Oulu

Oulun kaupungin vuo­ro­vai­ku­tus­suun­ni­tel­ma hyväksyttiin

Oulu 19.8.2019 20:08
Kaleva

Oulun kaupunginhallitus hyväksyi tiistaina kaupungin vuorovaikutussuunnitelman vuosille 2019-21. Sen on määrä edistää kaupungin ja kuntalaisten sekä kaupungin ja sidosryhmien välistä vuorovaikutusta.

Tavoitteena on, että kaikki kokevat tulevansa kuulluiksi ja ymmärretyiksi, ja kaikilla on samat mahdollisuudet toimia, osallistua sekä vaikuttaa asuinalueellaan sekä koko kaupungissa.

Vuorovaikutussuunnitelman tavoitteisiin kuuluu muun muassa kuntalaisen mahdollisuus asioida kaupungin palveluissa, toimia omassa asuinympäristössä ja tilaisuus osallistua kaupungin toiminnan suunnitteluun.

Kaupunki lupaa suunnitelman mukaan kehittää viestintää kaupungin ja kuntalaisen välillä sekä tukea kuntalaisen omaehtoista toimintaa. Tavoitteen mukaan kuntalaiset tietävät, mitä Oulussa tapahtuu sekä mitä osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia heillä on.

Vuorovaikutussuunnitelma lähetetään kaupunginvaltuustolle tiedoksi

MAINOS

Kommentoi

Onko suunnitelma varmasti suunniteltu huolella? Kuka on suunnitellut? Onko siihen palkattu ulkopuolinen suunnittelutoimisto? Kenties topakka kesätyöntekijä suunnitteli. Hieman vuorovaikutusta tähän. Ja läpinäkyvyyttä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä on jälleen tätä. Oulun kaupunki on mestari luomaan kaikenlaisia ohjelmia ja suunnitelmia, mutta on sitten aivan eri asia, miten niitä noudatetaan edes kaupungin organisaation sisällä. Kaupungin virkamieselimet ovat kyllä erittäin hyviä kuulemaan kuntalaisia asiassa kuin asiassa, mutta on eri asia KUUNNELLAANKO samalla. Kuuleminen ja kuunteleminen kun eivät ole synonyymejä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

tähän tietenki perustettiin joku lautakunta,niinku oulusa ruukataan? palkkiot kaverillekki,ku itekki saajaan,sama se kuntalaisille,vaikka rahatki meinaa loppua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mikä vuorovaikutussuunnitelma?
On varmaan mainittu kaupungin nettisivulla, ei oo ainakaan sattunu mistään näkyyn...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

18:43
Kulkuväylät ja pihat ovat nyt peilijäällä – lähetä kuvia talvisateen tekemästä liukkaudesta
18:07
Osallistu kyselyyn: Mitä laitat laskiaispullan täytteeksi – vihreitä kuulia, mantelimassaa, hilloa vai salmiakkia?
18:00
Timo Reinikka näyttelee Oulussa muistisairaan isän roolin – Sir Anthony Hopkins esittää saman roolin Florian Zellerin näytelmästään itse ohjaamassa The Father -elokuvassa Tilaajille
17:45
Ilkka Herola taisteli kolmanneksi Trondheimin maailmancupissa – "Oli työmiehen päivä ja hyvin tuli loppuun asti"
17:19
Chelsea sai helpotusta, Tottenhamin taivaalle synkkiä pilviä Valioliigassa
16:43
HS: Oikeuskansleri ryhtyy selvittämään, onko kaksi ministeriötä rikkonut perustuslakia EU-asioista tiedottamisessa
16:20
Pohjois-Italiassa useiden kaupunkien julkisia tiloja suljettu koronaviruksen vuoksi, Etelä-Koreassa tautitapausten määrä singahtanut ylöspäin
142
Vihreät lupaa korvata maaseudulla bensan hinnan korotukset – "Jos ei joukkoliikennettä, jollain tavalla pitää kompensoida"
70
Näkökulma: Suomi ostaa kymmenen miljardin euron palovakuutuksen, jonka pitää olla voimassa pitkälle 2060-luvulle – nämä ovat hävittäjäehdokkaiden näkymät
64
Vihreiden puheenjohtajan uudet ilmastoesitykset: 16-vuotiaille äänioikeus ja hallituksen kanssa samaan pöytään päättämään ilmastotoimista
54
Vorot iskivät Oulun Verkkokauppa.comiin ja veivät huomattavan määrän elektroniikkaa – poliisi kertoi tuntomerkkejä paikalta poistuneesta henkilöstä
26
Presidentti Niinistö ulkoministeri Haaviston esitutkinnasta Ylellä: "Voi olla hänen itsensä kannalta kiusallinen tilanne"
25
Elina Lepomäki ei haasta Orpoa, mutta saattaa pyrkiä kokoomuksen varapuheenjohtajaksi – "Oppositiotyössä aletaan niittää tulosta, siitä ei ole kahta sanaa"
24
Lastenpsykiatriaan ohjataan yhä enemmän psyykkisestä häiriöstä kärsiviä lapsia ja nuoria – Oulun yliopiston professori: "Potilaiden määrä on selkeästi lähtenyt kasvuun"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Milloin Marinin hallitus kaatuu?

238 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Eläkkeet

Vähän väliä joku välittää ettei eläkerahat riitä. Kuitenkin sen jälkeen kun taitettu indeksi tuli vuonna 1995 ovat eläke... Lue lisää...
Pekkaxy

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image