Oulu

Oulun poliisin yö: Kiinni jäivät 19-vuotias kempeleläinen rattijuoppo ja huu­me­kul­jet­ta­ja Haukiputaalla

KUVA: Jussi Leinonen
Oulu 11.7.2018 6:21
Kaleva

Oulun poliisille tuli tiistaina hieman ennen puolta yötä ilmoitus mahdollisesta humalaisesta auton kuljettajasta Kempeleen McDonaldsin pihalla.

Paikalle mennyt poliisipartio huomasi McDonaldsin pysäköintialueella pakettiauton, joka oli lähtenyt liikkeelle. Auton kuljettajana oli kempeleläinen 19-vuotias mies, joka puhalsi alkometriin rattijuopumuksen rajan ylittävän lukeman.

Kuljettaja määrättiin poliisin toimesta väliaikaiseen ajokieltoon. Häntä epäillään tässä vaiheessa rattijuopumuksesta.

Tiistaina hieman aikaisemmin poliisipartio pysäytti Haukiputaan Jokelantiellä henkilöauton, jonka kuljettajan epäillään poliisin tekemien tutkimusten perusteella kuljettaneen autoa huumaavan aineen vaikutuksen alaisena.

Poliisi epäilee autoa kuljettanutta 44-vuotiasta miestä rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Miehellä ei myöskään ollut ajo-oikeutta, joten epäiltyihin rikoksiin lisätään vielä kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta.

MAINOS

Kommentoi

Olikohan tuossa huumekuskin tapauksessa kyse mahdollisesti huumaavista lääkkeistä? Olisi tosi hyvä jos näissä samalla kerrottaisiin, että mikä aine on kysessä, niin ehkäpäs voisimme joskus ongelmalle jotain tehdä. Tuntuma nimittäin on, että kyseessä on suurimmaksi osaksi huumaavat lääkkeet ja silloin tässä ongelma on kansainväliset lääkefirmat jotka puskevat markkinoille loputtomasti "lääkkeitään". Ehkäpäs olisi aika laittaa nämä lääkefirmat vastuuseen ja heiltähän ei rahat lopu eli siellä on mistä voitaisiin yhteiskunnalle korvauksia hakea esimerkiksi poliisin työajan korvaamiseen.

En oikein jaksa uskoa, että tässäkään tapauksessa kyseessä olisi aito huume, sillä aidot huumeet ovat sellaisia, että ei siinä autoilemaan lähdetä. Amfetamiini on ehkä poikkeus, mutta en siitä olisi kovin hermona, sillä sotilaslentäjätkin ovat käyttäneet tiukissa tilanteissa amfetamiinia ja he sentään ohjaavat lentokonetta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllähän huumeet ovat aika yleisiä.Niitä käytetään aika huolettomasti.Lisäksi luullaan,että autolla voi ajaa.Kuriin ja kiinni..kunnon rangaistukset vaan näille hällä väliä tyypeilleki.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Maan länsiosassa, Kymenlaakson maakunnassa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Koillismaata sekä Lounais-Lapissa lounaistuuli on voimakasta päivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hyvätuloisten asumistuki

Ei muuta, kuin ala teettämään remonttia ja palkkaa remonttia tekemään joku firma, niin saat sinäkin kotitalousvähennykse... Lue lisää...
OLD ENOUGH

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

20.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image