Oulu

Oulun kaupunki toivottaa hyvää joulua il­ma­ki­ta­ra­ter­veh­dyk­sel­lä – katso hauska video

Oulu 16.12.2019 14:28
Kaleva

Oulun kaupunki toivottaa tänä vuonna hyvää joulua koko maailmalle huumoripitoisella ja kansainvälisellä ilmakitarajoulutervehdyksellä.

Tervehdyksessä maailman ilmakitaristit sekä itse joulupukki toivottavat hyvää joulua maailman ilmakitarapääkaupungista videopostikortilla, joka on ladattu Oulun kaupungin Youtube-kanavalle.  

Videota isännöi oululainen Markus ”Black Raven” Vainionpää, maailmanmestari vuodelta 2000. Videolla ovat mukana myös Amerikan ilmakitarasuurlähettiläs Justin ”Nordic Thunder” Howard, vuoden 2017 maailmanmestari Nanami ”Seven Seas” Nagura Japanista, Taiwanin mestari Dave ”G. Tso Money” Chen, Kalifornian komeetta Jason ”LT. Facemelter” Farnan sekä Venäjän ilmakitarapioneeri Alexander ”Devil Seducer” Gott.

Videon on tuottanut Ilmakitara Oy eli Airnest Production ja sen ovat toteuttaneet Jukka Takalo ja Markus Vainionpää.

Ilmakitaransoiton maailmanmestaruuskisoissa Oulussa julistetaan vuosittain maailmaan ilmakitararauha. Tämä tapahtuu Turun joulurauhan julistuksen hengessä.

Ilmakitaransoiton MM-kisojen 25-vuotisjuhlakisat järjestetään ensi elokuun 20.–22. päivä Oulussa.

Katso video alta:

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Todella hauskahan ja energinen tämä tervehdys on! Lähetin linkin ulkomaisille ystävilleni ja he tykkäsivät videosta kovasti. Ovat kyllä tykänneet myös ilmakitaratapahtumastakin. Hienoa, että sitä voi seurata myös netin välityksellä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä oulun imagon rakentaminen on täydellisesti hukassa. Typerä joulutervehdys ei herätä muuta kun sääliä. Tällaisellako viestinnällä kulttuuripääkaupungiksi. Ei ikinä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei sitten mitenkään muuten saatu vielä enemmän Oulun mainetta pilattua, mutta tämä teki siitä mokasta täydellisen. Onnea Oulu te teitte sen sittenkin, häpäisitte itsenne totaalisesti. Että ihan ilmakitara joulutervehdys, nyt oli kaikkein paras veto tämä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

140
Puheenaihe: Torjuuko Ruotsi koronaa viisaammin kuin Suomi? "Tämä on sellainen kysymys, johon en voi vastata kyllä tai ei"
57
Omistajaohjausministeri Tuppurainen patistaa kohtuuteen johdon palkkioissa kriisissä: "On oikein, että myös johto osallistuu taakanjakoon"
42
Suomen syntyvyys lähti alkuvuoden 2020 aikana nousuun vuosikymmenen mittaisen laskun jälkeen – "Jatkosta ei voi tietää", Väestöliiton johtaja huomauttaa
39
Koronakauden uudet tuulet apteekeissa: Nyt lääkkeet voi Oulun seudulla tilata autoon tai kotiin, lääkkeitä kuskataan jopa jalan – jotkut ovat yrittäneet ostaa koronalääkettä
35
Ensimmäinen koronakuolema Pohjois-Pohjanmaalla, Suomessa kuolleita yhteensä yhdeksän – OYSin 15 työntekijää ja kolme ensihoitajaa altistunut koronalle
30
Poliisi käännytti päivän aikana yli 600 autoilijaa – useat yrittäneet päästä rajan ylitse ilman välttämätöntä tarvetta
22
Pääkaupunkiseudulla asuva mies ajoi huumepäissään Oulun keskustassa – autosta löytyi huumeita, laiton patukka ja eteläsuomalainen nainen

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Nyt ei ole oikea aika revitellä pörssisijoituksilla?

Eihän se mitään ahneutta ole, päinvastoin, sijoittaminen koituu kaikkien hyödyksi Lue lisää...
nyt sijoittamaan

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

28.3.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image