Oulu

Oulun seurakunnissa il­ta­päi­vä­toi­min­taa 1.–2.-luok­ka­lai­sil­le, Myllyojan Reppukerhoon ehtii vielä ilmoittautua

Arkistokuva. KUVA: EPA / arkistokuva / EPA
Oulu 7.8.2017 12:01
Kaleva

Oulun seurakunnissa järjestetään iltapäivätoimintaa 1.–2.-luokkalaisille 10. elokuuta alkaen. Ryhmissä on mahdollista askarrella, leikkiä ja levätä. Välillä kerhossa myös hiljennytään pohtimaan lapselle tärkeitä kysymyksiä elämästä ja Jumalasta.

Oulun seurakunnat pitävät kaupungin kanssa yhteistyössä iltapäivätoimintaa Heikkilänkankaan, Hintan, Hiukkavaaran sekä Talvikankaan kouluissa. Iltapäivätoimintaa on koulupäivinä kello 11–16.30.

Iltapäivätoimintaa ohjaavat seurakunnan lastenohjaajat. Kaupungin kanssa yhteistyössä järjestettävän iltapäivätoiminnan maksu on 100 euroa kuukaudessa.

Kouluissa pidettävään iltapäivätoimintaan on ollut haku jo alkuvuodesta, mutta vapaita paikkoja voi vielä kysellä lapsityönohjaajalta.

Reppukerhossa voi leikkiä ja tehdä läksyt

Myllyojan seurakuntatalossa järjestetään 14. elokuuta alkaen ensimmäistä kertaa reppukerho, joka kokoontuu maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 12–15.30.

– Kerhon tarkoitus on tarjota vaihtoehto yksin kotona olemiseen 1.–2.-luokkalaisille kahtena iltapäivänä viikossa. Kerhossa on mahdollisuus leikkiä, tehdä läksyjä, ulkoilla ja touhuilla kavereiden kanssa turvallisten aikuisten seurassa, Oulujoen seurakunnan lapsityönohjaaja Maaret Sulkala kertoo.

Reppukerhoon ilmoittautuminen on käynnissä 13.8. saakka osoitteessa www.oulunseurakunnat.fi/tapahtumat. Kerhoon voi käydä tutustumassa kaksi kertaa maksutta.

Reppukerhon lukukausimaksu on 50 euroa, joka veloitetaan sekä syys- ja kevätlukukaudelta. Maksu sisältää välipalan.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Miksi aina puhutaan köyhyydestä.

Hallitusvalittelijat ovat tyytymättömiä omaan elämäänsä samoin kuin ay-valittelijat, jotka avaavat joka päivä ainakin yh... Lue lisää...
miksi aina haukutaan...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

25.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image