Oulu

Oulun luot­ta­mus­hen­ki­löi­den si­don­nai­suu­det julki

Oulu 1.2.2013 10:22 | Päivitetty 1.2.2013 12:29
Kaleva

Oulun kaupungin 70 luottamushenkilöstä 51 on ilmoittanut sidonnaisuutensa. Ilmoitus koskee toimeen kuulumattomia tehtäviä ja taloudellisia sidonnaisuuksia.

Luottamushenkilöille on tarjottu mahdollisuus ilmoittaa sidonnaisuutensa julkisuuteen. Ilmoitus perustuu vapaaehtoisuuteen.

Ilmoituksen ovat voineet tehdä kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen varsinaiset jäsenet sekä kaupunginhallituksen varajäsenet.
 
Luottamushenkilöiden sidonnaisuudet on julkaistu Oulun kaupungin internet-sivuilla osoitteessa http://www.ouka.fi/sidonnaisuudet.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Minusta kaikki kansan edustajat ovat jäävejä hoitamaan kunnallisia luottamustoimia eikä heitä pitäisi toimiin valita .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt vois Kalevakin tehdä tutkivaa journalismia ja selvittää annettujen tietojen todenperäisyyden tai lähinnä antamattomien tietojen puuttumisen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aivan yhtä tyhjän kanssa nuo ilmoitukset. Monella ihan tyhjät tiedot. Ja miten yrittäjänä vaaleissa esiintynyt kepulainen ei ilmoita yrityksestä mitään tietoja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

19 arinan juoksupoikaa tai arinan hallituksessa istuvaa ei kehtaa edes tulla nykyisillä tekosillaan päivänvaloon senverran härskiä nykymeno on ollut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulun kaupungissa on muuten enemmän kuin 70 luottamushenkilöä. Nyt julkaistut tiedot koskevat valtuutettuja ja kaupunginhallitusta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niinpä, missä viipyvät loppujen ilmoitukset??? Onko niin, että ympäristökuntien (liittyneiden kuntien)edustajien ilmoitukset loistavat poissaolollaan? Ei ole vissiin totuttu oikein avoimmuuteen siellä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jännästi vasemmisto ja sdp edustajat lähes poikkeuksetta Tradekan edustajiston jäseniä ... toivottavasti tästä ei tule mitään eturistiriitaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mielenkiintoista luettavaa! Tekisikö joku tilastoa merkittävimmistä sidonnaisuuksista? On hyvä ja huono asia, että poliitikko on monessa mukana. Aikamoisia vastuita tulee hallitusten jäsenyyksistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksei ilmoittamatta jättäneitä luetella missään? Avoimuus on kaikkien etu, ainakin jos ei ole mitään peiteltävää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niinpä ja puuttuvien lista myös esille ja mukaan myös varavaltuutetut. Sielläkin on sellaisia, jotka ovat aiemmin istuneet valtuutettuna ja yhtäaikaa Op:ssa, Arinassa ym. Samat naamat noissa näkyy olevan. Ensi kerralla äänestyksessä otan tuon listan tueksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

27
Urheiluseuran kausikortin voi lainata kirjastosta jo useissa kaupungeissa – Oulun Kärpät ei innostu ilmaisten kausikorttien jakamisesta
21
Avohakkuut historiaan -kansalaisaloite luovutetaan eduskunnalle – keräsi yli 60 000 nimeä
20
Iso urheilukortteli alkaa nousta Hiukkavaaraan – kuntosalin ja padelhallin käsittävä kuntokeskus saattaa olla pystyssä jo vuoden päästä
20
Suomi ehdottaa: Lehdistönvapauden rikkominen voisi jäädyttää jäsenmaan EU-varat
18
"Venäläiset ovat kauhean kiinnostuneita, missä sakon voi maksaa heti" – Virolaisille Suomessa rapsahtaneet sakot jäävät enimmäkseen maksamatta
18
Björn Wahlroos antaa kyytiä Rinteen hallitukselle: "Yhtään julkista menoa ei leikata, eikä yksikään ammattiyhdistykselle epämieluisa työmarkkinauudistus etene"
16
Linnanmaan uimahallin rakentamista ei saa lykätä – on vaikea kuvitella, mikä julkinen investointi olisi parempi Lukijalta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Varsinais-Suomen, Satakunnan, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lounaistuuli on voimakasta iltapäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Ajokeli on huono Kainuun ja Lapin maakunnissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Maataloustuet.

118 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Vihreä sisäministeri ?

Nykyhallituksessa on pelottavan paljon henkisesti lapsen tasolle jääneitä ministereitä. Lue lisää...
Todella huolestuttaa

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

22.10.

Fingerpori

22.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image