Oulu

Oulun luot­ta­mus­hen­ki­löi­den si­don­nai­suu­det julki

Oulu 1.2.2013 10:22 | Päivitetty 1.2.2013 12:29
Kaleva

Oulun kaupungin 70 luottamushenkilöstä 51 on ilmoittanut sidonnaisuutensa. Ilmoitus koskee toimeen kuulumattomia tehtäviä ja taloudellisia sidonnaisuuksia.

Luottamushenkilöille on tarjottu mahdollisuus ilmoittaa sidonnaisuutensa julkisuuteen. Ilmoitus perustuu vapaaehtoisuuteen.

Ilmoituksen ovat voineet tehdä kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen varsinaiset jäsenet sekä kaupunginhallituksen varajäsenet.
 
Luottamushenkilöiden sidonnaisuudet on julkaistu Oulun kaupungin internet-sivuilla osoitteessa http://www.ouka.fi/sidonnaisuudet.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Minusta kaikki kansan edustajat ovat jäävejä hoitamaan kunnallisia luottamustoimia eikä heitä pitäisi toimiin valita .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt vois Kalevakin tehdä tutkivaa journalismia ja selvittää annettujen tietojen todenperäisyyden tai lähinnä antamattomien tietojen puuttumisen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aivan yhtä tyhjän kanssa nuo ilmoitukset. Monella ihan tyhjät tiedot. Ja miten yrittäjänä vaaleissa esiintynyt kepulainen ei ilmoita yrityksestä mitään tietoja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

19 arinan juoksupoikaa tai arinan hallituksessa istuvaa ei kehtaa edes tulla nykyisillä tekosillaan päivänvaloon senverran härskiä nykymeno on ollut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulun kaupungissa on muuten enemmän kuin 70 luottamushenkilöä. Nyt julkaistut tiedot koskevat valtuutettuja ja kaupunginhallitusta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niinpä, missä viipyvät loppujen ilmoitukset??? Onko niin, että ympäristökuntien (liittyneiden kuntien)edustajien ilmoitukset loistavat poissaolollaan? Ei ole vissiin totuttu oikein avoimmuuteen siellä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jännästi vasemmisto ja sdp edustajat lähes poikkeuksetta Tradekan edustajiston jäseniä ... toivottavasti tästä ei tule mitään eturistiriitaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mielenkiintoista luettavaa! Tekisikö joku tilastoa merkittävimmistä sidonnaisuuksista? On hyvä ja huono asia, että poliitikko on monessa mukana. Aikamoisia vastuita tulee hallitusten jäsenyyksistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksei ilmoittamatta jättäneitä luetella missään? Avoimuus on kaikkien etu, ainakin jos ei ole mitään peiteltävää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niinpä ja puuttuvien lista myös esille ja mukaan myös varavaltuutetut. Sielläkin on sellaisia, jotka ovat aiemmin istuneet valtuutettuna ja yhtäaikaa Op:ssa, Arinassa ym. Samat naamat noissa näkyy olevan. Ensi kerralla äänestyksessä otan tuon listan tueksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Satakunnan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Tornio, Enontekiö ja Utsjoki.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Naton vastustus hiipuu

217 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Mansikka maalle töihin?

Vai halventava kirjoitus? Suorastaan rikastuttava kirjoitus tuo oli. 17E/h. Se on nuorelle hyvä palkka. Ota laiska neuvo... Lue lisää...
Roverauta

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

16.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image