Oulu

Oulussa, Raahessa ja Ylivieskassa tehdyistä omai­suus­ri­kok­sis­ta epäillyt ou­lu­lais­mie­het vangittiin

Oulu 7.12.2018 15:55
Kaleva

Ylivieska-Raahen käräjäoikeus tuomitsi kaksi oululaismiestä tutkintavankeuteen perjantaina. Vuonna 1986 ja 1990 syntyneiden miesten epäillään todennäköisin syin syyllistyneen varkauteen Ylivieskassa 4. joulukuuta. Viranomaisten mukaan miehet ovat samalla reissulla käyneet useammassa kohteessa.

Käräjäoikeus katsoi miesten osalta rikosten jatkamisvaaran olevan ilmeinen, josta johtuen kaksikko vangittiin.

Miesten epäillään tehneen useita vastaavia omaisuusrikoksia Oulun, Raahen ja Ylivieskan alueella tämän vuoden aikana. Käräjäoikeuden mukaan matkustuskielto ei ole riittävä toimenpide katkaisemaan rikoskierrettä.

MAINOS

Kommentoi

Kyllä on ihan oikein ja tuiki tarpeellista laittaa tuoreeltaan tuumimaan tekojaan koppihoitoon käräjiin asti. Tuomion jälkeen suoraan sitten "lusimaan" . Ensikertalaisille varsinkin opettavainen kokemus. Saattaa tulla mieleen, että tämä kerta riittää lopuksi iäksi.
Vanhat, elämänsä laitapuolella viettäneet, pyrkivät " vanhaan, hyvään aikaan " talveksi linnaan pyryä ja pakkasta pakoon tekemällä pikku rikoksia syksyllä. Sitten tuli aika, kun linnaankin joutui jonottamaan, tai sai vain sakot ja ehdonalaista,

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

15.2.
Jänis jumitti Rajakylässä, mutta eipä hätää – palokunta tuli ja päästi pupujussin pälkähästä
15.2.
Latvalalle karmea pettymys Ruotsin MM-rallissa – "Yritin ajaa liian kovaa suhteessa olosuhteisiin"
15.2.
Kempeleläinen Emmi Pälvilä on palkintosijoja kahmiva magneetti – lehtien ja kirjeiden lajittelu Postissa vaihtuu hetkessä cheertanssiin
15.2.
Ministeriö aloittaa jätelainsäädännön uudistamisen – Muutoksen taustalla on uusi EU:n jätedirektiivi
15.2.
Trumpin törkeys oli Nastyn alkusysäys – Koreografi Susanna Leinonen: "Tuntuu, että luisumme taaksepäin naisten oikeuksissa"
15.2.
Kun Tiina, 40, kokeili seksin myymistä ensimmäisen kerran, hän hämmästyi asiakkaiden paljoudesta – Tällaisia ovat Tiinan työpäivät ja asiakkaat Tilaajille
15.2.
Oulun vanhojen tanssit videolla

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa lännen ja lounaan välinen tuuli on voimakasta illalla, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Maan pohjoisosassa sekä Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa luoteistuuli on voimakasta keskiyöllä, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Suomalaiset SS-sotilaat

367 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juttutupa, läpileikkaus oululaisista

Minä mitään vääristele! Se on vain propagandaa!! Samaahan se suotaa tenavakin vailla mitään faktaa, vuodesta toiseen itk... Lue lisää...
Tanhutähti

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

16.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image