Oulu

Oulun Päivät käynnistyy perjantaina – avaus­vii­kon­lop­pu­na voi tutustua vesitornin maisemiin ja ajella lät­tä­hat­tu­ju­nal­la

50-vuotisjuhliaan viettävä Puolivälinkankaan vesitorni on avoinna yleisölle Oulun Päivien avausviikonloppuna. KUVA: Matti Räty
Oulu 10.6.2019 10:09
Mirko Siikaluoma

Kaupunkifestivaali Oulun Päivät käynnistyy tulevana viikonloppuna. Kolmeviikkoisen festivaalin avausviikonloppuna nähdään muun muassa oululaislähtöisten tekijöiden elokuvia ja palkitaan vuoden positiivisin oululainen.

Avausviikonloppuna ohjelmassa on nelisenkymmentä tapahtumaa. Perjantai-iltapäivällä Rotuaarilla järjestettävässä Lonely Planet Oulu -tapahtumassa muun muassa tehdään lauluja kuntalaisten antamien vihjeiden pohjalta ja järjestetään katuhaitaritanssit.

Perjantaina elokuvateatteri Starissa järjestetään useamman tunnin kestävä Leffakimara, jossa esitetään kolmen oululaislähtöisten elokuvantekijän elokuvaa: Miehiä ja poikia, Hevireissu ja Kaiken se kestää. Paikalla tapahtumassa on myös elokuvien tekijöitä.

Lauantaina Rotuaarin lavalla palkitaan vuoden positiivisin oululainen. Lauantaina ja sunnuntaina Oulun kaupunginteatterin takana Oululaisten jokisuisto -tapahtumassa voi tutustua erilaisiin tapoihin liikkua Oulun suistoalueella.

Avausviikonlopun ohjelmassa ovat myös ajelut lättähattujunalla, 50-vuotisjuhliaan viettävän Puolivälinkankaan vesitornin avoimet ovet sekä Never Grow Old -festivaali. Oulun Päiviä vietetään 14. kesäkuuta lähtien ja 7. heinäkuuta saakka.

MAINOS

Kommentoi

Pääseekö tuonne muuten kuin portaita pitkin? Kyllä, olen vähän laiska mutta niin ovat lapset ja vauvakin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siinä olisi Ouluun ja Puokkarille uusi vetonaula kun joku hoksaisi perustaa kahavilan tuonne vesitorniin...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyviä tapahtumia🤑 Saisi vesitorni olla useammankin kerran vuodessa auki, kun harvoin osuu Suomeen Kesäkuussa💸
Lapsille hienoja kokemuksia🤑

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.


Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

SAIRAIDEN PILKKAAMINEN.

Vai puolustat erilaisia ihmisiä etkä ole niitä tuijottanut?? Ainakin Lesta-Sipilä ei ole kuulunut tähän joukkoon. Olipa ... Lue lisää...
jerme

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

15.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image