Oulu

Oulun Lumo-va­lo­fes­ti­vaa­li hakee paikallisia oh­jel­ma­si­säl­tö­jä – taidelaji on vapaa

Oulun Lumo-valofestivaali järjestetään marraskuussa kuudennen kerran. KUVA: Jarmo Kontiainen
Oulu 13.6.2018 11:39 | Päivitetty 13.6.2018 11:43
Kaleva

Oulun Lumo-valofestivaali etsii paikallisten toimijoiden toteuttamia ohjelmasisältöjä. Festivaalin teema on tänä vuonna TUNTEET. Valofestivaalille ehdotuksensa jättävä toimii oman sisältönsä tuottajana ja vastaa esityksestään. 

Taidelaji on vapaa. Ohjelmasisällöksi kelpaa esimerkiksi teos, yksittäinen tapahtuma tai tapahtumasarja. Ainut ehto ohjelmasisällölle on, että siihen liittyy jollain tavalla valo. Lisäksi teosten täytyy olla kaikille avoimia ja ilmaisia.

Festivaalialue käsittää Oulun ydinkeskustan alueen. Alueen rajoina toimivat Vänmanninsaari, Uusikatu, Albertinkatu ja Linnankatu. Jos ehdotettu teos on pieni, voi sitä esittää myös Oulun muihin kaupunginosiin.

Sisällön toteutuksesta maksetaan enintään 1000 euron palkkio. Ehdotuksia voi jättää sähköpostitse osoitteeseen lumolightfestival@ouka.fi. Ehdotukset tulee jättää maanantaihin 27.8. kello 12 mennessä.

Valofestivaali järjestetään marraskuussa 23.-25.11 kuudennen kerran. Valofestivaalin järjestäjänä toimii Oulun kaupunki yhdessä eri toimijoiden kanssa.

MAINOS

Kommentoi

Toivottavasti porukkaa lähtee mukaan taas näihin. Kivaa valotaidetta pimeään marraskuun Ouluun. Tyttären kans käyty joskus käveleen ja katteleen noita. Tuli molemmille hyvä mieli, ja tyttökin muistanu monesti sanoa jälkeenpäin, kuin hienoja ne valot oli.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mä toivoisin että tämä eurojen haaskaaminen loppuisi tämmösiin tapahtumiin!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos opittaisiin nauttimaan pimeydestä. Voisii festarit siihenkin kehitellä, ehkä halvemmalla. Eikös ne valojuhlat maksa satoja tuhansia veronmaksajilta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Miksi aina puhutaan köyhyydestä.

Hallitusvalittelijat ovat tyytymättömiä omaan elämäänsä samoin kuin ay-valittelijat, jotka avaavat joka päivä ainakin yh... Lue lisää...
miksi aina haukutaan...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

25.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image