Oulu

Oulun raiskaukset tänään Poliisi-tv:ssä

Nuori nainen raiskattiin tammikuussa Hupisaarilla Oulussa.
Oulu 25.1.2007 13:52 | Päivitetty 25.1.2007 15:13
Kaleva
Oulussa vuodenvaihteen molemmin puolin tapahtuneet raiskaukset ovat tänään torstai-iltana esillä Ylen kakkoskanavalla Poliisi-tv:ssä. Rikoskomisario Kari Rantanen kertoo kuvausryhmän käyneen Oulussa maanantaina. Raiskaustutkinnoissa ei ole tapahtunut läpimurtoja.

Illan lähetyksessä kerrotaan molemmista tutkinnassa olevista raiskauksista. Oulun poliisi yrittää television avulla saada tapauksista yleisövihjeitä. "Olen edelleen vankasti sitä mieltä, että ainakin Otto Karhin tapauksen osalta täytyy olla havaintoja", Rantanen sanoo.

Tuoreempi raiskaus tapahtui niin lähellä vilkasta Kasarmintietä, että havaintoja tapauksesta tai ainakin tuntomerkkeihin sopivasta liikkujasta voisi olla.

Poliiisi-tv:n apua on käytetty Oulussa rikostutkimuksen apuna monesti aikaisemminkin. "Olen ollut väkivaltatutkinnan johtaja vuodesta 1993. Sinä aikana Poliisi-tv on ollut apuna kymmeniä kertoja. Vihjeitä on saatu monestikin", Rantanen kertoo.

Rantasen mukaan tv:stä on apua, sillä lähetyksessä rikosten tapahtumapaikat havainnollistuvat yleisölle. Poliisi-tv:llä on keskimäärin 700 000 katsojaa. Oulun raiskauksista kertova jakso esitetään tänään torstaina kello 22.05.

Oululainen 26-vuotias nainen raiskattiin joulukuun puolivälissä lauantaita vasten yöllä Otto Karhin puistossa. Tajuttomaksi takaapäin lyöty nainen epäilee tulleensa usean miehen raiskaamaksi.

Hupisaarilla raiskattiin veitsellä uhaten lauantaina 13. tammikuuta aamuyöllä 18-vuotias Oulun seudulta kotoisin oleva nainen. Poliisi etsii noin 180-senttistä miestä, jolla on tummat lyhyet hiukset. Mies oli pukeutunut mustaan huppariin.

Poliisi kaipaa havaintoja molemmista tapauksista.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

18:53
Suuta ei hoideta tarpeeksi – hammaslääkäriin pitäisi mennä kahden vuoden välein eikä kuin kampaajalle "tarvittaessa" Tilaajille
18:45
Suomen ampumahiihtäjät jäivät 20 parhaan ulkopuolelle MM-parisekaviestissä
18:20
EU:n rahoituskehysneuvottelut alkoivat – Emmanuel Macron: "Tämä voi viedä useita tunteja, useita öitä ja useita päiviä"
18:17
Naisten maailmancup-kauden pisin kisa oli tuskien taivalta Pärmäkoskelle – "Olisi pitänyt juoda useammin"
18:04
Miksi sosiaalinen media tulvii kuvia, joissa kilistellään skumppalaseja? "Alkoholi on helppo luksus, koko kansan mindfullness ja timanttikoru" Tilaajille
17:49
Mat­kai­li­ja putosi kelkan kyy­dis­tä ja louk­kaan­tui Ro­va­nie­mel­lä
17:04
Riisitunturin lähtöpisteessä Posiolla paha ruuhka – matkailijoita kehotetaan käyttämään kimppakyytejä tai vaihtamaan kohdetta
44
Nyt se on tutkittu – moni pitää vihreään kuluttamiseen kannustamista vastenmielisenä tuputtamisena
39
Karjasilta on kaikesta huolimatta vielä yksi maamme yhtenäisemmistä jälleenrakennusalueista – joitain käsittämättömiä kötöstyksiä löytyy Lukijalta
28
Kärpät säilytti sarjataulukon piikkipaikkansa nihkeähköllä voitolla sarjajumbosta – Sportin Dufva: ”Paras tänään näkemäni maalintekijä oli Hannu Hilli Oulun Värisilmästä”
25
Uudet liikennemerkit tulevat Suomen teille – keltainen viiva vaihtuu valkoiseen
24
Lehto Group aloittaa yt-neuvottelut, yhtiön koko vuoden tulos reilusti tappiolla – neuvottelujen piirissä 400 ihmistä, yli sadan työt vaakalaudalla
21
Oulun joukkoliikenteen lippuja voi pian ostaa automaateista seitsemästä eri paikasta – Lentokentälle tulossa kaivattu yhden bussimatkan ostomahdollisuus
14
Keskustan puheenjohtaja Kulmuni Mikko Kärnän seksiviesteistä: "Kaikille sattuu välillä myös tyhmyyksiä"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu erittäin huonoksi aamusta alkaen Etelä-Lapissa lumipyryn vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöstä alkaen Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Etelä-Pohjanmaan maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamusta alkaen maan itäosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Keski-Lapissa ja Pohjois-Lapissa lumi- tai räntäsateen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image