Oulu

Oulun Vihreiden ehdokaslista on valmis

Oulu 19.1.2019 19:03
Kaleva

Oulun vaalipiirin Vihreät ry on nimennyt kaikki 18 ehdokastaan eduskuntavaaleihin 2019.

Ehdokkaiden keski-ikä on vähän yli 37 vuotta. Nuorin ehdokas on 18-vuotias ja vanhin 56-vuotias.

Oulun Vihreiden ehdokaslistalla ovat Esa Aalto, 36, Oulu, Timo Ahvenainen, 32, Ylivieska, Mika Flöjt, 44, Kuusamo, Satu Haapanen, 49, Oulu, Latekoe Lawson Hellu, 56, Oulu, Toni Holappa, 19, Oulu, Jaana Isohätälä, 30, Oulu, Monika Kangas-Siira, 46, Liminka, Silja Keränen, 34, Kajaani, Hanne Kokko,39, Nivala, Jenni Pitko, 32, Oulu, Paula Pohjanrinne, 51, Kempele, Anne Sormunen, 46, Sievi, Seppo Sorvari, 44, Raahe, Marjo Tapaninen, 45, Oulu, Sofia Tervakangas, 18, Oulu, Susa Vikeväkorva, 26,Oulu, Antti Yrjölä, 27, Oulu.

Vihreät tavottelevat tällä listalla kolmea kansanedustajaa. Oulun vaalipiirin Vihreiden eduskuntavaalikampanjassa keskeisiä teemoja ovat ilmastonmuutoksen torjunta, yhdenvertaisuuden edistäminen, koulutuksen kunnianpalautus ja köyhyyden torjuminen.

MAINOS

Kommentoi

Tämä juuri on vihreiden ongelma Oulussa. Hyvää ehdokasta ei löydy jolla olisi edes jotain järkevää ohjelmaa ja sanottavaa mielessä. Itse haluaisin äänestää vihreitä mutta kun ei viimeisen kolmenkymmenen vuoden aikana ole varteenotettavaa ehdokasta ollut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuusamossa on tilaa niin kaivoksille kuin matkailulle (lue: Ruka, tuo Levin kaksoiskappale). Uraania on kaikissa kallioissa ja koskissa joka tapauksessa, aivan kaivannaiselinkeinoista riippumatta. Säteilypaniikia lietsova Mika Flöjt voisi hieman rauhoittua ja tarkastella asioita objektiivisesti ja rationaalisesti -mikäli kykenee.
Entä mitä mieltä Flöjt mahtaa olla tulevasta hävittäjähankinnasta, viime sodissa kahteen kertaan hävitetyn Kuusamon edustajana? Pitäisikö kellahtaa ketarat ojossa selälleen vai hankkia vähintään nykyistä vastaava määrä kaikkein ketterimpiä, taloudellisimpia ja hieman yli puolen kilometrin tienpätkältä -ilman jarruvarjoja tai peräkoukkuja- operoimaan kykeneviä koneita? Tähän voidaan palata, kunhan ensin saadaan selkoa lukumäärästä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vihreät on monille se ainoa vaihtoehto politiikan saralla. Nuoria ihmisiä tulevaisuuden asialla, kaikkien asialla!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitäs Vihreät möisivät sähkönjakeluverkon myymisen jälkeen? Suomen terveydenhuollon? Finnairin? Puolustusvoimat?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

54
Suomen Yrittäjien kysely: Enemmistö lisäisi paikallista sopimista työpaikalla –  "Matala työllisyysaste on suurin köyhyyden syy ja hyvinvoinnin uhka"
44
Analyysi: Politiikasta vetäytyvä Anne Berner on yhden kauden tuulettaja – keskustaryhmästä lähtee jälleen yksi edustaja pois vapaaehtoisesti
33
Pikavippien mainonta muuttunut entistä aggressiivisemmaksi – ministeri Häkkänen: "Täysin harhaanjohtavaa ja houkuttelee velkakierteeseen"
29
Metsästyskortilla äänestämään? – Kysyimme, voisiko äänestysikärajan laskea osan kohdalla 16 vuoteen
9
Raahen Laivan kultakaivoksella alkamassa yt-neuvottelut, neuvottelujen piirissä alle 50 henkilöä
7
Kiimingin Jokirannan koulukaava etenee, lukion ja kirjaston rakennukset osoitetaan suojeltaviksi
6
Oulussa laaditaan teemayleiskaava kulttuuriympäristöille

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Koko maassa lukuun ottamatta Lapin maakuntaa sekä Pudasjärven, Kuusamon ja Taivalkosken kuntia pohjoisen ja luoteen välinen tuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Ajokeli on huono maan länsiosassa sekä Kymenlaakson maakunnassa tienpintojen jäätymisen vuoksi. Ajokeli on huono Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumisateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image