Oulu

Oulussakin ruokaa kotiin kuljettava Foodora ahmaisee Pizza-onlinen nimensä alle – yhdistymisen ansiosta Foodora nousee Suomen suurimmaksi ruo­an­toi­mi­tus­pal­ve­luk­si

Pizza-online sulautuu tammikuun lopussa Foodoraan. KUVA: Jarmo Kontiainen
Oulu 14.1.2020 16:04
Jarkko Harjumaa

Ruoankuljetuspalvelut Foodora ja Pizza-online yhdistyvät tammikuun lopussa saman nimen alle. Kuljetuspalvelut jatkavat toimintaansa Foodorana. Foodora on toiminut Oulussa reilun vuoden, mutta Pizza-online on ilahduttanut paikallisia jo pidemmän aikaa.

– Ruoan tilaaminen yleistyy vuosi vuodelta. Yhdistämällä kaksi brändiämme voimme tarjota enemmän sekä palvelun käyttäjille että ravintoloille. Ala on suhteellisen uusi ja toimintaa pitää kehittää jatkuvasti, Foodoran Suomen markkinointijohtaja Nora Särkkä sanoo.

Pizza-onlinen asiakkaat voivat jatkaa vanhan sovelluksen ja tunnuksen käyttöä normaalisti. Sovellus päivittyy Foodoraksi ajan kuluessa. Foodoran asiakkaat puolestaan voivat jatkaa vanhojen tunnusten käyttöä, mutta käyttö vaatii uuden Foodora-sovelluksen lataamista.

Särkän mukaan sovelluksen nimeä mietittiin uudistuksen yhteydessä pitkään. Lopulta valinta oli varsin selkeä.

– Koimme, että Pizza-online yhdistetään vahvasti pizzaan, vaikka tarjoamme paljon muutakin. Olikin luonnollista valita brändiksi Foodora.

Yhdistymisen ansiosta Foodora nousee Suomen suurimmaksi ruoantoimituspalveluksi 80 kaupungillaan ja tuhansilla ravintoloillaan. Foodoralla on kuljetustoimintaa Hangosta Enontekiöön. Foodora ja Pizza-online kuuluvat saksalaiseen Delivery Hero -konserniin.

 

MAINOS

Kommentoi

mitä on facebookista lukenut kyseistä firmasta ni on epäluotettava ja toimittajat saa toimitettua ruokia kunnolla ja oli yks juttu liittyi lähettiin joka oli kaiketi ruuan syönyt ni ei mahda kovin moni käyttää enään palveluita

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ketään nieleen tomaattia juustoa öljyä rasvaa kokoajan. Ihmiset kuolee noihin rasvoihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Ville Tavion näkemykset

307 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Amerikkalainen miljardööri lahjoittajana

Tämä uutinen on kyllä monella juttutupalaisella erittäin hankalasti uskottavissa, kun täällä on vuosikaudet tiedetty, et... Lue lisää...
Tuntematon

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

7.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image