intiössä asusteleva, vara-isoäidiksi ja haltiakummiksin tituleerattu hyväntekijä. Kun oma tukiverkko ja läheiset asuvat kauempana, Elsa tarjoaa apua perheille niin lasten hoidossa, kuin jakamalla vanhankansan viisauksia kahvikupin äärellä.

– Minusta on ihana mennä ja nähdä miten nämä lapset, joita olen ihan pienestä nähnyt, kasvavat ja kehittyvät, Sipilä kertoo videohaastattelussa.

Kävimme tutustumassa kuka on tämä empaattinen rouva, joka rohkeasti soittaa ovikelloa arjen keskellä apuaan tarjoten, ja päästää  vanhemmat hetkeksi hengähtämään esimerkiksi elokuviin.

Kaleva pyysi kesäkuussa oululaisia ilmiantamaan hyviä tekoja jotka tekevät Oulusta paremman paikan elää ja asua. Saimme kymmeniä upeita ehdotuksia ja tarinoita.

Kiitos kaikista "ilmiannoista". Valitsimme tarinoista kuusi erilaista joita kävimme jututtamassa ja julkaisemme ne nyt loppukesän aikana Kaleva.fi:ssä 

Mukana on tuttuja toimijoita kuten Oulun Walkers ja Kiviniemen Meripelastus Ry mutta myös uudempia kaupunkikuvan piristäjiä kuten Oulun Katutaide ry ja vanhusten palvelutaloihin iloa tuovat Pohjan akat. Halusimme tavata myös muutamia hiljaisia hyväntekijöitä eli tavallisia kaupunkilaisia jotka tekevät hyviä tekoja lähimmäistensä hyväksi.

Toivomme, että videot inspiroivat ihmisiä ja innostavat muitakin tekemään omasta elinympäristöstään paremman paikan elää.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Ihana ihminen, joka ei pelkästään puhu kauniita asioita, vaan tekee asioita ihan oikeasti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuu Elsa meillekin, meillä ei ole mitään tukiverkkoja... Kenellekään ei voi kertoa huolista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Juuri tuollaista apua tarvitaan ja tekee hyvälle mielelle! Paljon on sellaisia perheitä, lapsia ja nuoria, jotka eivät saa riittävää tukea, monilla voi olla suhteellisen pienestäkin avusta paljon vaikutusta. Lapsimyönteisyydellä on suuri merkitys, hyvältä tuntuu aina kun vieras ihminen juttelee omalle lapselle ystävälliseen sävyyn vaikkapa kaupassa (silloin kun vanhempi on paikalla, muutoin tietysti joutuu lapsia opastamaan jossain määrin varautuneisuuteen turvallisuuden vuoksi).

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomi ei ole pelkkää lamaa ja ahdistusta. Suomi on myös positiivisuutta ja hyvää tekemistä. HIenoa että nostatte esiin näitä oikein arjen sankareita - jokainen voi helpottaa meidän kaikkien elämää. Kiitokset Elsa Sipilälle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Milloin Marinin hallitus kaatuu?

185 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Onko pakko omistaa auto?

Elämänympyrät jää aika pieniksi ilman autoa, varsinkin kesällä. Lue lisää...
Lady in black

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

26.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image