Oulu

Tilaajille

Oulun ydin­kes­kus­tas­sa no­peus­ra­joi­tuk­set laskevat kol­meen­kymp­piin – "Mah­dol­li­ses­sa on­net­to­muu­des­sa vakavan louk­kaan­tu­mi­sen tai kuoleman to­den­nä­köi­syys pienenee"

On ihan hyvä juttu, että nopeudet keskustan alueella pienenevät, vaikka kovin suurta turvattomuutta katujen varsilla ei ole ilmennyt, tuumii taksia Oulussa ajava Henri Puhakka. KUVA: Teija Soini
Oulu 24.4.2019 9:10
Antti Ervasti

Oulun kaupungin ydinkeskustan nopeusrajoitukset lasketaan 30 kilometriin tunnissa. Osa pääkaduista jää kuitenkin edelleen neljänkympin rajoituksen piiriin. Muutos tehdään turvallisuussyistä. Alenevien rajoitusten ei uskota hidastavan liikennettä.

Kaupungin ydinkeskustan ruutukaava-alueen nopeusrajoituksia lasketaan 30 kilometriin tunnissa alueella, jossa pääsääntöisesti on ollut nykyään 40 kilometrin tuntinopeusrajoitus. Osaan pääkaduista jää 40 kilometrin tuntirajoitus.

Tilaajille

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Uutisvirta

85
Mielikuvat, populismi ja politiikan ääripäät puhuttivat keskustalaisessa kesäillassa – Sipilä: "Maailmankirjat ovat eri asennossa kuin neljä vuotta sitten"
55
Puheenaihe: Tarvitaanko Suomeen kaivosvero?
52
Pääministeri Rinne uskoo, että sivu suun menneet johtopaikat edesauttavat Jutta Urpilaisen pääsyä komissaariksi
39
Lapsen ei tarvitse opettaa itseään, muistuttaa Opetushallitus – opetusneuvos teroittaa opettajien roolia: "Kaiken pitää olla suunniteltua"
30
Törkeästä veropetoksesta epäilty mies pakeni nuuskalastin kanssa, oli ajaa tullimiesten päälle Tervolassa – poliisi tutkii asiaa murhan yrityksenä
28
Vuodetut asiakirjat luovat karun kuvan sopimuksettoman brexitin vaikutuksista – Britanniaa saattaa uhata pula polttoaineesta, ruuasta ja lääkkeistä
19
Sammaltien muuttaminen yleiskaavassa työpaikka-alueeksi huolettaa asukkaita – "Uusia rakennuslupia voi nykytilanteessa saada, mutta hakijaa informoidaan yleiskaavasta, ympäröivästä alueesta ja siihen liittyvistä riskeistä"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: 
Maan pohjois- ja länsiosassa etelätuuli on voimakasta aamulla ja aamupäivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hoitajien palkkoja pitää leikata

Tuollaisia juttuja tulee, kun tietyt ihmisrymät ei käytä kondomia Lue lisää...
Skeptikko

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image