Oulu

Oulun Liikekeskus ry teki yh­teis­työ­so­pi­muk­sen entisen vetäjänsä Heikki Viertolan kanssa - toimii myös vt. toi­min­nan­joh­ta­ja­na

Liikekeskus ry:n tilapäiseksi vetäjäksi palaava Heikki Viertola valittiin Rotuvaariksi vuonna 2014. KUVA: Maiju Torvinen
Oulu 13.10.2017 13:18
Antti Pasanen

Oulun Liikekeskus ry on solminut yhteistyösopimuksen aiemmin yhdistystä vetäneen ja sittemmin eläkkeelle siirtyneen Heikki Viertolan kanssa.

Hänen työnsä keskittyy yhdistyksen mukaan Liikekeskuksen ja Narikan nykyisten toimintojen "kehittämiseen ja terävöittämiseen".

Viertola aloittaa saman tien ydinkeskustan alueen yritysten keskuudessa selvitystyön siitä, millaisia ydinkeskustan yritykset haluavat keskustan toimintojen olevan ja kuinka Liikekeskus ry:n toimintoja pitäisi kehittää, jotta ne vastaavat näihin vaateisiin.

Viertolan tehtävänä on myös selvittää Liikekeskuksen ja Narikan yhteistyön kehittämistä kaupungin kanssa. Oulun kaupungin kanssa on voimassa yhteistyösopimus, joka on tarkoitus päivittää.

Heikki Viertola toimii myös Oulun Liikekeskus ry:n virkaa tekevänä toiminnanjohtajana niin kauan kuin uusi toiminnanjohtaja on valittu.

Viertola palaa näin tilapäisesti tehtävään, jossa toimi hänen jälkeensä Henna Ukonmaanaho.

Ukonmaanaho irtisanoutui toiminnanjohtajan paikalta syyskuussa ja siirtyi lokakuussa Tornion OP:n palvelukseen.

MAINOS

Kommentoi

Herranjestas! Mies, joka tappoi Valkosipuliyön ja kaikki kansaa keräävät tapahtumat selvittelee eläkepäivillään asioita, joiden päällä on istunut vuositolokulla?
Ei hyvät hyssyrät, ottakaa nyt järki käteen ja keksikää jotain muuta!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä tämä Liikekeskus ry on yksi vitsi. Torikauppiaat eivät tykkää. Liikeyritykset jättävät uppoavan laivan. Tapahtumat ovat hirveää puuhastelua. Rotuaari on nykyään kuollut paikka. Ei tämä toimi että joku yhdistys toimii monopolina keskustan lupien osalta. Tämän on oltava vitsi, että eläkeläiset hoitavat nyt jotain selvitystä. Pitäisi jo soittaa hälytyskellot että tämä ei voi kiinnostaa nuoria, ja opiskelijoita jos eläkeläiset yrittää keksiä mikä saisi ihmisiä keskustaan. Nyt nämä nuoret pakenevat Oulusta muualle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä osaan heti vastata yrityksille esitetäviin kysymyksiin. Oulun keskusta kehittyy perustamalla uusia kapakoita esimerkiksi entisen Stokkan rakennukseen ja kaikkialle muuallekin. Näin kuivasuiset ihmiset saadaan keskustaan kosteuttamaan kurkkuaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä on höpöä ensin lopetetaan kaikki Hemmon kehittelemät tapahtumat ja sitten kun niitä taas ruvetaan käynnistämään uudelleen esim joulutori niin sitten taas otetaan puikkoihin vanha kääkkä mikä lopettaa sen pikkuruisenkin joulutorin. Eiköhän tuo Liikekeskus ole jo tarpeeksi tutkinut ja saanut tukea kaupungilta että muut yrittäjät ja oikeat kehittäjät kehiin. Tuommoinen alue mistä saa kerätä eurot ja aina vain käsi ojossa kaupungilta rahaa vaatimassa. Uutta yritystä kehiin

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihan ekaksi vois aloittaa siitä, että ihmisiä pitäisi saada keskustaan. Sitten voisi jatkaa siitä, että keskustassa pitäisi voida yrittää ilman miljoonavuokria, koska näillä asiakasvirroilla niitä ei voi maksaa yritykset joiden myyntikate ei ole vähintään x7. Kolmanneksi voisi miettiä keskusta -ajatuksen leventämistä myös naapurikortteleihin rotuaari +1km koska siellä voi vielä yrittää ja paikoitellen on tullutkin uusia yrityksiä. Josko näistä teeseistä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Herätys. Ei oo mitään annettavaa tuolla . On selvästi ihminen tilattu paikalle joka vain myötäilee jo tapahtunutta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä Viertolan toimet sinäkin aikana kun oli toimessa ovat olleet ala-arvoisia ! Ei muutamaa isompaa toimijaa kuuleminen auta mitään keskustan näivetystautiin ! Kaikkien alueella olevien kauppiaiden kuuleminen ja niistä tehty yhteenveto on oikeaa kehitystä ! Minulla on kyllä vain kolmenkymmenen vuoden näkemys keskustan alueesta yrittäjänä ! Narikka ja kauppiasyhdistys on purettava ja alettava tekemään työtä vaikkapa Jyväskylän mallin mukaan.
Olimmehan Hemmon aikana käyneet katsomassa miten siellä menee tuo kävelykatualue ! Siellä toimii ja ei ole ongelmia ! Kaikilla kauppa käy ja vielä tilapäiskauppiaatkin mahtuvat kadulle myymään, kuten meilläkin aikanaan. Suuret hotelli ja ravintolaketjut, keskusliikkeet, vakuutusyhtiöt ja pukeutumisliikkeet sammuttivat Oulun elävän keskustan ! SE ON FAKTAA !

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja eikö olis tärkeämpää kysyä asiakkailta mitä he haluavat eikä yrityksiltä? Ihan väärästä päästä lähtee heti liikkeelle. Herätkää jo herrajjesta, ainakaan tuo ukkokööri ei Oulua kehitä yhtään mihinkään. Eväät on heikot. Meininki päälle ja nuoria aikuisia ja koulutettuja ihmisiä kehittämään. Ideoita varmasti tulisi ja kysytäänpä tosiaan asiakkailta. Positiivisuutta!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin on päässyt koko keskusta kurjaan kuntoon että liekö enää mitään tehtävissä. Ankea yleisnäkymä Ikään kuin ennen aikoihin itäblokissa. Kävin tänään illansuussa katselemassa mitä näkyy mutta mieleen tuli vanhan laulun sanat "hiljainen on kylätie".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikö olisi aika jo uutta verta saada kehittämään asioita. En usko, että eläkeläisvaarilla enää on hirveesti nykyaikaisia ja tuoreita ideoita. Suhteet, suhteet. Melkein hävettäis. Ottakaapa nuorehkoja aktiivisia ihmisiä, joilla on tietoa ja taitoa ja intoa ja näkemystä. Oulua vaivaa ukkoutuminen, kun pitäisi nähdä enemmän.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No Hemmollakin olisi ollut kyllä ideoita jotka olisi ollut hyvä häneltä kysäistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

14:06
Pelasta putelit kosteudelta ja lämmöltä – pöpöjen kyllästämä ripsiväri voi saada aikaan silmätulehduksen
14:00
Polkupyörällä ajanut mies kuoli törmäyksessä traktorin kanssa Pudasjärvellä
13:16
Herola kolmastoista mäkiosuuden jälkeen - rullahiihto-osuudelle jäi kirittävää lähes kaksi minuuttia
13:03
Pääministeri Sipilä: Sotu-uudistus tärkein ensi vaalikaudella – lähetti piikin kokoomukselle ja demareille
12:23
Ruotsidemokraatit lupaa tukensa porvariallianssin puhemiesehdokkaalle
12:22
KRP:n tutkinta: Helikopteri, lentokone ja veneet saaristossa, törkeästä rahanpesusta epäilynä "pääosin ulkomaalaisia henkilöitä"
11:41
Keskusta purkaa suuttumustaan hallituskumppani kokoomukseen Soini-jupakassa – Sipilän mukaan keskustasta on luotu iljettäviä mielikuvia
79
Sisäministeri vaatii uutta tulkintaa YK:n pakolaissopimuksesta – Haluaa estää rajan yli tapahtuvan hallitsemattoman maahantulon ja turvapaikanhaun
50
Vima hakeutuu konkurssiin – uusien vuokralaisten puuttuminen kiinteistöstä söi asiakasvirtoja
27
Ylitöillä korvataan tuhansia työntekijöitä teollisuudessa – "Äijät menevät loppuun, kun joka viikonloppu ruuvaavat"
25
Soinin luottamus säilyi, mutta jälkilöylyt jatkuvat – keskustalla keitti yli kokoomuksen "kestämätön toiminta"
19
Kärppien ilta venyi voittomaalikisaan Mikkelissä, Pyörälällä kolmen maalin peli – katso kooste ottelusta
14
Pohjois-Pohjanmaalla varaudutaan voimistuvaan tuuleen ja sen aiheuttamiin vahinkoihin – palomestari kehottaa tarkastamaan veneiden kiinnitykset
13
Kommentti: Kansalaisuuden saa vain, jos suostuu paiskaamaan kättä virkamiehen kanssa – kättelemisestä tuli Tanskassa poliittinen kiistakysymys

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Maan länsiosassa, Kymenlaakson maakunnassa sekä Pohjois-Pohjanmaan länsiosassa lounaistuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa paikoin 20 m/s. Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa sekä Koillismaalla ja Etelä- ja Keski-Lapissa etelätuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hyvätuloisten asumistuki

171 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Hyvätuloisten asumistuki

Dilemma on sama kuin tilanteessa jossa köyhä saa ruuan ilmaiseksi ja muut maksavat siitä 10 euroa. Hyvän taloudellisen t... Lue lisää...
Holy s

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

22.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image