Oulu

Oulun Läänin Ko­koo­mus­nuo­ret haluaa Mari-Leena Talvitien mepiksi

Oulu 15.2.2014 21:15
Kaleva

Oulun Läänin Kokoomusnuoret on valinnut ehdokkaakseen kevään europarlamenttivaaleihin Oulun kaupunginvaltuuston puheenjohtajan ja ympäristötekniikan diplomi-insinöörin Mari-Leena Talvitien.

"Hän omaa kattavat kansainväliset verkostot ja on saanut paljon aikaan etenkin pohjoisen kehityksen puolesta. Hänellä on runsaasti tietoa esimerkiksi jäämeren ja pohjoisen ulottuvuuden mahdollisuuksista", toteaa Oulun Läänin Kokoomusnuorten puheenjohtaja Joona Lahti.

Talvitie on toiminut muun muassa Pohjanmaan Kokoomusnuorten puheenjohtajana vuosina 2001-2003, Oulun Läänin Kokoomusnuorten piirihallituksen jäsenenä 2005 ja Oulun Kokoomuksen Nuorten puheenjohtajana vuosina 2006-2007.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Kun katselen tätä uutista en tiedä itkeäkö vai nauraa. Olen seurannut ko. henkilöä läheltä ja en ole havainnut mitään mitä hän olisi saanut aikaan. Olen samaa mieltä kun eräs joka sanoo että hyvä kun saadaan tämä hämmentäjä pois. Olisi kyllä parempi jos hän älyäisi poistua kokonaan politiikasta

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siinä että Oulun entisen läänin kokoomusnuoret kannattavat nuorena opiskelijapolitiikassakin ansioitunutta muinaista puheenjohtajaansa ei ole juuri mitään uutisoitavaa. Olisi ollut paljon suurempi uutispommi, jos häntä ei olisi kannatettu. Mari-Leenasta on aikanaan uutisoitu Kalevassa mm. ikärajojen lisäämisestä opiskelijoiden bussilippualennukseen siitä päätettäessä, joten miksipä häntä eivät nuoret kannattaisi, vai?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä on jo kolmas juttu Kalevassa Mari-Leenan ehdokkuudesta. Montakohan juttua on tehty muiden ehdokkudesta. Josko hätäsesti yksi jokaisesta jos sitäkään

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Julkisten virkojen lähestysmiskielto paikallaan kaikille, ketä Kokoomusnuoret suosittelee. Pelkästään tämä uutinen riitti vakuuttamaan yhden kansalaisen siitä, ettei taivas varjelkoon tätä poliitikkoa nähdä meidän asioista päättämässä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jännästi tätä ilmaista mainosta tulee lähinnä hallituspuolueille. Onko hallitus ja mediaoligarkit keskenään sängyssä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nuoretko herää vasta nyt eikö hänet jo valittu viikkoja sitten. Ovat varmaan myöhäisheränneitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sillä yhdistys haluaa kunnioittaa perinteitä ja käsittää koko nykyisen Oulun vaalipiirin alueen, johon myös Kainuu kuuluu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

125
"Näyttää että tiistaina äänestetään pääministeristä" – Hallitusneuvottelut käynnistyivät odotetusti entisellä hallituspohjalla, Rinne jatkaa ainakin sdp:n puheenjohtajana
106
Sanna Marinista on tulossa uusi pääministeri, Marin voitti äänestyksessä Antti Lindtmanin täpärästi
93
SDP:n yllätysveto: Eronnut Sirpa Paatero palaa kuntaministeriksi – omistajaohjaus siirtyy Tytti Tuppuraiselle, Antti Rinteestä varapuhemies
75
Ulkoministeriön henkilöstön edunvalvoja Verkkouutisille: "Luottamus Haavistoa kohtaan horjunut erittäin pahasti"
71
Leskinen pääsi pisteille heti voittoisassa HIFK-debyytissään – Raksilan yleisön luopiohuutelu ei jäänyt ex-kärpältä huomaamatta: ”Eihän se hyvältä tunnu, mutta ymmärrän yleisön reaktion”
44
Puheenaihe: Pitääkö nuorten lukutaidosta olla huolissaan? – "Jatkossakaan mekaaninen lukutaito ei tietenkään riitä, vaan on ymmärrettävä myös sisältöä"
41
Näkökulma: "Tää on viimeinen taisto?" – Antti Rinne sai puolueiden vastaukset, mutta tämän jälkeen hallitusta tuskin vähään aikaan muodostetaan demareiden johdolla

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yön kuluessa Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

7.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image