Oulu

Oulun tuomiokirkko avaa ovensa hiljentymistä varten lauantaina

Tuomiokirkkoon voi mennä hiljentymään lauantai-iltana. KUVA: Peura Pekka
Oulu 12.1.2019 14:24
Kaleva

Oulun tuomiokirkko avaa ovensa hiljentymistä varten tänään lauantaina. Kirkko on auki kello 16–18. 

Kirkossa on mahdollista keskustella kirkon työntekijöiden kanssa. Myös sunnuntai-iltana kello 18 järjestettävässä Tuiran kirkon iltamessussa on mahdollista jutella kirkon työntekijöiden kanssa. 

Oulun kirkkoherrat esittivät myöhään perjantai-iltana antamassaan kannanotossa järkytyksensä Oulun seksuaalirikosepäilyjen johdosta.

– Oulussa poliisin tietoon tulleiden nuorten ja lasten hyväksikäyttötapaukset ovat järkyttäneet meitä ja koko kaupunkia syvästi. Suru on yhteinen, kannanotossa todetaan. 

 

Samalla kerrottiin, että huomenna sunnuntaina kirkoissa rukoillaan rikosten uhrien ja heidän läheisestensä, sekä kaikkien niiden puolesta, joita Oulun tapahtumat tapahtumat järkyttävät.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Muun muassa tämän tällaisen palvelun vuoksi, olen Evl. kirkon jäsen. Olen todella huono kristitty itse. Kun on kirkon jäsen, niin sillä olen nähnyt mahdollisuutta auttaa muita vaikeuksissa olevia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No parempihan se on myöhään kuin ei milloinkaan voivotella. Tais olla kirkko joka oli vastaanottamassa ja valmiina jopa piilottelemaan paperittomia tulijoita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.


Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

SAIRAIDEN PILKKAAMINEN.

Vai puolustat erilaisia ihmisiä etkä ole niitä tuijottanut?? Ainakin Lesta-Sipilä ei ole kuulunut tähän joukkoon. Olipa ... Lue lisää...
jerme

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

15.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image