Oulu

Oulun keskustaan uusi eläin­lää­kä­ria­se­ma - erikoistunut pie­ne­läin­sai­rauk­sien hoitoon

Yhtiön mukaan uuden eläinlääkäriasema Kamun lääkärikunnassa on useita kokeneita tekijöitä. Kuvituskuva. KUVA: Jarmo Kontiainen
Oulu 12.2.2018 14:48
Kaleva

Kansankadulla toimivat eläinlääkäriasema Kamu kertoo olevansa laajaa osaamista vaativien pieneläinsairauksien hoitoon erikoistunut klinikka.

Kamussa hoidetaan lemmikkien perusterveydenhuollon lisäksi silmäsairaudet, sisätaudit, ortopediset sairaudet, kirurgiset toimenpiteet, hammashoidot, ultraääni- ja tähystystutkimukset sekä röntgenkuvaukset.

Kamusta saa myös lemmikkien jalostukseen liittyvät viralliset tutkimukset.

Yhtiön mukaan lääkärikunnassa on useita kokeneita eläinlääkäreitä.

- Osa hoitohenkilökunnastamme on työskennellyt lemmikkien parissa jo vuodesta 1988 alkaen, Kamun perustaja, eläinlääkäri Kaisa Wikström kertoo.

Yhtiön tiloissa on ollut aiemminkin eläinlääkäritoimintaa.

MAINOS

Kommentoi

Kiitos hyvästä hoidosta, tullaan jatkossakin tänne. Ennenkaikkea täällä tuntuu olevan kova halu auttaa eläintä eikä kasvattaa pääomasijoittajan lompakkoa! ISO PEUKKU!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mahtava juttu!
Onkin ollut "alkuperäistä Akuuttia" ikävä - siis sitä pienimuotoisempaa henkilökohtaisemmalta tuntuvaa palvelua suuren ketjufirman sijaan. Toki osaksi samat lääkärit, mikä on hieno juttu, kun ovat tuttuja vuosien takaa - itse asiassa osa jo Tuiran ajoilta...

Tuleekohan ongelmaksi se, ettei sairaustietoja saada siirrettyä Animagi-Evidensia-systeemeistä Kamulle, vai saadaanko? Toivottavasti saataisiin, koska joskus saattaa olla elämästä kyse siinä, ovatko aiemmat diagnoosit/tutkimusten tiedot nopeasti nähtävillä.

Joka tapauksessa: Onneksi olkoon, Kamu, ja ehdottomasti nähdään kamujen merkeissä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lemmikkien potilastiedot ovat omistajan omaisuutta, joten omistaja voi pyytää halutessaan potilastietojen siirtoa klinikoiden kesken. Koska Eläinlääkäriasema Kamu on uusi, aloittava yritys meillä ei valitettavasti ole vanhoja potilastietoja ennen kuin asiakas pyytää tietojen siirtoa edelliseltä eläinlääkäriasemalta meille. Käytämme Kamussa samaa ProVet-potilasohjelmaa kun muut klinikat, niin tietojen siirtäminen onnistuu kyllä helposti. :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Artikkelissa ei mainita lainkaan lemmikkieläinten gynekologisten ongelmien ja vaihdevuosivaivojen hoidosta. Tarpeen olisi sekin spesialiteetti eläinklinikassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä homma. Toivottavasti näkyy hinnoissa alentavasti, kun ei tarvitse evidensialle maksaa osuutta. Kuulin, että hyvät ja kokeneet eläinlääkärit ovat mukana tässä :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tässä kaupungissa hyvin harva ell osaa hoitaa matelijoita. Ja viikonloppuina heitä ei tavoita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Suomessa ei ole korruptiota vaan koko järjestelmä on läpimätä!

Ja harvassa maassa hallitus saa jatkaa, kun yksi puolue hajoaa ja hallitukselle jää roimasti alle 50% kannatus. Tämä maa... Lue lisää...
mp.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

15.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image